Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 19: Man. United 0 - 0 Chelsea (28.12. pon) [1]

11 član je glasao

1. 1.

• Pobjeda
      81%
      9
    • Remi
      18%
      2
    • Poraz
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

manchester_united_vs_chelsea_by_marayu9-

Ocekuje nas prelomna utakmica sezone protiv kluba koji se nalazi u slicboj situaciji kao mi do prije dva kola sto se tice igre i rezultata. Mozemo li pobjediti i najaviti pobjedonosni niz?

• Odgovori 58
  • Pregledi 5,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Igramo protiv ekipe koja stvara najmanji broj sansi u ligi.Odbrana koja im je bila ove sezone najjaci adut je trenhtno takodje sve samo ne dobra.

S druge strane mi smo ekipa koja stvara poprilicnk dosta sansi ali nam je odbrana kriticna tacka.Skoro sam postavio statistiku gdje smo mi bili tim kojem su protivnici stvorili najveci broj sansi, ako me pamcenje sluzi, 57 prilika u 15 utakmica.

Medjutim, nama ide u prilog njihova situacija i narusena atmosferam nesto sto smo mi prozivljavali do neki dan. Tako da ocekujem da crmo ih pobjediti uz mnostvo prilika i golova na obje strane.

Utakmica dva posrnula velikana.

Mogla bi biti patnja od utakmice s obzirom da su obje ekipe lose, mislim da mi mozemo biti u nekoj manjoj prednosti dolaskom novog trenera, ocekujem nerijeseno.

Cae mogla je biti slika u uvodu bez Esiena, on vise nije u klubu nevidim svrhu da bude, isto tako vazi za Manchesterove igrace.

Mislm da ovo lagano dobijamo Junajted je teska kurcina.

a mi nismo?

Nikad gori MU protiv nikad goreg CFCa. 0-0 ce biti

Jebem ti skolu mrtvu, necu moci da gledam ni jednu tekmu danas.

E moj Goku, kod nas se uvijek bjezalo kad su Englezi zagazili u ovu ludnicu od rasporeda. Cak su i neke profe znali sta radimo, jos su nas pustali na kraju.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Goku nije valjda i MASKO od tebe stariji? :D

Masko je 99 valjda tako da nije :D

E moj Goku, kod nas se uvijek bjezalo kad su Englezi zagazili u ovu ludnicu od rasporeda. Cak su i neke profe znali sta radimo, jos su nas pustali na kraju.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Nakupio sam preeevise neopravdanih tako da bi bilo rizicno :D

Ja nisam isao na fakultet zbog utakmice.

Igraci koji ce konkurisati danas:

Manchester United (from): De Gea, Romero, Johnstone, Valdes, Darmian, Jones, McNair, Smalling, Varela, Blind, Carrick, Fellaini, Herrera, Mata, Pereira, Schneiderlin, Schweinsteiger, Young, Depay, Martial, Rooney.

Chelsea (from): Begovic, Blackman, Courtois, Azpilicueta, Cahill, Djilobodji, Ivanovic, Rahman, Terry, Zouma, Fabregas, Hazard, Loftus-Cheek, Matic, Mikel, Oscar, Ramires, Traore, Willian, Kenedy, Pedro, Falcao, Remy.

Fabregas i Falcao su pod upitnikom.

Sudi Martin Atkinson.

Costa neigra zbog kartona, ocekujem Pedra u napadu.

Dobro sam nanjusio Hidinka.

Remya ni na klupi.

Evo izasao sam 2 casa ranije, ortak i ja prodali neku pricu profesoru, sad da cekam bus pa kasnim 15-20 min na tekmu. Dacmo im bar 1 do tad :D

Bolji smo u drugom, Hazard danas odlican ne mogu mu nista, ali Maticu sta si fulio jbo te............

Nemamo mi igraca koji moze uci sa klupe i preokrenuti igru. To je najveca greska prelaznog roka, jer smo ostali na dosta polovnih igraca, a za ovako velike utakmice nemamo prave zamjene. Willian -> Ramires je tako ocajna izmjena. Ali boljeg nema. Nazalost. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
0:0 ako ostane do kraja je odlican rezultat. Iskreno, ja sam ocekivao poraz tako da sam zadovoljan rezultatom 0:0. Igrom nisam zadovoljan jer je Manchester, koliko toliko bio bolja ekipa a mi smo i sa novim managerom nastavili igrati ocajno.

Ima li jos neko ko se nada preporodu sa ovim polovnjacama ili da trazimo novog trenera jer je ovaj mozda i zaboravio trenirati. Hahaha

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.