Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 19: Man. United 0 - 0 Chelsea (28.12. pon) [1]

11 član je glasao

1. 1.

• Pobjeda
      81%
      9
    • Remi
      18%
      2
    • Poraz
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 58
  • Pregledi 5,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nije niko svrsavao, samo smo se nadali da ce pokusati neku vidljivu promjenu napraviti. Da je izveo danas malog Traorea u spic umjesto sto je stavio Hazarda ko Mourinho protiv Tottenhama ili da je gurnuo Loftusa mjesto Fabregasa pa i da izgubimo moze se reci da je probao nesto novo.
Al dobro, tek 2. utakmica ipak, vidjecemo sta ce dalje raditi. Sve dok nastavi ovako dobivat ce od mene kritiku.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Jedino Hazard i Pedro su danas bili dobri, ostali velika nula, pogotovo Matic i Wilian.
Mislim samo lud moze govoriti da je ovo do trenera, ocekivati neku dominaciju sa trenutnim igrackim kadrom je smijesno, prosle sezone su bili na svom maksimumu ali to je to.. Cinjenica je kako ovi nasi igraci nemaju sto raditi u top 5 klubovima, eventualno njih 2-3

Jebo mater čitam šta pišu navijači Manče, oni ba zadovoljni, kontaju sabili nas nisu dobili dva penala ovo-ono, a oni karina ko i mi skoro...

Jedino što je tu čudno je što su zadovoljni, prečka, stativa, zicer i dva penala, mogli su rutinski da nas pobede. Mi trebalo da budemo zadovoljniji bodom kad pogledamo šta se dešavalo, ali muka mi je od ovakvih predstava.

http://www.givemesport.com/681523-probably-not-the-best-question-to-ask-given-the-circumstances?autoplay=on&utm_source=Facebook&utm_medium=Organic-Social&utm_campaign=Tribute-Pages-laika-III-3rded

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.