Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

Jest da Giggs nije poceo produzavati ugovor na jednu godinu sa 36 godina, a kod Chelsea je politika sa 30 odma, sto ej nevjerovatno glupo, pa moze barem dobiti 2 ili 3 godine.
  • Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='Elao' timestamp='1349963505' post='83016']
Jest da Giggs nije poceo produzavati ugovor na jednu godinu sa 36 godina,[b] a kod Chelsea je politika sa 30 odma[/b], sto ej nevjerovatno glupo, pa moze barem dobiti 2 ili 3 godine.
[/quote]

Cech je pred godinu dvije dobio ugovor do 2016, znači on do 34 neće nigdje.Terry isto tako ima još sigurno 2 godine ugovora a ima 30+. Lamps ima ugovor do 34.

Ovisno o vremenu potpisivanja novog ugovora igrači bez problema kod nas mogu biti do 33-34 godine pod višegodišnjim ugovorom. Pa nije da šikaniraju igrače i gledaju kako im uvaliti jednogodišnji ugovor dan nakon 30 rođendana.
[quote name='Spaha' timestamp='1349968775' post='83024']
dobro Cech, 30te su najbolje godine za golmana
[/quote]

Nevezano koje su najbolje godine za koju poziciju poanta je da pravilo 30+ nije tako ozbiljno kako se na prvu ruku čini s obzirom da klub nema problema s nuđenjem višegodišnjih ugovora igračima koji su u kasnim dvadesetima.
Vidimo šta se desilo s Maloudom. Ne može bolji primjer od toga. Imamo igrača na grbači i platnom spisku apsolutno bezveze, a zašto - zato što je dobio previše dug ugovor. Recimo, Cole ima hronični problem s člankom (nožnim, ne novinarskim :P) i nikad ne znaš hoće li mu se desiti kakva povreda. Isto je s Terryevim leđima.
Као što reče hyn gigs i skols igraju sa jednogodišnjim ugovorima. Lampard kao legenda klub bi trebalo da to prihvati.
[url="http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4584407/Frank-Lampard-is-a-target-for-the-MLS.html"]http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4584407/Frank-Lampard-is-a-target-for-the-MLS.html[/url]
[quote name='how yes no' timestamp='1349961787' post='83015']
Pričajte šta hoćete, ali meni je to pravilo ok. Kao primjer uzmimo Giggsa i Scholesa, oni već dugi niz godina na isti način produžavaju ugovore, a nisu ništa manje legende tamo, od Lampsa, Terrya nama, čak šta više..

Ja sam siguran da se Coleu i Lampsu daje jednogodišnji ugovor s opcijom produžetka na jednu, pa na još jednu itd, sve u zavisnosti od toga, koliko mogu pružiti klubu, što je po meni perfektno za klub. Ali et, izgleda oni hoće da osiguraju guzicu na duže vrijeme, a koliko će pružiti, nije važno. E pa ne može tako.

Vidjeli smo da Lamps već sad jedva igra, kilometrima je daleko od svog prijašnjeg nivoa. Sljedeće godine će vjerovatno još gore biti i ko će mu dati višegodišnji ugovor ? Niko.

Cole je malo drugačiji slučaj, jer frajer razvaljuje i sad, ali s dedama nikad ne možeš znat. Tako da treba oprezno, postupit.

I još te njihove ogromne plače, na čije smanjenje neće nijedan pristat, stvaraju probleme. A klub će to morati koliko god je moguće regulisati ( sniziti ) zbog tog famoznog FFP-a.
[/quote]

Priča ti drži vodu, ni ja ne želim da potpisuju na 5 godina. Ali da potpišu bar na dvije bi bilo idealno po meni. Jer ovako ti svake *ebene sezone slušaš o odlasku igrača na kraju sezone i to besplatno. I svake sezone je iznova trakavica koja traje mjesecima o novoj plaći što može i sje*at igrače.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1350148940' post='83384']
Fora je, ako im se sada da visegodisnji ugovor klub se posrao na sve sto je Drogba uradio za isti....
[/quote]
Tako je.Ako klub nije dao Drogbi visegodisnji ugovor sigurno da nece ni Lampardu i Colu.
"Generacija nogometaša Chelseaja koja je godinama bila razlog što je taj klub jedan od najboljih u engleskom Premiershipu, a sve je kulminiralo prošlosezonskim osvajanjem Lige prvaka, polako se ali sigurno raspada"

"Engleska štampa u nedjelju navodi da LA Galaxy još nije poslao službenu ponudu, ali da čelni ljudi tog kluba ispipavaju tlo i namjeravaju obaviti posao tokom januara."

Prvi pasus je zakon
[quote name='Kalouda' timestamp='1351068646' post='84924']
šta je, jel neka ozbiljnija povreda?
[/quote]

Danas ide na pretrage, sutra stižu rezultati.

RDM misli da se stara ozljeda vratila, ali naravno prije četvrtka sve je nagađanje.
vjerovatno ce propustiti utakmicu protiv Mancestera Utd,i prosle godine nije igrao zbog povrede,bilo bi dobro da bude u Carling Cupu bar tu da igra.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.