Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Boxing Day: Chelsea 2 - 2 Watford (26.12. sub) [1]

12 člana su glasala

1. 1.

• Da
      91%
      11
    • Ne, nula bodova
      8%
      1
    • Ne, samo bod
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 61
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nisam nezadovoljan igrom i utakmicom. Mada se vidi dosta prostora za napredak. U drugom poluvremenu bih volio vidjeti Rubena Loftusa Cheeka.

A što se Matića tiče glup potez do bola.

I ne znam ako mu toliko maska otežava igranje što onda ne igra Ruben?

Nisam nezadovoljan igrom i utakmicom. Mada se vidi dosta prostora za napredak. U drugom poluvremenu bih volio vidjeti Rubena Loftusa Cheeka.

A što se Matića tiče glup potez do bola.

I ne znam ako mu toliko maska otežava igranje što onda ne igra Ruben?

Jel trolas il koji kurac? Decka nema ni na klupi.

Ne svidja mi se sto nasa ekipa ne igra presing kada prenesemo lptu na njihovu polovicu.

Takodjer zasto Cahil u prvoj? Zouma se ubio za ove teskase poput Ighala i deenay-a. 

Bane prespor u odbrani a Azpi u napadu beskoristan.

Hiddink ide na bod ovdje, vjerujte mi.

Moralo je doci do ovoga, pa svaki jebeni puta kad Ighalo primi lotpu oni njega pustaju da se useta u kazneni, u prvom usao do peterca izlomio sve zivo u Terryu grne rane.

Nisam u zivotu video ovakvu transformaciju na losije nikada,cak i igraci koji su lomili noge su se vracali normalniji nego Matic sa letnjeg odmora ove sezone.

Oscar 1 utakmicu odlično odigra, drugu ni na mapi. Još promašen penal, užasno...

matic po meni daleko najlošiji, ne zbog penala samo nego i loša igra tijekom cijele utakmice.

• Autor

Ne postoji taj trener na svijetu koji ove igrace moze sloziti i napraviti nesto, previse je skarta, Azpilicueta i Ivanovic mogu biti bekovi samo u Chleseaju i nigdje vise. Matic katastrofalan treba ga zakucati na klupu, previse dubinskih lopti koje nisu nigdje zavrsile, Cahil, Matic i Wilian su bar 10 takvih unistili. Izvodjenje penala necu komentarisati.

Ne postoji taj trener na svijetu koji ove igrace moze sloziti i napraviti nesto, previse je skarta, Azpilicueta i Ivanovic mogu biti bekovi samo u Chleseaju i nigdje vise. Matic katastrofalan treba ga zakucati na klupu, previse dubinskih lopti koje nisu nigdje zavrsile, Cahil, Matic i Wilian su bar 10 takvih unistili. Izvodjenje penala necu komentarisati.

Ne znam u čemu je problem sa Azpiem, ne igra na svojoj prirodnoj poziciji a odigrao je solidnu utakmicu. Ivanović naravno kao i uvijek katastrofalan po pitanju odbrane, a Matića ne moram ni komentarisati, daleko najgori pojedinac ovu utakmicu, a i može se reći čitavu sezonu. 

Odlično odigrano drugo poluvrijeme, napredak u odnosu na Smorinja vidljiv iz aviona. Poslošiće čika Guus ovo, kao što je i sam rekao ne možemo proigrati preko noći. Što prije se pomirimo da je Smorinjo uništio sve šanse za top4, mirnije ćemo spavati.

• Autor

Ne znam u čemu je problem sa Azpiem, ne igra na svojoj prirodnoj poziciji a odigrao je solidnu utakmicu. Ivanović naravno kao i uvijek katastrofalan po pitanju odbrane, a Matića ne moram ni komentarisati, daleko najgori pojedinac ovu utakmicu, a i može se reći čitavu sezonu. 

Pa znaci ako je morao igrati kod Mourinha lijevo mora i sada, pa neg ga zamijeni sa Ivanovicem nije ikona koja se ne smije zamijeniti, Azpilicueta na lijevom beku je potpuno beskoristan igrac.

Samo da je Kosta izveo penal sada bi bila druga prica ovde...

bekovi su nam neubedljivi i jedan i drugi podjednako, a Oskar je najmlitaviji lik na terenu kao i uvek...

treba nama jos malo vremena. ne moze preko noci. cini mi se da je Azar poceo da pokazuje veliku zelju da doprinese timu.

Ove sezone ni mrvu sreće nemamo. Onakva glupost gdje im poklonimo onaj penal, drugi njihov gol odbijanac i onda šlag na tortu promašeni penal. Znao sam da će promašit, nije mi Oscar za penale, to sam mislio i kad je dao protiv Sunderlanda da će promašit, tada se nije to ostvarilo, al sad je. Eden inače treba izvoditi, ali pošto je situacija bila takva kakva je, imao je velik pritisak na leđima i dobio je udarac onda je trebao to izvesti čovjek bez straha, čovjek koji je odigrao prvu dobru utakmicu ove sezone, a to je Diego Costa i tako okruniti hattrick.

Al ajde, šta je tu je. Smeta mi je jedino što Azpi ne igra desno, a Baba lijevo.. Eden odigrao odlično, Costa također i htio bi još pohvaliti Mikela koji djeluje kao da mu se ne da, ali oduzeo je hrpu lopti.. Podbacili Matić, Ivanović, Pedro i Oscar po meni

Pa znaci ako je morao igrati kod Mourinha lijevo mora i sada, pa neg ga zamijeni sa Ivanovicem nije ikona koja se ne smije zamijeniti, Azpilicueta na lijevom beku je potpuno beskoristan igrac.

" Azpilicueta i Ivanovic mogu biti bekovi samo u Chleseaju i nigdje vise." Ovim si implicirao da je Azpi općenito loš igrač, a ne da je na određenoj poziciji beskoristan. Odluči se jarane.

Oprostimo se od TOP4. Ostaje da se nadamo da ce sudbina vratiti Gusu sve sto mu je uzela u LS.
Kako lose cuvanje njihovog najopasnijeg igraca. Neshvatljivo.. prosjecna predstava
Za razliku od mnogih, nisam ocekivao da cemo proigrati sa novim trenerom. Ova utakmica je pokazala da su sve ove utakmice rezultat lose forme igraca i ne samo to nego i (ne)sposobnosti. Apsolutno se slazem sa onim ko kaze da su ovi igraci prosle sezone igrali iznad svojih stvarnih mogucnosti.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

To ćemo još vidjeti. Važno je da je danas utakmica bila zanimljiva i da smo mi dobro igrali i dobro vezali konce. Pod Mourinhom mi se uvijek kunjalo.

To mi ne daje satisfakciju jer smo od Watforda primili 2 gola. Greske su iste danas kao i prije, mjesec, dva...

To mi ne daje satisfakciju jer smo od Watforda primili 2 gola. Greske su iste danas kao i prije, mjesec, dva...

Voljni momenat nije isti.
Posle oba primljena gola se napadalo, želela se je pobeda.
Kod Murinja je primljeni gol značio potpuni raspad sistema. Danas to nije bio slučaj.

Ali ne bi ti to priznao sile nema.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.