Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

Dobra partija okrunjena golom ko iz najboljih Frankovih dana. Na kraju Robbie povukao pravi potez i izvukao ga na vrijeme, taman kad su nam Norwichevi igrači počeli protrčavati kroz sredinu. Ušao Ramiz i začepio sve rupe. Dobar Lamps.
  • Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbhax9xrQp1rs5ol2o6_r1_250.gif[/img][img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbhax9xrQp1rs5ol2o5_r1_250.gif[/img]
[quote name='Wisey' timestamp='1349541641' post='82278']
Dobra partija okrunjena golom ko iz najboljih Frankovih dana. Na kraju Robbie povukao pravi potez i izvukao ga na vrijeme, taman kad su nam Norwichevi igrači počeli protrčavati kroz sredinu. Ušao Ramiz i začepio sve rupe. Dobar Lamps.
[/quote]

Čini se da ga je izvukao zbog moguće ozljede.

RDM - "He felt a little bit of a problem behind his knee, so for precaution, we took him off."
[img]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/45350_387673314637319_1645029136_n.jpg[/img]
kad ode is Chelsea u stilu poput Drogbe, samo ovaj kao najbolji strijelac
Jako dobra partija Lampsa jučer, zabio lijep pogodak i fino dirigirao tempo utakmice. Sad ga opet odmorit koju utakmicu i tek onda na teren.
[quote name='Spaha' timestamp='1349873885' post='82833']
i[img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/543355_490712214302333_1664746581_n.jpg[/img]
[/quote]

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAH

jesu prejake te fore s JT-om :D
[quote name='Caeruleus' timestamp='1349879479' post='82855']
Nadam se da će dobiti titulu gospodina (sir) čim okonča karijeru.
[/quote]

Vidis da covek tsdi na tome... I to preko najvise instance :D
[quote name='Caeruleus' timestamp='1349879479' post='82855']
Nadam se da će dobiti titulu gospodina (sir) čim okonča karijeru.
[/quote]
Previše je Chelsea omražen u engleskoj javnosti da bi mogli podnijeti tako nešto iako je Frank istinski gospodin koji najviše zaslužuje tu titulu.
Ono da se igračima starijima od 30 godina ne produljuju ugovori na više od 1 godinu je ogromna glupost. Ta politika je dobra ali za nju treba imati iznimaka. A Lampard je prvi u njihovome redu.

Prepogubno je to za legende kluba. Želite li i vi kao Real Madrid što je gledao Raula u Schalkeu gledati Lamparda negdje drugdje iako ne želi otići, iako želi karijeru završiti na Bridgeu? Ne bih rekao. Tretman legendi puno govori o veličini kluba, nadam se najboljemu.
Cole je prvi u tom redu. Njegovi nastupi su i dalje vrhunski, na nevjerovatno konstantnom nivou i zato ako će iko od veterana dobiti duži ugovor onda to mora biti on. S Frankom je problem što ti ne znaš kako će on reagirati kada ne bude igrao više utakmica zaredom i da li je spreman prihvatiti manju platu da bi pomogao klubu vezano za FFP. Znači, tu je dosta i do njega, ne samo Uprave. Ja bih volio da završi karijeru u Chelseaju, i to što prije.
ko je uopšte uveo to pravilo 1 godina starijim od 30 ? ajd mogu razumjet da bosingwi, maloudi i ostalim mladim juncima tako se daje al jednoj od najvećih legendi kluba...
[quote name='Kalouda' timestamp='1349952323' post='82981']
ko je uopšte uveo to pravilo 1 godina starijim od 30 ? ajd mogu razumjet da bosingwi, maloudi i ostalim mladim juncima tako se daje al jednoj od najvećih legendi kluba...
[/quote]

Abramovič u svrhu pomlađivanja ekipe i da se ne troši ogromna lova na igrače koji možda mogu pružiti još dobru 1-2 sezone a imaju ugovor na npr. 5 sezona. Uostalom to se vidjelo i po natezanju s RDM-om koji je dobio dvogodišnji ugovor - nema više velikih ugovora i otpremnina ni za trenere.

Meni je ovo pravilo ok - svi su tretirani jednako. Uostalom nitko ne brani igraču da traži neku bijesnu svotu ako mu je do novca.
Pričajte šta hoćete, ali meni je to pravilo ok. Kao primjer uzmimo Giggsa i Scholesa, oni već dugi niz godina na isti način produžavaju ugovore, a nisu ništa manje legende tamo, od Lampsa, Terrya nama, čak šta više..

Ja sam siguran da se Coleu i Lampsu daje jednogodišnji ugovor s opcijom produžetka na jednu, pa na još jednu itd, sve u zavisnosti od toga, koliko mogu pružiti klubu, što je po meni perfektno za klub. Ali et, izgleda oni hoće da osiguraju guzicu na duže vrijeme, a koliko će pružiti, nije važno. E pa ne može tako.

Vidjeli smo da Lamps već sad jedva igra, kilometrima je daleko od svog prijašnjeg nivoa. Sljedeće godine će vjerovatno još gore biti i ko će mu dati višegodišnji ugovor ? Niko.

Cole je malo drugačiji slučaj, jer frajer razvaljuje i sad, ali s dedama nikad ne možeš znat. Tako da treba oprezno, postupit.

I još te njihove ogromne plače, na čije smanjenje neće nijedan pristat, stvaraju probleme. A klub će to morati koliko god je moguće regulisati ( sniziti ) zbog tog famoznog FFP-a.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.