Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='Torresinho_9' timestamp='1361029630' post='107693']
[img]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/65551_421028287980185_455737549_n.png[/img]
[/quote]

Ja se ponadao novi ugovor :) 199 - majstor!
Interesting story from The People this morning that said [b]LA Galaxy[/b] are willing to share [b]Frank Lampard[/b] with a European club to avoid harming his England prospects. Not sure how this arrangement would work, but we'll try and look into whether this is in fact a viable solution.
Pretpostavljam da nas čeka nešto slično i kada postigne svoj 200-ti pogodak:

[img]http://farm6.staticflickr.com/5150/5622016858_b9ab23f363_z.jpg[/img]
jos samo par golova sledeci bi mogao biti vec protiv Sparte Prag pa tek onda nek uvali Mancester Cityu.
Nije odavno bio penal, od Arsenala ja mislim :D

Sad treba očekivati određenu dozu škrtosti, jer gori od želje aa ja ne mogu dočekati taj 202. pogodak,volio bih da bude na Stamford Bridgeu.. u martu ima fulham wba soton i west ham.. mogo bi tu dati.. da oće west hamu uvali dva komada :D 202. i 203.
[quote name='Kalouda' timestamp='1361129614' post='107941']
Nije odavno bio penal, od Arsenala ja mislim :D

Sad treba očekivati određenu dozu škrtosti, jer gori od želje aa ja ne mogu dočekati taj 202. pogodak,volio bih da bude na Stamford Bridgeu.. u martu ima fulham wba soton i west ham.. mogo bi tu dati.. da oće west hamu uvali dva komada :D 202. i 203.
[/quote]

Ucinice njega Mata najboljim strelcom kluba, ne brini ti nista.
Protiw Wigana namerno propustio loptu, zbog njega, danas ga cekao da se namesti za sut...
[indent=1]
Everyone at the club will be delighted if he stays
A Chelsea source[/indent]

John Terry, Lampard’s team-mate for the past 12 trophy-filled years at Stamford Bridge, said: “Frank has so much more to give. He is an inspiration to everyone here.
“He is the best trainer at Chelsea by a million miles. I am not even going to entertain the thought of him playing for another club.”

Terry added: "Even at his age, he is still the best trainer by a million miles. He works so hard and for him to get that many goals, kids can look at that and think: 'he is just in the right position'.

"He has got years ahead of him and we all hope they will be spent here at Chelsea."
[i]John Terry on Frank Lampard[/i]

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8509375/Chelsea-captain-John-Terry-keen-for-Frank-Lampard-to-stay-at-the-club
Ima da ti posjetiš psihijatra. Već ti po avataru a i po tvom postu u Torresovoj temi vidim da za Chelsea navijaš zbog Torresa. Kad Torres ode nadam se da ćeš i ti s njim odlepršat od kluba. Odi svršavaj po Torresu a u legende ne diraj...
[quote name='Juelz Santana' timestamp='1361438751' post='108381']
Frenk Lampard nema mesta u Celziju covek je spor, ima da nam svane kad on ode!!!
[/quote]

napuši se hladnog kurca od 4 metra jebem li ti boga tvog idiotu jedan ti si našao da pljuješ po legendi kluba jebem li ti sunce nepojebano pička ti strinina vrela jebem ti asaaaaaaaaaaa jasdkljfasldkjf kako me ovako odma ujutro zna iznervirati mrš u pičku materinu
[quote name='Blues_95' timestamp='1361444300' post='108403']
[img]http://stream1.gifsoup.com/webroot/animatedgifs/209874_o.gif[/img]
Ohoooohoooooooo .
[/quote]
ovo je ono protiv Stokea kad nas je spasavao u zadnjim minutama?
"If you don’t find somebody better than him in his position, why do you want to get rid of him?
"The games I have seen of Frank playing, I don’t see a better player right now at Chelsea. So why do you want to get rid of him? They need him right now.
"If you have young players as good or better than Frank Lampard, then yeah you should replace him. But if there is nobody better than him, you have to keep him. It's as simple as that.
"He won't play every game but he will be very useful. He's a leader in the dressing room, he scores goals, he is a leader on the field. I'm certain that he is going to be useful and Chelsea need him."

Frank Leboeuf
Ocekivao sam 200-ti gol protiv City-a . Jbg imao je priliku , zeznuo je , vise srece drugi put .

Ako neko slucajno zna koliko je Lampard profulao penala u karijeri neka napise .

SUPER FRANKIE LAMPARD !
izgleda da Lampardu nepase Etihad,i prije dvije sezone mu je Given odbranio penal.Ocekivao sam gol ali nadam se sledecem vec protiv Milsbrougha.
a jbt, promasio pa sta..

sjecam se i prosli put na etihadu kad je sutao promasio je.. imao sam neki osjecaj da ce mu skinut hart

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.