Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

[quote name='Brane' timestamp='1338400999' post='53922']
Da, nije ništa loše u tome što ti se dokapetan ozljedi. Nek slomi nogu sada, nema veze, oporavit ce se do pocetka sezone :rolleyes:

Onim prvim postom sam zelio reci da je to loše za reprezentaciju i Franka osobno, ne moze bit dobro kad vidis da se Henderson sprema uskocit u njegove kopacke. Nema veze sto je sezona zavrsila sto se Chelseaja tice, opet mi nije drago da nam se igraci ozljeđuju.
[/quote]
ozlijedo je bedro to nije ništa strašno iako više nema onoliko snage kao prije par godina, dobro će doći odmor.
  • Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[b] [size=4]Official news: The FA confirm Frank Lampard is out of Euro 2012.
Jordan Henderson the favourite to replace Lampard.[/size][/b]
[quote name='stifmeister' timestamp='1338489228' post='54302']
Kako je ozljeda dobra za klub?
[/quote]
Mozda misle u smislu da ce se odmoriti .
I najmanja povreda u 34.godini nije bezazlena .
Meni je uzasno krivo zato sto mu je ovo poslednje takmicenje za reprezentaciju.Mogu misliti kako mu krivo.
Pre 10 dana slavio najveci uspeh u karijeri a danas sigurno jedan od tezih momenata u karijeri.
Steta :(
[quote name='Blues_95' timestamp='1338489403' post='54303']
Mozda misle u smislu da ce se odmoriti .
I najmanja povreda u 34.godini nije bezazlena .[/quote]
Vise ce snage izgubiti sada nego da je igrao na Euru, na oporavak. Ozljeda nije dobra za nikoga a ni za klub
Ma sanirat će on tu poredu vrlo brzo. Otići negdje sa ženom na odmor, opustiti se, napuniti baterije i doći tako raspoložen na okupljanje ekipe. ;)
[quote name='Wisey' timestamp='1338491822' post='54315']
Ma sanirat će on tu poredu vrlo brzo. Otići negdje sa ženom na odmor, opustiti se, napuniti baterije i doći tako raspoložen na okupljanje ekipe. ;)
[/quote]
a i bolje mu je da neide,da još koji igrač neide,jer lako dođe do povreda
A jbga, zadnja prilika za nastup na velikom natjecanju sto se repke tice je izgubljena. Zao mi je Franka, dobra stvar je jedino što ozljeda nije toliko stravična pa će bit spreman za početak sezone. Al opet šteta :mellow:
Još će ga mijenjat panjina Henderson, odma mi se ne gleda.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338734806' post='55562']
I on i [b]Terry[/b] i Gary i svi yjevi neće nastupati na EP. Jbg.
[/quote]

Terry ce ipak nastupit na EURU. Ova dvojica nece.
[b] "Frank Lampard is a different kind of person, not so extroverted. He is the best professional I have ever worked with. He's the player that trains better, has more concentration, more commitment and is always focused on himself. He is never happy about his performance, always wants to improve, always wants to learn. If he makes a mistake in a game, the next day in training he wants to stay one more hour to practise exactly that situation. I remember he missed a goal once with a difficult left-foot volley and the next day in training he was there one hour after the training session practising that volley with the left foot. Lampard is incredibly professional. God gave players the talent… but some of them waste this talent but some of them with this kind of mentality make themselves better and these are the kind of the players that can last forever." Jose Mourinho[/b]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.