Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

Po meni bi trebao malo više igrati prema nazad i zajedno s Mikelom više pomagati u obrambenim zadacima.

Previše se zalete njih dvojica naprijed i onda ostane prevelik jaz među obranom i vezom što nam je stvorilo strahovite probleme danas protiv Readinga.
  • Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='Brane' timestamp='1345676439' post='73038']
Po meni bi trebao malo više igrati prema nazad i zajedno s Mikelom više pomagati u obrambenim zadacima.

Previše se zalete njih dvojica naprijed i onda ostane prevelik jaz među obranom i vezom što nam je stvorilo strahovite probleme danas protiv Readinga.
[/quote]
U pravu se u potpunosti ali hajde ti to reci Lamsu, on je navikao da bude ofanzivan i da se ne brine previše za defanzivu tokom čitave karijere.
Sjećam se prošle godine kad je Govnaš doša da je Lamps odma izjavio da ne želi da igra na DMF jer to nije njegova poziciaj u timu. Čak mi se čini da je prijetio odlasnom,
Nitko njega ni ne stavlja na DMF iliti defenzivnog veznog, nego samo na povučenijeg centralnog veznog. Njegova primarna zadaća nije razbijanje protivničkih napada, ali to ne znači da obrambene zadatke treba/može potpuno zaboraviti i zapostaviti.
On kreira naše napade iz dubine, proigrava krila ili Matu/Hazarda koji dalje nastavljaju s organizacijom dok im se on samo u određenim granicama pridružuje. Međutim, ne smije se on zalijetati do protivničkih 16 tako često kao što to radi u zadnje vrijeme jer se tako samo nepotrebno stvara gužva između njega i navedenog dvojca što uzrokuje nedostatak opcija za odigravanje pasa, pogotovo povratnog.

Bio on legenda ili ne, nekih se pravila na terenu mora pridržavati svatko.
malo mi fali bomba koje je Frankie znao opaliti..
[url="http://www.youtube.com/watch?v=uENCAddt-Gw&list=UUlX4cxD43aX9AM13FpgkAFw&index=3&feature=plcp"]http://www.youtube.com/watch?v=uENCAddt-Gw&list=UUlX4cxD43aX9AM13FpgkAFw&index=3&feature=plcp[/url]
Znaci covjek sve i da hoce nemoze promasit penal .. sta reci za njega ? Kao vino je, sto je stari to je bolji .. odlicno se uklapa sa dobro pomlađenom ekipom , i dalje je prvotimac sto je za svaku pohvalu ... el maestro :-))
[quote name='Chester' timestamp='1346314605' post='75298']
[b]Znaci covjek sve i da hoce nemoze promasit penal[/b] .. sta reci za njega ? Kao vino je, sto je stari to je bolji .. odlicno se uklapa sa dobro pomlađenom ekipom , i dalje je prvotimac sto je za svaku pohvalu ... el maestro :-))
[/quote]
Golman procita gdje ce sutati ali on to toliko dobro uradi da je nemoguce odbraniti . ;)
neznam što vi mislite ali ja mislimda je njegovo vrijeme prošlo i da ga se polako posjeda na klupu a onda u penziju,bzvz uzima mjesto nezz McEkranu (na posudbi je znam) ili Oscaru a nije više toliko kvalitetan do prije 10 godina ili 8 godina kada je valjao svakoga igračamislim da je trebao otići ovoga ljeta iz Chelsea zbog prilike mladima i nikako neću shvatiti ovaj transfer rok a da nismo uzeli CM igrača niti Modrića koji pokazuje klasu u Realu niti Martineza
Kako ga je danas bilo lijepo vidjeti kako donosi pehar Lige prvaka na UEFInom ždrijebanju skupina Lige prvaka. Kako sam samo ponosan bio.
[quote name='Wisey' timestamp='1346446597' post='76061']
Pred Robertom je možda i najvažnija odluka u njegovoj karijeri, a vezano je za Lampsa. Sada ćemo vidjeti ima li muda.
[/quote]

Jedino sto je Lampardu ostalo je izvodjenje penala... i jedino je to dobro radio ove sezone... ostalo isto ko i danas...
Ili Oscar ili Raul, Lamps samo po potrebi.. Jednostavno enma ga više, samo ruši ugled lagano iz tekme u tekmu.

I sramota da se i on ne zalaže, kako bi trebao kapiten ... Ne ide to tako..
komentar jednog forumasa na cfcnet.co.uk

.
.
.
We [url="http://www.powerlinks.com/api/powerlink-click?id=280&keyword=all&product_id=undefined"]all[/url] love lamps but if he cannot understand his new role then he has no business starting.. That pivot is the key to the balance of this chelsea team.. We can [url="http://www.powerlinks.com/api/powerlink-click?id=280&keyword=all&product_id=undefined"]all[/url] blame Mikel all we want, but whoever you put in that pivot will suffer as long as Lampard does not play a disciplined/organized game..

Just got confirmation that Essien is off to Madrid.. What a very stupid move.. Fans are (different term, please) on mikel, Romeu is untested.. Essien was a decent and legit DM back up... Wrong wrong move..
Moje najveće razočarenje večeras. Jednostavno bilo bi fer od njega da se sam povuče na klupu, kad ga već RDM ne želi tamo staviti. Nadam se da vidi da je loš i da je izdušio. Legenda je naš Lamps velika, ali klupa ga zove već godinu dana. Mora shvatiti da nije Zanetti i da ne može igrati u 34 kao prije 7-8 godina.
[quote name='ADiS' timestamp='1346452348' post='76184']
We [url="http://www.powerlinks.com/api/powerlink-click?id=280&keyword=all&product_id=undefined"]all[/url] love lamps but if he cannot understand his new role then he has no business starting.. That pivot is the key to the balance of this chelsea team.. We can [url="http://www.powerlinks.com/api/powerlink-click?id=280&keyword=all&product_id=undefined"]all[/url] blame Mikel all we want, but whoever you put in that pivot will suffer as long as Lampard does not play a disciplined/organized game..
[/quote]

Upravo ono o čemu smo raspravljali prije dosta vremena.
Sve dok Lampard ne uvidi da on više nije taj veznjak koji ima veliku slobodu kretanja po terenu, nego da pored svojih ofenzivnih zadaća i gradnje napada ima i zadatak zatvarati protivničke napade zajedno s Mikelom, a ne ostavljati ogroman prostor iza svojih leđa puštajući protivnike u nj, sve do tada mu nema kruha u Chelseaju.
Totalno zaboravio na svoje defenzivne zadatke a i pokazao je da nije igrač više za prvih 11 nego da bude joker s klupe. Hvala ti Lamps ali trenutno bi klubu najviše pomogao kad bi pristao na odlazak na klupu i smanjenu minutažu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.