Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Dynamo Kyiv 0 - 0 Chelsea (20.10. uto) [D]

6 članova je glasalo

1. 1.

• 1 bod
      66%
      4
    • 0 bodova
      16%
      1
    • 3 boda
      16%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Igrali smo mnogo dobro, nekih 20 u vrh glave 30min. Ovo ostalo goli kurac, u picku materinu jebem picku sefe!

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

• Odgovori 65
  • Pregledi 6,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najlaksa grupa u LS mi smo smejurija,covek forsira sam defanzivu unistio je ove fudbalere,Iskreno se nadam porazu protiv Vest Hema i Liverpula da to bude njegov konacni kraj...

Ima nade da Celsi zaigra u BG-u, na dobrom smo putu ka LE(mada mozda nam Makabi pokvari planove i budemo 4.) jos samo Partizan da prodje grupu i malo sreca da pripomogne u zrebu :D

Salu na stranu, sto se igre tice samo na momente smo igrali dobro ali jebes ti sve to kad ne mozemo da damo gol mrtvom Dinamo Kijevu koji bi svaka jaka ekipa otresla 2,3-0. Sve u kurac ne moze vise ovako

OK, los rezultat. Nisam zadovoljan, trebalo je dobiti ovo.

Ali ekipi nemam sta da zamerim, nedostajalo je srece i malo boljeg sudije. Stativa i precka. Sudija je prevideo cist penal, ne opravdavam nikoga, samo navodim sta se desavalo na terenu. Igrali smo odlicno prvih 20-30 minuta ali kasnije su igraci poceli da prave kretenske greske, nismo mogli normalno da istrcimo nijednu kontru. Popizdeo sam posle svih onih pokusaja kontri... I Murinjo je popizdeo, videlo se.

Ne mozemo ovako igrati jos dugo. Ako sve drugo ne uspe, makar cemo na kvalitet dobijati. Imamo odlicne igrace, isti onaj tim koji je osvojio EPL i nije realno da smo ovako losi. Imamo i odlicnog trenera. Imamo sve uslove. Treba nam sto vise clean-sheetova a onda i pobeda. Da se vratimo u rutinu pobedjivanja kao prosle godine.

COME ON CHELSEA!!!

OK, los rezultat. Nisam zadovoljan, trebalo je dobiti ovo.

Ali ekipi nemam sta da zamerim, nedostajalo je srece i malo boljeg sudije. Stativa i precka. Sudija je prevideo cist penal, ne opravdavam nikoga, samo navodim sta se desavalo na terenu. Igrali smo odlicno prvih 20-30 minuta ali kasnije su igraci poceli da prave kretenske greske, nismo mogli normalno da istrcimo nijednu kontru. Popizdeo sam posle svih onih pokusaja kontri... I Murinjo je popizdeo, videlo se.

Ne mozemo ovako igrati jos dugo. Ako sve drugo ne uspe, makar cemo na kvalitet dobijati. Imamo odlicne igrace, isti onaj tim koji je osvojio EPL i nije realno da smo ovako losi. Imamo i odlicnog trenera. Imamo sve uslove. Treba nam sto vise clean-sheetova a onda i pobeda. Da se vratimo u rutinu pobedjivanja kao prosle godine.

COME ON CHELSEA!!!

Ne odustaješ jebte...

Ne odustaješ jebte...

covece pogledaj objektivno. da li racunas murinja u top5 trenera na svetu? ako je odgovor da, onda je odlican trener. jebo ga cuko nemojte me jebati u mozak vise sta god da napisem...

a mislim da se i gazda Roman slaze sa mnom. :)

Uređeno , autor izmjene: UziceCFC

Realno imali smo mnogo dobre prilike i trebali smo u 10min sve zavrsit, al nije se dalo jbg. Ono sto je uslijedilo, to je sramota i od tog se ne smije bjezat, Uzice...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

covece pogledaj objektivno. da li racunas murinja u top5 trenera na svetu? ako je odgovor da, onda je odlican trener. jebo ga cuko nemojte me jebati u mozak vise sta god da napisem...

