Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Opet ce on biti najbolji u kljucnim utakmicama kao sto je to bio slucaj predhodne sezone, nadam se samo da nece otici na kraju sezone nego ce produzavati barem do svoje 36. godine.
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/8131508"]http://www1.skysport...s/11668/8131508[/url]

" Frank je jako važan igrač u našoj momčadi i definitivno je njezina budućnost. " - Di Matteo.
Ja mislim da i njega ceka isti scenario kao Drogbu, a vrlo verovatno i Cole-a.
Steta je da legende tako idu, ali ako je Roman stvarno tako resio, nase je samo da gledamo i nadamo se najboljem...
Ma Lampardov šut i slobodnjak ne može niko iz trenutne postave da dostigne! Samo napred legendo!
[quote name='Whisper#2' timestamp='1349124909' post='81303']
Ja mislim da i njega ceka isti scenario kao Drogbu, a vrlo verovatno i Cole-a.
Steta je da legende tako idu, ali ako je Roman stvarno tako resio, nase je samo da gledamo i nadamo se najboljem...
[/quote]

Neka svaki od njih za svoj oprošta osvoji LP i ja nemam ništa protiv :D
Roman je i Drogbi i Coleu ponudio novi ugovor koji se njima očito ne sviđa pa ga nisu potpisali. Drogbinu odluku potpuno shvaćamo, Cole je i dalje u pregovorima a i Lampard će vjerojatno dobiti produljenje ugovora na makar godinu dana koje mislim da će prihvatit, bar bi treb'o. E sad, da hoće Lampard porazgovarat s Romanom o petogodišnjem ugovoru uz znatnije smanjenu plaću onda bi to bilo savršeno, tako rade legende a i Romanu bi se dopalo, i njegov džep ima kraj, negdje.
Odličan je sinoć bio. Ona asistencija Mati za prvi gol je apsolutno savršenstvo. Njega koristiti ovako, povremeno, kao što je Robbie to radio u zadnjih par utakmica. Mikel i Ramires su po meni ipak puno bolji par nego Mikel i Frank. Razloge sam rekao x puta.
[quote name='Kalouda' timestamp='1349429747' post='82014']
Kraalj, haha gledaj frizure.. to je 2003. godina jel nije tad imao dignute šiške ko na fifi 2004 :P
[/quote]
Lijepo ispod videa pise 2001 :P
Haha, sjebo sam se nisam ni ulazio u video nego sam ovako gledo xD haha fail

A jest ovakvu imo 2001 viđo sam na još nekim slikama, nzm šta mi je bilo pa napiso 2003
[quote name='Elao' timestamp='1349535140' post='82205']
Jos 14. golova legende i prvi strijelac u historiji Chelsea :D
[/quote]
Bit' ce tu koji penal .
Nadam se da ce uspjeti <3
Majstor fudbala i legenda kluba. ali vise nema snage za konstantno igranje iz nedelje u nedelju.
Ovako je najbolje - odmoriti ga utakmicu, dve pa opet u prvi sastav.
golcina u njegovom stilu,odigrao jako dobro bilo ga je svugdje,uklizao jednu situaciju kad je lopta dosla do oscara,uvijek daje svoj maksimum zato ga i obozavaju u klubu.
Za njega su i ubuduce ovi laksi protivnici, jer ocito da puno ide naprijed i da ostavlja puno prostora pozadi, tako da bi ga Robbie trebao koristiti samo kada se igra protiv slabijih napada, odlicna igra i protiv Danaca i danas protiv kanarinaca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.