Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

"Ne znam njegovu situaciju u Čelsiju, ali po mom mišljenju njega ne možete da zamenite. On je poseban igrač. Mislim da na vrhunskom nivou može da igra još dve ili tri sezone"

"Uveren sam da ga se Čelsi neće odreći. Bio sam sa Frenkom u Vest Hemu kada sam bio mlad i čak i u to vreme je bio neverovatan igrač. On voli da daje golove, i kada dobije priliku jednostavno ne promašuje", izjavio je Defo.

A source close to Lampard told the Daily Express: “Frank’s future at the club is still uncertain, but he has always said he wants to remain at Chelsea.

“Frank would love Mourinho to return, not only to rekindle the glory days but it could also seal the deal in terms of his own future.

“He has said he would love to stay on at Chelsea in a coaching role once his playing days come to an end.”

http://www.express.co.uk/sport/football/387821/Jose-Mourinho-just-the-job-for-Frank-Lampard

Sramotno je da se ovakvoj legendi ne pruža dovoljno prilika da obori rekord.Nakon toliko godina,golova koje je postigao,trofeja koje je 'donio'...Imam osjecaj  da uprava(a i trener) više cijeni  Benayouna nego njega,strašno....

Sramotno je da se ovakvoj legendi ne pruža dovoljno prilika da obori rekord.Nakon toliko godina,golova koje je postigao,trofeja koje je 'donio'...Imam osjecaj  da uprava(a i trener) više cijeni  Benayouna nego njega,strašno....

O čemu ti??  Pa Lamps dobija više prilika, nego što treba.   Star je on da bi mogao svaku igrati, kao nekad..

Molim te,Giggs,Gerrard,Scholes,Puyol,Zanetti,(Maldini)...treba li još ? 

Samo pogledaj njihovu minutažu i usporedi ih sa Lampsovom i bit će ti jasno...   Puyol je stoper, ne treba ti njega računati...

Ne vjerujem da je znao u toku utakmice, inače nebi igrao.. Nije tekma previše važna, da nebi mogao izostati..

Inače i mene pogodi ta vijest, jbt, čudno mi nekako...

R.I.P. ako je istina

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.