a mislim da se i gazda Roman slaze sa mnom. :)

Ako ćemo živjeti na staroj slavi, u top 3 je. Ako ćemo gledati u ovoj kalendarskoj godini, nije ni u top 10. A ako gledamo ovu sezonu, nije ni u top 20.
Daj bre Uzice ovo je smesno.. treba da se zadovoljavamo preckom, sudijom i glupostima? Posedom lopte ili clean sheetom? Nemojmo se saliti sa takvim stvarima.. sta je uradio da promeni tok utakmice? Nista... jel posle nedosudjenog penala treba da cekamo kraj i da se zalimo na sudije ili treba da ih ugazimo jos vise.. zadovoljavamo se dobrom igrom u 30 minuta.. ekipa kao Chelsea, pa nismo Gent bem mu zivot.

Ne znamo da istrcimo kontre? Ko je kriv? Mourinho. Ko je kriv za jednu izmenu, a ne mogu da se povezu na terenu, Mourinho.. pa menjaj jebo ga ti.. daj Traoreu sansu, Kennedyu. Idi na bodove.

Gutao sam bunker protiv Uniteda, Citya, ali sada na svakom mecu, gostovanje idemo na bunker. Boze moj, Dinamo je ekipa, rasna, klasna i medju jacima.. odbrana pa sta uradimo.

Mourinho limitira ekipu.. to sam video u utakmici protiv Liverpula.. primimo gol u 10 minuta i izgazimo ih do kraja pp i opet se zatvaramo..ekipa je imala ili ima potencijal, ali on ih je upucao totalno defanzivom, sranjem o clean sheetu, pobedama sa 1:0.. pa odakle da stvorimo pobednicki ubilacki mentalitet kada on povlaci kocnicu, uvodi Mikela i zatvara utakmicu 20 min pre kraja.

Mislim da mu je polako odzvonilo zvono.. nema vise sta da ponudi, istrosen je, procitan i staromodan.

On je izvrnuo fudbal naglavacke kada se pojavio, uveo taktike, defanzivu, igranje na rezultat umesto igranja fudbala, cuda luda i to je njegov limit izgleda. On ne moze da se promeni, on ne moze da promeni filozofiju i sa ovim je trener za lupam Liverpul ili slicne ekipe, kojima je uspeh da se domognu LS, a ne za ekipe koje zele najvise. Pregazen je.

Sve sto sam napisao, moram podvuci sa tima. NAZALOST je tako... presrecan sam bio kada je dosao, ali vreme je za put pod noge.. nema vise sta da pruzi osim sizofrenih cepanja na kraju utakmice, a ni tu vise nije zanimljiv i tu se istrosio sa forama.

Nama treba svetsko cudo da sa njim uspemo nesto posle skoro godinu dana ovakve ocajne, bezidejne i blede igre... da ne pocinjem sa pricom o uvodjenju klinaca i buducnosti.. smesno bi bilo, mozda cak i vise zalosno.

Na stranu vaše prepirke... Ja se slažem da ovakvu ekipu trebamo pobijediti kod kuće, u gostima, u kikindi.. Ali isto tako smatram da nam bod zaista donosi stabilnost i da se i nije trebalo previše riskirati za pobjedu jer u ovoj fazi natjecanja da smo išli riskirati i ne daj Bože izgubili bili bi u izrazito teškoj situaciji za prolazak dalje, ali ovako s tim bodom u gostima, kod kuće ih ladno deremo i imamo sigurnost pred kraj i komfornu situaciju. Opet ovo je sve teorija, ne mora ništa od toga biti, ali zadovoljan sam s ovim što je danas postignuto, moglo je bolje i više, nažalost nije, ali ovo mi je ok.

Al većina sere i ne prestaje, jebo majku jedna od boljih odogranih tekmi ove sezone, al opet sve je crno, onaj tamo bi pardewa za trenera, drugi nadje manu u svakom sastavu, trećem nikad vrijeme ne odgovara itd...

