Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Boxing Day: Chelsea 2 - 2 Watford (26.12. sub) [1]

12 člana su glasala

1. 1.

• Da
      91%
      11
    • Ne, nula bodova
      8%
      1
    • Ne, samo bod
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

chelsea-watford-ramires-fernando-foresti

U okviru 18. kola Premiershipa snage ce odmjeriti Chelsea i Waford. Susret dvije ekipe sa potpuno razlicitim plasmanom, Chelsea se nalazi na 15. mjestu sa 18 bodova a Waford na 7. mjestu sa 28 bodova. Bit ce ovo prva utakmica Chelsea sa novim trenerom Gusom Hidinkom.

FUHXlro.png

Igrači koji će konkurisati za ovu utakmicu:

Chelsea (from): Begovic, Blackman, Courtois, Azpilicueta, Cahill, Djilobodji, Ivanovic, Rahman, Terry, Zouma, Fabregas, Hazard, Loftus-Cheek, Matic, Mikel, Oscar, Ramires, Traore, Willian, Costa, Kenedy, Pedro, Remy.

Watford (from): Arlauskis, Gilmartin, Gomes, Ake, Belkalem, Britos, Cathcart, Hoban, Holebas, Nyom, Paredes, Prodl, Abdi, Anya, Behrami, Capoue, Dyer, Guedioura, Jurado, Watson, Berghuis, Deeney, Diamanti, Ibarbo, Ighalo, Oulare.

Sudac:Andre Marriner

Assistants: L Betts, D Cann Fourth Official: K Johnson

andre-marriner-600x337.jpg

Vaša očekivanja?

• Odgovori 61
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor
Ja ocekujem kiks kako bi igraci dokazali da nisu bojkotovali Mourinha.
Salim se ocekujem pobjedu.
Očekujem da momci ovo reše u prvih pola sata. Votford nije klasična bunker ekipa, biće sasvim dovoljno prostora za igru.
Isto tako, koncentracija u odbrani mora biti veća nego na prošlom meču.

Watford je uz Lester jedina ekipa koja igra sa dva napadaca u Premu.Bit ce to dobra utakmica sa puno golova.Ocekujem da cemo primiti makar jedan gol, ali sam siguran da cemo dati 3. Znaci pobjeda i nista drugo.

Stoperi moraju bit na vrhunskom nivou, Ighalo igra bas dobro. Jak je u duelu znaci tu nemamo bas neku prednost. Jeben je i Terry mora odigrat odlicnu partiju. Puno su otvorena ekipa i mozemo ih rijesit uz dobar pristup..

Imam osecaj da ce Falkao igrati od prve minute,isto tako mislim da je Fabregas zavrsio sezonu,nece se naigrati kod Hidinga...

Ocekujem pobedu od 2-3 gola razlike.

• Autor
Kad god sam otvirio temu izgubili smo 1:0. Vrijeme je da se to prekine.
  • Autor

Hvala Spaha, drago mi je da cijenis moj rad ali nazalost urednistvo to jos nije prepoznalo.

A ne prekine li se mislim da se forumaši slažu da bi trebao biti banovan :D

Ma jok, bojkotovacemo mu postove :D

Kad god sam otvirio temu izgubili smo 1:0. Vrijeme je da se to prekine.

Sad ćemo igrati ofanzivno, izgubićemo 2:1. :D

Ja mislim da ce Bane i Azpi igrati bekove jer trenutno nema boljih od njih.Nažalost po ekipu.

Mada je Bane odigrao veoma dobro proslu, em dao gol i asistirao tako da ga vidim u postavi 100%.

• Autor

Gledat cu samo drugo poluvrijeme, imam nadoknadu predavanja iz psihijatrije ali svakako sam uz ekipu.

Bio je to jos jedan decembarski dan. Onako miran. Vrijeme prohladno. Ali iznad prosjeka za ovo doba godine. Izvadio sam teglu ajvara iz frizidera
Nije bilo nikakve naljepnice na njemu. Znao sam da je domaci. Namazao sam na snitu domaceg kruha s trznice. Uzeo zalogaj i sve ostavio na stol. Otisao sam do sobe i vidio da nisam ugasio lampice na jelki. Bile su tople. Odmah sam se sjetio koliko struje trosim, a koliko je Michael Jackson trosio na djecije zabave. Puno. Bacamo novce. A neki ljudi pod svijecom uce. Preznojio sam se. Znao sam da to nije ok. Povirio sam u svoj ormar i uzeo zelenu duksericu. Gledao sam u nju s nakrivljenom usnom. Jbt izgledao sam ko rahmetli Tudjman. Ali razmisljao sam o tome kako sam ipak skroman. Trosim struju al stedim na krpama. Duks je iz osnovne skole. Vratio sam ga u ormar. Obrok. Jebem mu. Pola snite mi je ostalo. Dok jedem razmisljam o cudnim stvarima. Jucer sam uz dorucak razmisljao o Davidu Luizu. A sad upravo o Hiddinku. Dolazi nam Boxing Day. Hoce li uspjeti obedientiti? Gledajmo u 16h i saznajmo.

Jedan ozbiljan napad, izboris korner postignes gol. Jako dosadno prvih 35 minuta, sreca pa Ighalo nije bio precizan....

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.