Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

AJMOOO FRANČEEEEE AJMO LAMPARDEE!!!!!

gurni mrljavi Burnley u ponor Championshipa, ko im jebe mater kad ne mogu otpisane kanarince pobjediti i ruše mi fini listić (poklon 3.20kv da Son daje drugi gol, u trenutku kad je dao prvi, + ostalo)..

izgleda u tom Burnleyu stvarno čim nema kapetana Meeja, to je raspad..po meni su si jučerašnjim porazom stvarno zakucali sudbinu, al ajd, ima još stvarno dosta bodova u igri, i bit će zanimljivo vidjeti tko će biti manje loš između Burnleya i Evertona, a momentum je svakako na strani potonjih i sretno im, iako mi je i Dyche drag i donose taj neki štih ali protiv Lampsa neću i ne mogu.

Wolvesi su ove sezone na momente igrali i napadacki fudbal. I dalje su pragmaticna ekipa ali Lage je opet ofanzivniji trener od Nuna Espirita.

Kako god, Norwich i Watford su daleko najlosije ekipe a po svemu prikazanom, Burnley koliko god ih ja gotivio zbog Dyche je treca najlosija ekipa.
Everton ima tezak raspored do kraja, mozda i najtezi od dvih klubova. Nadam se da ce Lampard uspjeti ostati u ligi.
  • 3 sedmice kasnije...

Jedan od razloga zašto se nalaze u zoni ispadanja je i loš zimski prelazni rok. Na El Ghazija su mnogi zaboravili, odigrao je 9 minuta u svim takmičenjima, a zdrav je. Sa Allijem ista priča. Van de Beek je brzo zakucan za klupu, Patterson nije dobio ni minutu u ligi. Mykolenko jedini igra - ništa posebno. Ljetni prelazni rok je također bio katastrofa.

Imaju ljudi ocajnu ekipu. Na papiru to izgleda dobro, al zapravo je kvalitet veoma los. Ljudi dovode jebanog Townsenda na krilo, beskorisnog Allija, nazad im glavni igrac balvan Keane i misle da imaju neki jak tim.

Da su pametni bili s lovom koju imaju mogli su tako dobrih igraca nauzimati, uz pravi skauting i ciljana pojacanja cak se u ovako slaboj sezoni boriti za evropska mjesta. A i Lamps blentav uzma Van De Beeka i Allija, bas je neznalica ako misli da su to neki aman vezni igraci. Ili je mozda isao samo da nekim poznatijim imenima natrpa ekipu. Kako god, nista postigao nije.

Njima remont treba ako nekim cudom opstanu.

Oni iz sezone u sezonu imaju očajne prelazne rokove, dovode more smeća od 20-30 miliona i jako ali jako rijetko ubodu. Ljetos su samo uboli i oživjeli Demaray Graya i to je to. Van de Beek je trebao zaista da bude dobar transfer, svi su mislili da je to pravi potez još igrač koji bi mogao dosta da nauči od Lampsa ali na kraju ništa posebno. Alli je smijurija, ne znam koji su ga kurac i dovodili. Mykolenko je solidan sa obzirom na to iz koje je lige došao i na koji nivo.

Ni sa povredama nisu imali sreće, bez glavnog napadača čitavu sezonu, igrača od kojeg računaš 15 golova u sezoni. Pored toga Richairlson se pošteno napromašivao kroz sezonu a zamijena za napadača ti je raspali Rondon kojeg Rafa vuče kao svoju kuju. Jedina svijetla tačka im je Gordon mali...

Bez obzira ispali ili ostali trebaju nastaviti sa Lampardom, rješiti se škarta i pretplaćenih overrated igrača, tako da bi im možda čak i bolje bilo da ispadnu u neku ruku.

• 2 sedmice kasnije...

Kako mi je samo drago što ih je Frank ostavio u ligi i to prije zadnjeg kola da se i on sam ne pati, preokret pred svojim navijačima u zadnjim minutama... savršeno zaista

Bravo legendo, najteži raspored ali opet si ih izvukao, nadam se da će odraditi pametan prelazni rok, ne treba pokušavati da oživljava ove napuhane zvijezde, nego lagano kao kod nas u prvoj sezoni, bez pritiska i to je to.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.