Je li moguće da ste toliko da kažem razmaženi pa toliko redovno serete? Ko da nikad prije kriza nije bilo, to bi odma rastjeralo ekipu, onaj tamo andera bi doveo da mijenja cesca i sl., pa ovo gore nego forumska djecurlija zelje/Sarajeva koja nakon svake malo lošije tekme bi novu upravu/trenera/ igrače itd...

Haj kad ae lose odigra OK, al kad pristojnu tekmu odigras koju si trebao dobit e onda paiziraj to sranje bar

Pozz

Za standarde ÄŒelsija ove sezone i Murinja ova partija je bila ok.

Za standarde top kluba, ovo je i dalje vrlo loše.

Å ta bi mi trebalo da budemo?

Jedan Murinjobot je ovde pričao kako ga nervira #balkanski luzerski mentalitet, kako su takvi navijači problematični etc. E pa, kao prvo nije problem u nama, već delić problema leži u tome što je specijalac usadio svoj kompleks niže vrednosti kod navijača, pa mnogi tripuju da se opravdano branimo u gostima protiv ekipa ala Galatasaraj. Drugi problem je taj što se ti isti navijači zadovoljavaju ovakvim bednim igrama, kao i slučajnim pobedama protiv Ville. Čovek srećan što smo izvukli bod protiv finaliste Lige Evrope, šteta što su ukinuli onaj Intertoto kup, pa da budemo srećni što smo protiv finalista tog kupa remizirali.

TL;DR, nikad nećemo biti top klub ako ste zadovoljni ovakvom igrom.

Igrali smo i stvarali sanse? Znate sta je igra i stvaranje sansi kada dominiramo ceo susret imamo 20 suteva u okvir gola, golman brani i moguce i nemoguce, stative, precke, skidanje sa gol linije i ostalo, e to je igra i stvaranje sansi i tada mozes reci, nije htela lopta u gol..a ne ovo od juce ili ovo zadnjih godinu dana.

Zadovoljavamo se igrom, mozes misliti...Nama ne da visi prolaz u drugi krug, a ako i kojim slucajem prodjemo, kada naleti jaca ekipa, tipa Real, Bayern.. osrace nas. I treba, pa da vidi Mourinho sta donosi njegova igra..kada u grupi Porto, Dinamo Kijev i Makabi mi iz 3 utakmice imamo 4 boda i treci smo u grupi.

A mozda ce i one njegove gluposti o LE kada je Beniteza omalovazavao bez ikakvih otrovnih strela sa druge strane da ga progutaju, pa ce "Special one" ove sezone da zaigra u LE. Kako je krenuo, daleko nije.

Znate šta bi mi trebali raditi ekipama tipa Dynamo Kyiv, pa trebali bi ih olešiti za 60 minuta a pola sata ostaviti za rekreativni fudbal, neko ovdje dođe i prosipa priču o dobroj igri, kakva crna igra, Mourinho kaže da je 0-0 protiv Dynama odličan rezultat jer nam donosi stabilnost u grupi, pa zemljo otvori se. Nema ekipe u Premiershipu i LP koju mi možemo razvaliti jer smo postali ekipa bez snage + imamo trenera sa razmišljanjem na nivou Plzena jer se Mourinho tako ponaša baš kao trener neke ojebine od kluba, kao rezultat svega toga imamo sterilnu i jadnu ekipu koja glumi engleskog prvaka. Bolje da ispadnemo jer realno šta mi možemo protiv Bayerna, Reala, PSG ili Barcelone, pa ljudi bi nas svezali za radijator i silovali, pretvaramo se u prosjek klub a pojedincima još uvijek nije jasno gdje se Chelsea trenutno nalazi i kakve sve gubitke možemo snositi ako se ovako nastavi, ova sezona je već uništena, samo što uništavamo i sljedeću sezonu.

