7. april 2022.4 god. comment_326373 On je svaku sansu za iole ozbiljniju karijeru kao menadzera izgubio. Ako ispadne i to s Evertonom, to je sigurno kraj. Prijavi
9. april 2022.4 god. comment_326459 Baš mi je drago što je pobijedio Uniteda i poslao ih korak bliže Konferencijskoj ligi. Prijavi
9. april 2022.4 god. comment_326462 Ajde sad, ne daj se jos Lamps Al ovu sa Burnleyem u direktnom duelu izgubiti, to je bas tragedija. Da nisu bili u stanju ni remi izvuci. Prijavi
9. april 2022.4 god. comment_326471 Ajde sad, ne daj se jos Lamps Al ovu sa Burnleyem u direktnom duelu izgubiti, to je bas tragedija. Da nisu bili u stanju ni remi izvuci. Jos su vodili, ali raspad pred kraj Prijavi
9. april 2022.4 god. comment_326485 Kako mi je drago zbog Lamparda. Ako Bog da jednog dana da nas opet vodi. Prijavi
10. april 2022.4 god. comment_326497 Hhahahahhaha ali kakva glava, izgube od Burnleya i onda dobiju United... klasični engleski fudbal.... Prijavi
11. april 2022.4 god. comment_326546 AJMOOO FRANČEEEEE AJMO LAMPARDEE!!!!! gurni mrljavi Burnley u ponor Championshipa, ko im jebe mater kad ne mogu otpisane kanarince pobjediti i ruše mi fini listić (poklon 3.20kv da Son daje drugi gol, u trenutku kad je dao prvi, + ostalo).. izgleda u tom Burnleyu stvarno čim nema kapetana Meeja, to je raspad..po meni su si jučerašnjim porazom stvarno zakucali sudbinu, al ajd, ima još stvarno dosta bodova u igri, i bit će zanimljivo vidjeti tko će biti manje loš između Burnleya i Evertona, a momentum je svakako na strani potonjih i sretno im, iako mi je i Dyche drag i donose taj neki štih ali protiv Lampsa neću i ne mogu. Prijavi
11. april 2022.4 god. comment_326562 Ma ne vjerujem da može Burnley da ostane, oni sad imaju manje pobjeda od Norwicha u ligi jebem ga. Ali kako je to smiješno sezonama ne ulažu i evo ove sezone napokon ulože nešto, dovedu solidne igrače Cornetta i Weghorsta i ispadnu Prijavi
11. april 2022.4 god. comment_326575 Izgleda da je ovo sezona raspada bunkeraških klubova u PL. Crystal Palace promijenio stil igre, Newcastle također u fazi preobrazbe i kad dođu još bolji igrači sigurno će se ofanzivnije igrati, a Burnley na putu da ispadne. Prijavi
12. april 2022.4 god. comment_326578 Ostaju još samo Wolwesi i to ti je to onda ali oni su jako dobra ekipa u cjelini Prijavi
12. april 2022.4 god. comment_326579 Wolvesi su ove sezone na momente igrali i napadacki fudbal. I dalje su pragmaticna ekipa ali Lage je opet ofanzivniji trener od Nuna Espirita. Kako god, Norwich i Watford su daleko najlosije ekipe a po svemu prikazanom, Burnley koliko god ih ja gotivio zbog Dyche je treca najlosija ekipa. Prijavi
12. april 2022.4 god. comment_326602 Everton ima tezak raspored do kraja, mozda i najtezi od dvih klubova. Nadam se da ce Lampard uspjeti ostati u ligi. Prijavi
14. april 2022.4 god. comment_326737 Imaju Brentford i Watford, što moraju dobiti ako su ozbiljna ekipa, te će igrati sa Palaceom kada ovma neće bodovi igrati nikakvu ulogu... Čak i sad sa Leicesterom, njima ne trebaju bodovi, manja je motivacija, tako da imaju oni svoje šanse Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327834 Jedan od razloga zašto se nalaze u zoni ispadanja je i loš zimski prelazni rok. Na El Ghazija su mnogi zaboravili, odigrao je 9 minuta u svim takmičenjima, a zdrav je. Sa Allijem ista priča. Van de Beek je brzo zakucan za klupu, Patterson nije dobio ni minutu u ligi. Mykolenko jedini igra - ništa posebno. Ljetni prelazni rok je također bio katastrofa. Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327838 Imaju ljudi ocajnu ekipu. Na papiru to izgleda dobro, al zapravo je kvalitet veoma los. Ljudi dovode jebanog Townsenda na krilo, beskorisnog Allija, nazad im glavni igrac balvan Keane i misle da imaju neki jak tim. Da su pametni bili s lovom koju imaju mogli su tako dobrih igraca nauzimati, uz pravi skauting i ciljana pojacanja cak se u ovako slaboj sezoni boriti za evropska mjesta. A i Lamps blentav uzma Van De Beeka i Allija, bas je neznalica ako misli da su to neki aman vezni igraci. Ili je mozda isao samo da nekim poznatijim imenima natrpa ekipu. Kako god, nista postigao nije. Njima remont treba ako nekim cudom opstanu. Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327876 Oni iz sezone u sezonu imaju očajne prelazne rokove, dovode more smeća od 20-30 miliona i jako ali jako rijetko ubodu. Ljetos su samo uboli i oživjeli Demaray Graya i to je to. Van de Beek je trebao zaista da bude dobar transfer, svi su mislili da je to pravi potez još igrač koji bi mogao dosta da nauči od Lampsa ali na kraju ništa posebno. Alli je smijurija, ne znam koji su ga kurac i dovodili. Mykolenko je solidan sa obzirom na to iz koje je lige došao i na koji nivo. Ni sa povredama nisu imali sreće, bez glavnog napadača čitavu sezonu, igrača od kojeg računaš 15 golova u sezoni. Pored toga Richairlson se pošteno napromašivao kroz sezonu a zamijena za napadača ti je raspali Rondon kojeg Rafa vuče kao svoju kuju. Jedina svijetla tačka im je Gordon mali... Bez obzira ispali ili ostali trebaju nastaviti sa Lampardom, rješiti se škarta i pretplaćenih overrated igrača, tako da bi im možda čak i bolje bilo da ispadnu u neku ruku. Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328488 Osigurao opstanak u ligi sa Evertonom zahvaljujući pobjedi nakon preokreta protiv Crystal Palacea. Svrha ove objave nije omalovažavanje niti vrijeđanje bilo koga, već isključivo humor i zabava. U slučaju kontraindikacija i neželjenih dejstava obratite se svom ljekaru ili farmaceutu Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328490 Kako mi je samo drago što ih je Frank ostavio u ligi i to prije zadnjeg kola da se i on sam ne pati, preokret pred svojim navijačima u zadnjim minutama... savršeno zaista Bravo legendo, najteži raspored ali opet si ih izvukao, nadam se da će odraditi pametan prelazni rok, ne treba pokušavati da oživljava ove napuhane zvijezde, nego lagano kao kod nas u prvoj sezoni, bez pritiska i to je to. Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328495 Haha koliko je surovo ovo Adi, nije da nema istine. Sve je istina, samo je sve namjerno izvučeno iz konteksta. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.