Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10: West Ham 2 - 1 Chelsea (24.10. sub) [0]

5 članova je glasalo

1. 1.

• DA
      80%
      4
    • NE
      20%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 56
  • Pregledi 5,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Hvala za temu.
West Ham je ekipa koja bolje igra u gostima. Bice tvrda utakmica.

Prošle sezone su čini mi se dali najveći broj golova glavom (ili iz prekida, tako nešto), tako da očekujem sastav sa Kejhilom, Zumom i Terijem u odbrani, ipak nam trebaju visoki igrači. :D

Deknuli su 3 jake ekipe ove godine i nas ce...

Mada sa druge strane pobedili su ekipe koje igraju fudbal, mi sa bunkerom se mozda i izvucemo. Ko zna.

Mislim da Bilić neće napadati danas sigurno. A i kao trener nije neki veliki mudrac.  Ne vjerujem da će biti puno prilika. Vjerujem u pobjedu, protiv Dinama nismo imali sreće, bitno im je uvaljati rani gol da se raspadnu. Bolji smo sigurno. Možda malo viÅ¡e trče i rade, ali nisu toliko stabilni u glavi 90 minuta da nas roknu.

I u najboljoj situaciji ne bih mogao biti siguran u pobjedu ovdje, a pogotovo sad. Bod ko kuca, sve ostalo je premija. Mada ipak mislim da uz zalaganje i dovru partiju imamo dobru sansu jer oni igraju otvoreno, Bilic im je donio novi sistem, novi fudbal. Mnogo dobra ekipa, ali nisu tako tvrdi kao dosad Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

I u najboljoj situaciji ne bih mogao biti siguran u pobjedu ovdje, a pogotovo sad. Bod ko kuca, sve ostalo je premija. Mada ipak mislim da uz zalaganje i dovru partiju imamo dobru sansu jer oni igraju otvoreno, Bilic im je donio novi sistem, novi fudbal. Mnogo dobra ekipa, ali nisu tako tvrdi kao dosad Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

West Ham nam leži oduvijek. Biliću priznajem da je legenda kluba i da ga svi poštuju, uglavnom zbog toga imaju i dobre rezultate, plus poklopio mu se loš start ekipa iz vrha. Ali mislim da ima prevelik respekt prema Mourinhu i da će povučenije igrati i čekati šansu iz kontri, ni u Turskoj ni kao izbornik reprezentacije nije briljirao protiv jakih ekipa od one pobjede na Wembleyu.

Utakmica bi trebala biti tvrda i normalno očekujem Hazarda u prvih 11.

ovo je KEC cisti,West hem je fizikalna ekipa pritom su dobili ove sezone Arsenal,Liverpul i Siti tako da sve nekako mirise na nas poraz kad se pogleda da smo ocajni.

Oni rasturaju protiv jakih, a protiv slabih se muče. Mi smo na papiru jaki ali po trenutnim igrama se boimo za opstanak tako da je sve moguće...

Chelsea team today: Begovic; Zouma, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Fabregas, Hazard; Diego Costa. #CFC

Chelsea subs today: Amelia, Baba Rahman, Mikel, Loftus-Cheek, Oscar, Traore, Falcao. #CFC

0-2 pa da vidimo komentare seronja ;)

Stream u hd-u imate na torrent-tv.ru i na arenavision.in
Ne mogu jebeno da vjerujem u kakvij smo postavi izasli na teren. U pm vise

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Strasno sta covek radi Zuma ne moze da igra desnog beka,videlo se u Kjevu on jeste prebrz za stopera ali je isto pretezak za beka on ne moze da sprinta gore-dole.

mi ovo danas dobivamo !!!! imam neopisivo (i neopravdano) čvrstu vjeru u to :D

mislim da će obje ekipe postići po gol, a mi sigurno jednog više, ako ne i 2...

IDEMOOOOOOOOOOO

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.