Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10: West Ham 2 - 1 Chelsea (24.10. sub) [0]

5 članova je glasalo

1. 1.

• DA
      80%
      4
    • NE
      20%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Mourinho je kretencina zesca. Da sam na Rahmanovom mjestu podnio bih zahtjev za transfer odmah u januaru.
  • Odgovori 56
  • Pregledi 5,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mou posle utakmice:

Der iz a kampejn agens Čelzi baj gol lajn tehnolodži, aj sink dat d refri vas vik end naiv.

Od pocetka sezone losa postavka,taktika u kojem je kurcu Celzi kad Krilo Azar dolazi na centar da iznese loptu,ovo sve sto se desava u klub je MASAKAR koji Murinjo vrsi nad ekipom,konstantno losa taktika,postavka igraca pritom forsiranje igraca TIPA Fabregas.

Kao sto rekoh, posle dobre partije protiv Aston Vile i napretka u igri protiv Dinama.. ppstavice nas WH na svoje mesto ove sezone.. tj prvo WH, pa Liverpool.

Dobro smo igrali do crvenog kartona Matića, dobro je to izgledalo, opet individualna greška kod prvog gola, loše izbijanje Coste. Dalje je teško pričati jer nije isto igrati s 10 i 11 igrača pogotovo kada gubiš 1:0.. Uspjeli smo se vratiti, igrali dobro i s igračem manje i onda taj glupi gol glavom, Bega malo slabije postavljen, ovaj odličan u skoku i jbga. Šteta, ali ništa, idemo dalje, liga kup protiv Stokea pa Liverpool.

Eh da svakog vikenda igramo protiv Ville gdje bi nam kraj bio..

Eh bajo moj, to što nam se jednom posrećilo protiv Ville ne znači da će se i drugi put.

Å to se tiče ove utakmice, očekivan poraz. 

Zuma odigrao vrhunski na desnoj strani.
Bili smo bolji cijelo vrijeme ali manjak igrača nam je donio šupljine. Nismo zaslužili poraz. Bili smo bolji. Pojedini igrači ne zaslužuju da nose ovaj dres. Ako je otkaz Murinjo cijena koju moramo platiti da nesposobnjakovići odu, neka i Murinjo ode.

Eh bajo moj, to što nam se jednom posrećilo protiv Ville ne znači da će se i drugi put.

Å to se tiče ove utakmice, očekivan poraz. 

Znači ni tada ne bi u top 4 :D

Nadam se da će vrh kluba što prije donijeti značajne odluke.

• Autor

Evo izvještaja sa fb stranice, mislim da su ga pisali ili diablo ili užice :D

“The Blues were beaten in cruel circumstances at Upton Park this afternoon having had to play the whole second half with 10 men,” the match report reads.

“After West Ham had taken an early lead through Mauro Zarate, Kurt Zouma‘s header looked to have crossed the line, only for the decision to go the home side’s way, before Cesc Fabregas beat Adrian but saw the goal ruled out for offside when he appeared to have been played onside by the retreating West Ham defenders.

"Nemanja Matic was then sent off on the stroke of the break for a second bookable offence.

Ma da odlični smo bili. Jebem vam i trožito gubimo 50 utakmica zaredom, a vi na to piÅ¡ete da smo dobri. Niste vi dobri sa glavom. 

Ja ne znam kako nije sramota ovih Å¡to piÅ¡u da je dobro bilo i slično..  ÄŒuj onog, on vjeruje da bi pobjedili da nije bilo crvenog hahahahah

Otkaz, otkaz i samo otkaz.

Za mene ekipa su igrači, trener, stožer i kompletan klub. Ja stojim uz njih u svakom trenutku, nisam od onih koji će pljuvati kad ne ide jer to nije ono što im treba, u tim trenutcima jedino što ti treba je podrška i ja im to pružam makar oni to ne vide, ali ja vidim i meni je lakše tako. Ako dođe otkaz Joseu to ne znači da ću sjest i plakat ili otići navijati za njegov idući klub, ali dok je tu ja sam uz njega. Nije on Benitez ili netko treći, on nas je i previše zadužio.

Nije to uopste neka igra bila prema naprijed, ali smo bili cvrsti, rupe nazad su se popunile skoro do kraja i odigrali smo utakmicu vrijednu boda, sto znaci da poraz definitivno nismo zasluzili. Ko je za to zasluzan? I onda mi dodje reLo i kaze nek smo izgubili samo nek Mou ode cccccc

• Autor

Za mene ekipa su igrači, trener, stožer i kompletan klub. Ja stojim uz njih u svakom trenutku, nisam od onih koji će pljuvati kad ne ide jer to nije ono što im treba, u tim trenutcima jedino što ti treba je podrška i ja im to pružam makar oni to ne vide, ali ja vidim i meni je lakše tako. Ako dođe otkaz Joseu to ne znači da ću sjest i plakat ili otići navijati za njegov idući klub, ali dok je tu ja sam uz njega. Nije on Benitez ili netko treći, on nas je i previše zadužio.

Pa eno cijeli Stamford mu pjeva utakmicu za utakmicom... Već 2 i pol mjeseca mu pjevaju al' nikakvog napretka nema. MisliÅ¡ da im neće doći do grla pa će ga i oni prestat podržavat? Sve ima svoju granicu, ne može ni ta 'podrÅ¡ka' vječno trajati. 

Ako doÄ‘e otkaz Joseu to ne znači da ću sjest i plakat ili otići navijati za njegov idući klub, ali dok je tu ja sam uz njega.

Na ovom forumu punom postovanja se to zove Mourinhov advokat. Inteligentan zakljucak...

Nije on Benitez ili netko treći, on nas je i previše zadužio.

Eto, sapienti sat. 

Ne znam za ostale, ali ja nastojim uvijek "navijati" za dobrobit kluba. Već je i vrapcima jasno da Mourinho više nema šta raditi ovdje. Dobro se vidi da on nekima dolazi ispred dobrobiti kluba. Kredit, čuj, kredit. Dakle ime trenera dolazi ispred kluba. Neka padnemo u drugu ligu, Mourinho ima kredit. Jel tako?

I ne znam zašto spominješ Beniteza uopće, koji je imao sasvim solidan period ovdje. Da je on radio ovo što radi Mourinho mislim da bi ga ti i većina navijača objesila za jaja ispred Stamforda. Što opet pokazuje kakvih licemjera ima, koji će nekome opraštati zbog (dobrog) imena, a nekog drugog bez opravdanih razloga napadati, zbog (lošeg) imena. Ime je bitno, a ne izvedba. Odlično.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.