Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 19: Man. United 0 - 0 Chelsea (28.12. pon) [1]

11 član je glasao

1. 1.

• Pobjeda
      81%
      9
    • Remi
      18%
      2
    • Poraz
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Kakva tekma, sve mi jebeš..

Al nije da nije bilo šansi na obje strane, samo ne zna se ko je gori tačno. Mislim da smo ipak mi. Matić promašio stadion a ne go.

• Odgovori 58
  • Pregledi 5,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pa sta ce biti do Trenera, samo sjeo i kopirao Mourinha, pa jbo majku daj Kennedyu sansu, gurni Babu na beka, radi nesto. Vidi se da je dosao samo do kraja sezone boli ga kita, uzet ce pare i cao zdravo.

Ne zna se ko je losija ekipa, malo bolja ekipa bi razbila Manchester.
Imamo previse polovnjaka u ekipi.

Ljudi i dalje vrte onu priču "vidite da nije trener", a on je doveo i formirao ekipu sa ovim polovnjacima.

JoÅ¡ jedan odvratan pristup i sreća nas opet spasla katastrofe, iako smo mogli i mi da damo  koji gol.

Hoćemo li se ikada rešiti mentaliteta malog kluba?

Ovo je bilo identično kao da nas je vodio Mourinho. Doslovno nisam vidio razlike. No neću se upuštati u neke kritike već sada, treba vidjeti kako će to Guus postaviti u sljedećim utakmicama. U svakom slučaju, nastavi li s postavama kao Mourinho, ne piše nam se dobro.

I onda kada kazete ne zelite Simeonea za trenera. AAaajjj majko moja, pa mi bi sa njim procvjetali... jebem ti zonsku odbranu, nije ovo rukomet. 

Ne znam sta da napisem, toliko sam razocaran zbog pristupa utakmici.

Rekao sam prije pocetka,s obzirom da je TOP4 NEDOSTIZAN, vise bih volio da ih nadigramo a izgubimo nego da oni nas nadigraju ali da pobjedimo. Na kraju nismo izgubili ali smo nadigrani sto mi ostavlja goram ukus. Ekipa koja se raspada po savovima nas je nadigrala.

izgubio dva sata vremena...

Ovo je najskuplji tim debila ikad, najskuplji tim ološa i fudbalskog otpada, pola od njih su prosječni fudbaleri a uzimaju milione, jebo majku jesmo se zajebali sa transferima žestoko, onakva bezidejnost, ljenost, mutavost, skuplje ekipe a većih govana nikad nije bilo niti ce biti...

Mogao bih prolazne ocjene dati samo ovim igracima:
Kurtoa, Mikel, Pedro i Hazard.

Hazard se izgleda vraća u formu, opet proigrava saigrače, dribla, dobija udarce, samo napred.

Pedro i Mikel su bili ok. Kurtoa spasao jedan gol.

Eventualno bih i Azpilija spomenuo, čini mi se da nije nijednom pogrešio.

Matić ?????????? Zouma loš, ali i dalje bolji od Kejhila.

Oskar ?????????????????????????????????????????????????

Igi brate sve te razumijem. Mogao bih napisati 3 pune stranice o nasoj igri u zadnje vrijeme.

Kod nas je najveci problem pristup u igri i taktika. I onda kad tu nadodas par kvazi fudbalera, koji bi vise efekta na covjecanstvo imali da heklaju nego sto se bave ovim poslom, e onda dobijemo ovo sto imamo. 

• Autor
Willian nije igrac za Chelsea. Ni Osvar. Ni Ramires. To sto je Willian najbolji ove sezone samo govori o stanju u klubu. I nista vise. Klubovi u kojim Willian ne bi igrao u prvih 11: Barcelona, Bayern, RealM, BorussiaD, Juventus, ParisSG, AtleticoM, Arsenal. U pola ovoh klubova ni na klupi ne bi bio. E togovori nesto o Willianu i nasim kupovinama i transferima. Kad cu docekati da u veznom redu imamo BAREM dvije svjetske klase, a i tri kao vecina najboljih u Europi. U nas je uvijek povuci, potegni pa iz sesira ispadne neki poluigrac. A napisat cu vam u drugoj temi kako ja mjerim jakost tima i zasto mislim da smo odron s trenutnim sastavom i uz sve to s Mourinho style mentalitetom.

I ovakav United, na aparatima, nas je razvalio, realno. Bod nam, svkaako, ne znaci nista.

Radi kakavih poltrona mi otjerasmo Josea, jos dugo necu moci povjerovati.

Ma Guusu svaka cast, ali nije do njega, kao sto nije bilo ni do Josea. 

Mou je, pored tih 16 utakmica, trebao imati i jedan prelazni rok, da rascisti da ne koristim teze izraze levate iz ekipe i adekvatno se pojaca. Ove igrace vise nikad i niko ne vrati na proslosezonske staze, i promjene u igrackom kadru su neophodne. Mislim da je Mourinho manje vise izvlacio maksimum svih maksimuma iz ove ekipe prosle sezone, a ocigledno da se nazalost doooobro zayebao kad na kraju sezone nije doveo pojacanja i nije uvidio koliko su u prosloj sezoni ti isti igraci odigrali iznad svojih realnih kvaliteta.

Malo me razocarao Guus. Klub je i bio u govnima radi nekih poteza kao sto je on napravio u protekle 2 tekme. Znaci dosao je u tim koji je potrebno razdrmati i izmijeniti, a on izvodi gotovo identicno sto je Mourinho izvodio i upravo nesto radi cega jesmo tu gdje jesmo.
Nije mi jasno zasto se ne pokusa nesto novo, stalno se vrti istih 13-14 igraca.

Sredina terena nam je zastrasujuce kriticna. Mikel prosjek prosjeka koji stagnira od finala u Minhenu, Matic koji je stravicno opao u odnosu na prvi dio prosle sezone gdje je nosio sve pred sobom (mada on se stigne jos popraviti uz prave partnere i poziciju), te Oscara koji od dolaska u klub nista nije napredovao kao igrac, naprotiv.
Imamo tu jos kao opciju katalonskog setaca Fabregasa te klasicnog squad igraca Ramiza. I da pored ovih igraca se ne moze pruziti sansa nekom decku iz akademije ili sa posudbe?
Pa jebo te zivot.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Malo me razocarao Guus. Klub je i bio u govnima radi nekih poteza kao sto je on napravio u protekle 2 tekme. Znaci dosao je u tim koji je potrebno razdrmati i izmijeniti, a on izvodi gotovo identicno sto je Mourinho izvodio i upravo nesto radi cega jesmo tu gdje jesmo.
Nije mi jasno zasto se ne pokusa nesto novo, stalno se vrti istih 13-14 igraca.

Sredina terena nam je zastrasujuce kriticna. Mikel prosjek prosjeka koji stagnira od finala u Minhenu, Matic koji je stravicno opao u odnosu na prvi dio prosle sezone gdje je nosio sve pred sobom (mada on se stigne jos popraviti uz prave partnere i poziciju), te Oscara koji od dolaska u klub nista nije napredovao kao igrac, naprotiv.
Imamo tu jos kao opciju katalonskog setaca Fabregasa te klasicnog squad igraca Ramiza. I da pored ovih igraca se ne moze pruziti sansa nekom decku iz akademije ili sa posudbe?
Pa jebo te zivot.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Sve sto si rekao se slazem. Plus jos veci problem po meni je pristup igri i taktika kao ova danasnje. Nismo WBA jebemu majku i defanzivu.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.