Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 20: C. Palace 0 - 3 Chelsea (03.01. ned) [3]

11 član je glasao

1. 1.

• Novi početak, znatno bolju igru i pobjedu
      60%
      6
    • Nastavak agonije - remi ili poraz ili neka pobjeda na guzove
      40%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

1Crystal-Palace-vs-Chelsea.png

Crystal Palace vs. Chelsea

Кристал Палас вс. Челзи

----------------------------------------------------------------------------------

03. siječanj/januar 2016. godine

03. јануар 2016. године

14:30 po srednjeeuropskom vremenu

14:30 по централноевропском времену

C'MON CHELSEA!

КА'МОН ЧЕЛЗИ!

2mg27g6.jpg

• Odgovori 58
  • Pregledi 5,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Osvajati bodove u kontinuitetu. 

Formacijom, taktickom postavkom i stilom igre ce se ionako od leta baviti neko drugi.

Narusen je timski duh, koji je godinama krasio ekipe Celsija, donosio prevagu kad je sve drugo zakazalo...  Treba sto vise raditi na tome da igraci povrate veru u sebe i jedni u druge.

Форум показује знаке напретка коришћењем древног писма. Први знак изласка из кризе. Ако победимо Кристалну Палату предлажем да пред сваку утакмицу буде ћирилични део у уводу за утакмицу. Све док потпуно не пређемо на ћирилицу и освојимо Лигу Шампиона. Дани славе су пред нама. Пут од стотину трофеја почео је бодом против Јединства из Манчестера.

Будите Мирни

и 

Подржите Челзија

Слика је топ

Daj ljudi uozbiljite se malo, kakve su ovo slike u uvodu, ako neko od vas ne moze odraditi uvod, ja cu svaki put uraditi i poslati.

Sto se utakmice tice, ocekujem nerijeseno i ako bi bilo dobro da dobijemo.

Puka mastarija, ali eto volia bi da zaigraju mladi napokon... Pa picka mu materina sta imamo za izgubit? Svakako ne mozemo uvatit to 4 misto da ga jebes, a ispast iz lige necemo sigurno... Di je RLC? Kenedy? Traore? Pa daj im vise jebenu sansu, neka se dokazu. Ako i ne odigraju dobro pa sta onda, ko da ce matic, fabregas, oscar i ostali bolje odigrat

Prognoza nerijeseno

Sent from my iPhone using Tapatalk

Puka mastarija, ali eto volia bi da zaigraju mladi napokon... Pa picka mu materina sta imamo za izgubit? Svakako ne mozemo uvatit to 4 misto da ga jebes, a ispast iz lige necemo sigurno... Di je RLC? Kenedy? Traore? Pa daj im vise jebenu sansu, neka se dokazu. Ako i ne odigraju dobro pa sta onda, ko da ce matic, fabregas, oscar i ostali bolje odigrat

Prognoza nerijeseno

Kljucno. 

Sada nam je najveći problem što nam mladi ne igraju...

Dajte da mi igramo fudbal, neku formu da vratimo, šta me boli kurac za mladima. Nisu 12 godina igrali i sad bi..

Sada nam je najveći problem što nam mladi ne igraju...

Dajte da mi igramo fudbal, neku formu da vratimo, šta me boli kurac za mladima. Nisu 12 godina igrali i sad bi..

Nije najveci problem... Ali ajde evo reci mi koji veznjak nam trenutno dobro igra? Meni jedino Mikel pada na pamet, ali njega slavimo i kada odigra 2 dobra pasa prema naprijed. Sta ne bi RLC zaigra recimo s nekim u sredini?

Kod nas se sva prica oko mladih svodi na jednog igraca. Dobro on, ali na koga drugog vi to mislite? Ne racunam Kenedija i slicne, vec ove proizvode nase skole. 

Aina, on je proizvod nase skole ako se ne varam? Ne moze bit losiji od Brane ove sezone. Uostalom, zasto mora biti nas proizvod, sta fali Kenedyju? Barem grize za razliku od ovih sta sad igraju

Kod nas se sva prica oko mladih svodi na jednog igraca. Dobro on, ali na koga drugog vi to mislite? Ne racunam Kenedija i slicne, vec ove proizvode nase skole. 

Daj keru, imaÅ¡ RLC-a koji se dokazao, Kenedy-a koji se takoÄ‘er jako finim pokazao, Solanke-a,  Bakera, evo od proÅ¡le sezone Traorea i ko je dobio Å¡ansu, niko to je već pet igrača a ima ih joÅ¡ tu koje bi dobro bilo spomenuti...

Musonda, RLC, Baker, Solanke, Traore i to je to. Kakav Aina ba.

Aina je dio prve momcadi pa zato ocekujem da zaigra tu i tamo, nista vise

Must win meč. Sve karte bačene u napad. JučeraÅ¡nji rezultati u korist ka nama, stoga iskoristiti pruženu Å¡ansu. 

Kako se nadati pozitivnom ishodu meča ako ce Bane igrati desnog beka?!

Svi ofanzivni igrači su im povređeni. Wickham, Bolasie, Gayle, Sako. Cabaye im ne igra zbog suspenzije.

https://twitter.com/CPFC/status/683573318566461440

<3

https://twitter.com/CPFC/status/683579811546173442

Doktor!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.