Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Boxing Day: Chelsea 2 - 2 Watford (26.12. sub) [1]

12 člana su glasala

1. 1.

• Da
      91%
      11
    • Ne, nula bodova
      8%
      1
    • Ne, samo bod
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Bas to. Smijesno smo primili drugi gol. Ne zbog toga sto se odbila lopta hajde jebi ga, al odbrana je katastrofa bila..
  • Odgovori 61
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nakon sto sam malo splahnuo i smirio strasti mogu reci da danas nismo imali srece prije svega i da je to glavni razlog ne ostvarivanje pobjede.

Medjutim, neke stvari Hiddink mora obavezno promijeniti.

1.Azpia staviti desno a Babu Rahmana lijevo, jer sa Azpijem iljevo mi u napadu nemamo nikakve koristi, ama bas nikakve.

2. Zouma mu mora biti prioritet spram Cahila. Danas je Hiddinku to bila najveca greska. Watford u napadu ima dvojicu teškaša i citava igra im se zasniva na njima. Zouma zbog svojih fizikalija je morao danas igrati kako bi im mogao parirati. Cahila su pojeli danas.

3. Volio bih da cesce igramo visoki presing, pogotovo protiv "slabijih" ekipa. 

Nadam se da cemo United rasuti.

• Autor

Kad nam Watford da 2 gola kuci i odbranu pravi budalom mogu zamisliti sta ce tek raditi rastereceni PSG sa Ibrahimovicem i Cavaniem.

Kejhil danas usran ko grlica, ne znam ni kako ga stavi ispred Zoume, losa odluka. Drugi gol njegov, klasicno ono Cahillovo odmicanje od igraca i kurko, primismo ga. Prvi jos gluplji i u najgore moguce vrijeme, taman pred poluvrijeme.

Voljni momenat nije isti.
Posle oba primljena gola se napadalo, želela se je pobeda.
Kod Murinja je primljeni gol značio potpuni raspad sistema. Danas to nije bio slučaj.

Ali ne bi ti to priznao sile nema.

U nekim utakmicama da, slazem se, ali i protiv Lestera smo odigrali dobro, imali posjed, vise suteva u okvir i van okvira gola i jos ponesto ali smo izgubili iako smo po meni bili bolja ekipa. Ove sezone nas bas nece i kad igramo dobro. Primamo mnogo golova i mnogi od njih su bezveze primljeni dok sa druge strane u napadu fulamo zicere.
Ipak meni je ta odbrana mnogo vise kriticnija nego bilo koje druge pozicije.
Nema tu nista pozitivno, pa ni neka solidna igra ako zabijes dva gola a isto toliko i primis.

Zasto ne kritikujete uvodjenje Mikela na poluvremenu?

Obicaj je bio da se pljuje po Murinju kad uradi ovo i na kraju ne pobedi. Nedostaje mi ta tradicija :D

Ne kazem da treba da pljujete Hidinka zbog ovoga, ali kazem da niste trebali ni Murinju to da zamerate. Mikel je veoma koristan igrac u odbrani, samo sto ni on ne moze sve. Tj. nije uvek on kriv i nije uvek katastrofa uvoditi Obija.

Zasto ne kritikujete uvodjenje Mikela na poluvremenu?

Obicaj je bio da se pljuje po Murinju kad uradi ovo i na kraju ne pobedi. Nedostaje mi ta tradicija :D

Ne kazem da treba da pljujete Hidinka zbog ovoga, ali kazem da niste trebali ni Murinju to da zamerate. Mikel je veoma koristan igrac u odbrani, samo sto ni on ne moze sve. Tj. nije uvek on kriv i nije uvek katastrofa uvoditi Obija.

Mikel je u 2 utakmice više proveo pred protivničkim šesnaestercom nego kod Mourinha u 2 i pol godine. Nije uveden zbog odbrane, to je i slijepac vidio... Jer bi ga uveo umjesto npr. Oscara ili Matića.

Pa neki su ovdje pomislili da ce smjenom trenera igraci da lete po terenu, koliko su bili uvjereni u svoje rijeci ja sam mislio da se samo na to cekalo i da je uzrok i razlog svih losih igara samo jedan covjek.

Kad ono...

Nisu igraci zaboravili igrati nego sam 100% siguran da su proslu sezonu odigrali iznad svojih mogucnosti, osvojili titulu i poslije nije vise bilo ambicija i morala kao na pocetku prosle sezone.

Neka mi neko objasni onda taj drastican pad u formi. 20 utakmica odigrali perfektno, godinu dana poslije gotovo najgori u ligi. Ista ekipa, isti trener.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

igrali pola sezone iznad svojih mogucnosti, i zahvaljujuci losem arsenalu, cityu i liverpoolu osvojismo ligu, to je i sam murinjo rekao

da je konkurencija iole bila jaca i pritisla do kraja, ne bi mi titule vidjeli.

ova je ekipa razvikana, i ništa više.

treba ici na cistku na ljeto, ramires, mikel, costa, fabregas, oscar, cahill, ivanovic sto se mene tice mogu i sad u januaru ici.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.