Što se tiče igranja u EL, kako je krenulo to bi nam mogla biti jedina šansa da sljedeće sezone igramo LP.....a da zaboravio sam Mourinhu je ispod časti da igra EL, e moj jarane igrat ćeš ti i još ćeš pitati ima li još..

Ako ispadnemo u grupi Mourinhu je noga milijardu posto, jer Roman je otjerao Robbieja radi toga u 4 puta težoj grupi sa 4 puta slabijim našim sastavom nego sada dok smo u ligi gurali sasvim pristojno i igrali super fudbal. Ne vjerujem da bi Roman to oprostio i ne vjerujem da postoji izjava kojom bi Portugalac mogao ponovo ucijeniti klub da ga se poslije toga ostavi. Jedino onda moramo naći onoga ko mu je produžio ugovor prije početka ove sezone i objesiti ga za jaja ispred Stamforda.

Ako ispadnemo u grupi Mourinhu je noga milijardu posto, jer Roman je otjerao Robbieja radi toga u 4 puta težoj grupi sa 4 puta slabijim našim sastavom nego sada dok smo u ligi gurali sasvim pristojno i igrali super fudbal. Ne vjerujem da bi Roman to oprostio i ne vjerujem da postoji izjava kojom bi Portugalac mogao ponovo ucijeniti klub da ga se poslije toga ostavi. Jedino onda moramo naći onoga ko mu je produžio ugovor prije početka ove sezone i objesiti ga za jaja ispred Stamforda.

Zato je i igrao na bod, jer s pobjedom kući i u Izraelu već smo u drugom krugu. Zna on svoju guzicu čuvat.

Opet kazem odigrali smo mnogo dobro, evo da zaokruzim prvo poluvrijeme mada nije ni toliko. Ali smo ih mogli rasut u tom periodu i trebali smo, nismo imali srece jebiga. Cim je Mou poceo s taktikom, da ne riskira poraz, izgledali smo ocajno lose... suma ovog meca

Opet kazem odigrali smo mnogo dobro, evo da zaokruzim prvo poluvrijeme mada nije ni toliko. Ali smo ih mogli rasut u tom periodu i trebali smo, nismo imali srece jebiga. Cim je Mou poceo s taktikom, da ne riskira poraz, izgledali smo ocajno lose... suma ovog meca

prva dva podvucena dela, ako se zadovoljavamo da odigramo dobro malo manje od jednog poluvremena, otisli smo u k***c, ustvari vec smo tamo. 

A ovo je jos zanimljivije, cim je Mourinho krenuo sa taktikom, odmah smo izgledali ocajno lose. - Uzrok svih problema, uzrok situacije gde se klub nalazi, uzrok ocajne sezone, ne sezone, nego godine cele se ogleda u toj recenici. 

Kako Mourinho pocne da pametuje sa svojim taktikama, tada izgledamo ocajno. Mislim da je ovo ta recenica, ona sto pogadja u centar. 

već delić problema leži u tome što je specijalac usadio svoj kompleks niže vrednosti kod navijača, pa mnogi tripuju da se opravdano branimo u gostima protiv ekipa ala Galatasaraj

Ovo uokviriti na vrh foruma, kao što je onaj pravilnik bio.

Tužna su vremena došla kada nama dođe neki Mourinho i govori kako je super rezultat kada remiziramo u gostima protiv Babine Grede, a mi mu oduševljeno kličemo i govorimo kako je u pravu.

Ali više nije u pravu. I sve više navijača to vidi. Ovdje na forumu još dvojica-trojica ne vide, ali progledat će i oni.

Mi smo Chelsea, mi trebamo težiti onome što su Real i Barcelona, svjetskom vrhu. I neće nas neki Mourinho sputavati. Ako on ne želi biti taj koji će nas odvesti do te razine, ima drugih koji hoće.

Imali smo prilike koje nismo iskoristili, nikad mi nece biti jasno kako nam je Dinamo Kyev valjao posjed lopte 60%.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.