Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='Spaha' timestamp='1356299351' post='96481']
[img]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/311678_505867966100380_435081246_n.jpg[/img]
uvijek kad ide izvesti korner, uvijek je nasmijan :)
[/quote]

To da bude lijep na slikama. :P

http://www.klix.ba/sport/nogomet/iz-chelseaja-porucili-lampardu-da-trazi-novi-klub/121226011

Jebem im majku glupu upravsku, jel oni imaju ijednog drugog interesa osim novca, moroni jedni..
Jebem im oca krvavog!
Ako je ovo istina onda me stvarno sram.

Ovako se ophoditi prema legendi nad legendama, ko nas vodi u pm. Na kraju ce u ekipi bit sve 20-ogosišnjaci najstarije će imati 28 godi.
Smešno, tako je kad klub vode nestručni ljudi. Oterali Drogbu, sad hoće da se otarase Ešlija i Frenka, a dovode nekog tamo istrošenog Vilju.
Tacno ti dodje da bacis peglu kroz prozor. Real otjerao Raula, Juventus Del Piera, Milan pustio Pirla, a nasi ce pustiti i Lampsa i Colea. Pa jbt tacno licimo na Arsenal. Svaki igrac koji ih je zaduzio pusten je da ode i evo na sta sada lice. Nijedan klasan igrac ne planira da ode tamo, iz sezone u sezone su sve gori. Fino je imati mladu ekipu, ja sam uvijek za to. Ali ta mlada ekipa mora imati bar 2-3 prekaljena asa, iskusna igraca koji su prezivjeli sve i svasta.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1356530968' post='96986']
Tacno ti dodje da bacis peglu kroz prozor. Real otjerao Raula, Juventus Del Piera, Milan pustio Pirla, a nasi ce pustiti i Lampsa i Colea. Pa jbt tacno licimo na Arsenal. Svaki igrac koji ih je zaduzio pusten je da ode i evo na sta sada lice. Nijedan klasan igrac ne planira da ode tamo, iz sezone u sezone su sve gori. Fino je imati mladu ekipu, ja sam uvijek za to. Ali ta mlada ekipa mora imati bar 2-3 prekaljena asa, iskusna igraca koji su prezivjeli sve i svasta.
[/quote]

Sad okreni drugu stranu medalje.

Milan je sve svoje senatore zadrzao, pa pogledaj gde su sada ;)
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1356530968' post='96986']
[/quote]
Del Piero nije otjeran koliko ja znam, on je fino časno otišao. Raul je otjeran, istina. Ovo ostalo potpisujem...[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1356531326' post='96992']

[/quote]
Eh, jedno je sve ih zadržati, drugo je zadržati ih 2-3 ;)
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1356531326' post='96992']

[/quote]

Ma nisu oni samo zbog njih u kurcu, Berlusconi tu ima velike zasluge. Mozes onda pogledati recimo FAchester sa Giggsom i Scholesom, pa eto gdje su... Ne kazem da treba zadrzati sve igrace preko 30 godina, ali Lamps se moze istrpiti jos 2 godine i zavrsava covjek karijeru a uvijek moze uci i odigrati vrhunski 45 minuta. S druge strane, Josh moze mnogo toga nauciti rastuci uz legendu i slusajuci ga. Mora se zadrzati jedan lider na terenu.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1356531932' post='97000']
Ma nisu oni samo zbog njih u kurcu, Berlusconi tu ima velike zasluge. Mozes onda pogledati recimo FAchester sa Giggsom i Scholesom, pa eto gdje su... Ne kazem da treba zadrzati sve igrace preko 30 godina, ali Lamps se moze istrpiti jos 2 godine i zavrsava covjek karijeru a uvijek moze uci i odigrati vrhunski 45 minuta. S druge strane, Josh moze mnogo toga nauciti rastuci uz legendu i slusajuci ga. Mora se zadrzati jedan lider na terenu.
[/quote]

Razlika izmedju Unitedovih i nasih legendi je ta sto njihovi bez pogovora pristaju na jednogodisnje produzenje ugovora, sa manjim primanjima nego u najboljim godinama, za razliku od nasih ;)
ako se ispostavi da je ova informacija tacna i da Lampard poslije toliko uspjeha napusti ovaj klub upravu treba da bude sramota.Ovaj covjek je dao ovom klubu dosta toga i zasluzuje da zavrsi karijeru kod nas,neznam po cemu oni zakljucuju da Lampard netreba da ostane u klubu,nekoliko zadnjih utakmica je pokazao kakav je igrac.Nek se jebu svi u upravi boli njih za navijace i za legende kluba njima je bitno da njihove plate redovno lijezu,smeca jedna nek se ugledaju na ostale timove.
Činila je naša uprava i jadnije i niže stvari od ovih, pa ih nije bila sramota, pa ih nije brigalo za mišljenje navijača. Za bolje razumijevanja, pod pojmom [u][i]uprava[/i][/u] podrazumijevajte pojam [i][u]Roman Abramovich[/u][/i].
U malo vremena sto je igrao bio je odlican .. ako ova ljudina i legenda od igraca ode ja cu se zapitati vrijedi li vise navijati za Chelsea ..
[img]http://25.media.tumblr.com/fd0381caff3406508703ed0306eb4606/tumblr_mfneoaxKTe1reukc0o1_r1_400.gif[/img]
Legenda , ne skida osmijeh s lica .
Frank Lampard 190 Chelsea FC goals— PL 130, FA Cup 24, Champions League 22, UEFA Cup 2, League Cup 11, Community Shield 1.
I njeg hoce prodat, zalosna uprava. Ne mozes legendu prodat!
Nek zabije još 12 golova Evertonu danas i nek si traži novi klub.

Legenda naša!

[img]http://cadfael.tv/image/src/1356876981183.gif[/img]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.