Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10: West Ham 2 - 1 Chelsea (24.10. sub) [0]

5 članova je glasalo

1. 1.

• DA
      80%
      4
    • NE
      20%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

94' minute smo bili bolja ekipa. Onaj crveni karton nas je oslabio ali opet smo bili bolji.. Pojedinci su krivi za poraz. Pogrešno postavljanje Begovića kod prvog gola, bespotrebni fauli Matića te zasluženi crveni i Ramires koji nije realizovao 100% sansu na dodavanje Hazarda.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• Odgovori 56
  • Pregledi 5,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

mnogo, mnogo ali bas mnogo mi je zao sto nisam mogao da gledam. da smo pobedili rutinski ne bi mi bilo zao, ali zbog trenutne situacije u klubu i na forumu, i zbog rezultata, zao mi je sto nisam

ako bi neko mogao da mi posalje link cele utakmice da pogledam, bio bih veoma zahvalan. moze se reci i da bih castio pice-dva-tri ma koliko god, ako bi se sreli :D

imao sam pre neke sajtove za to ali ne rade.

ps

vidim na WAGNH stranici na fejsu svi pisu da nismo imali srece i da smo bas dobro igrali. hocu da se uverim.

mnogo, mnogo ali bas mnogo mi je zao sto nisam mogao da gledam. da smo pobedili rutinski ne bi mi bilo zao, ali zbog trenutne situacije u klubu i na forumu, i zbog rezultata, zao mi je sto nisam

ako bi neko mogao da mi posalje link cele utakmice da pogledam, bio bih veoma zahvalan. moze se reci i da bih castio pice-dva-tri ma koliko god, ako bi se sreli :D

imao sam pre neke sajtove za to ali ne rade.

ps

vidim na WAGNH stranici na fejsu svi pisu da nismo imali srece i da smo bas dobro igrali. hocu da se uverim.

http://www.fullmatchesandshows.com/2015/10/24/west-ham-united-vs-chelsea-highlights-full-match/#5

Pa samo prebaci na drugo pol, kada to zavrsi ;) Najbolji site za highlightse i citave meceve.

Eto, sapienti sat. 

Ne znam za ostale, ali ja nastojim uvijek "navijati" za dobrobit kluba. Već je i vrapcima jasno da Mourinho više nema šta raditi ovdje. Dobro se vidi da on nekima dolazi ispred dobrobiti kluba. Kredit, čuj, kredit. Dakle ime trenera dolazi ispred kluba. Neka padnemo u drugu ligu, Mourinho ima kredit. Jel tako?

I ne znam zašto spominješ Beniteza uopće, koji je imao sasvim solidan period ovdje. Da je on radio ovo što radi Mourinho mislim da bi ga ti i većina navijača objesila za jaja ispred Stamforda. Što opet pokazuje kakvih licemjera ima, koji će nekome opraštati zbog (dobrog) imena, a nekog drugog bez opravdanih razloga napadati, zbog (lošeg) imena. Ime je bitno, a ne izvedba. Odlično.

Nisam nigdje rekoa da Mou ima kredit pa mozemo i u drugu ligu. Spomenio sam Beniteza iz razloga da je on u ovoj situaciji ja bi prvi trazio da ode. Ali Mourinhu i dalje vjerujem i dajem mu podrsku u ovoj situaciji jer je to zasluzio. On i Benitez ne mogu imati istu kolicinu kredita kod mene osobno, a vjerujem i kod ostalih. O tome ja pricam. Dakle naravno da svaki kredit ima granicu, naravno da zelim najbolje klubu. I sam sam rekao ako ne bude vise ovako islo da se onda treba dovesti Hiddinka da pokusa izvuci sezonu i onda na kraju sezone dovesti novog trenera koji ce s njima proci i pripreme i prijelazni rok.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.