Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Dynamo Kyiv 0 - 0 Chelsea (20.10. uto) [D]

6 članova je glasalo

1. 1.

• 1 bod
      66%
      4
    • 0 bodova
      16%
      1
    • 3 boda
      16%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

dynamo-kiev-vs-chelsea-champions-league-

Nakon pauze i zavrsetka grupnog dijela kvalifikacija za Euro u Francuskoj sledeće godine, za vikend smo opet na rasporedu imali klupski fudbal a sada kao šlag na tortu, za nas fudbalske sladokusce dolazi opet i Liga Šampiona.

Bliži se sredina grupne faze, nema više ispuštanja bodova, Chelsea kao favorit grupe u sledeca dva kola mora ostvariti maksimalan učinak. Protivnik je neugodni Dynamo Kiev, proslogodisnji finalista Lige Europe. Ukrajinci su trenutno na vrhu tabele sa četiri boda, u zadnjem kolu su dobili Maccabi rutinski, 0:2. Što se domaćeg prvenstva tiče, nakon niza pobjeda, u zadnjem kolu su porazeni od Shakhtara na domaćem terenu 0:3 i sada su drugi na tabeli, sa istim brojem bodova kao i ekipa iz Donjecka.

Chelsea, kao što znamo, porazen od Porta, 2:1 i zauzimaju treće mjesto u grupi, što i nije tako loša situacija za razliku od one u domaćem prvenstvu. Nakon niza loših rezultata, došli smo do pobjede nad Aston Villom za vikend 2:0 (Costa 34', Hutton 54' OG).

Napokon smo sacuvali svoju mrezu svih 90' minuta a po bokovima smo prvi put vidjeli Azpilicuetu i Babu Rahmana, kombinacija koja se meni licno svidjela kako na papiru tako i na terenu, naravno nije to odmah bilo savršeno ali je izgledalo mnogo bolje za razliku od prijašnjih utakmica.

Očekujem povratak Matića i Hazarda u prvih 11 a klupu za nadam se Fabregasa i nezasluženo Ramiresa ili RLC-a, koji su ostavili solidan utisak za vikend. 45215caf40da67dc3e6384fdfda4ff0f.jpg

fab83098bb89a5a44ebd8081f2bfee13.jpg

537676995fb8b411f82eed2fc62bfcc7.jpg

ed129e1999917a32fed39e994cc0b94c.jpg

Uvod: Kun Aguer0

• Odgovori 65
  • Pregledi 6,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

S obzirom da njihov najbolji igrac igra na desnom krilu ocekujem Azpia lijevo a desno ce vjerovatno Zouma.Takodjer ocekujem i povratak Azara tako da mislim da ce ova postava igrati sutra:

Bega

Zouma,Cahil,Terry,Azpi

Ramo,Matic,Cesc

Willian           Hazard

Costa

S obzirom da se najbolji trener na svetu usrao od jedne od najneefikasnijih ekipa u ligi, protiv Kijeva očekujem Terija i Kejhila u odbrani, Matića i Zumu u sredini i neizostavnog Ramiresa na krilu.

Što se same utakmice tiče, očekujem nerešen rezultat, 1-1.

Ako izgubimo ovo opasno će visiti prolazak u drugi krug, jer realno Porto nas vrlo lako može dobiti na Bridgeu, a i Ukrajinci će doći puni samopouzdanja dok ćemo mi morati dobiti. Ni gostovanje u Izraelu nije jednostavno.

Kad se ovo sve uzme u obzir možemo slobodno očekivati bunkericu i ako se naprijed šta napravi dobro jeste. Nadam se da griješim i da ćemo zaigrati fudbal, ali ovo govorim već zadnjih 10 mjeseci pa ništa.

Dobra kvota na nas :D A Dynamo nema Mbokanija, ali ima Seleznyova, tako da je opet tu bare-bare. Ako su izgubili kod kuce od Shaktara, sto ne bi i od nas :D

Trebala bi biti pobjeda, nisu jaki k'o prosle sezone. Zar nije Yarmolenko lijevo krilo, tako da bi azpi komotno mogao zaigrati na desnom beku.

Oni nisu jaki ko prošle sezone. Međutim mi otkad smo plastika nismo ovako loše igrali hehe

Voleo bih da ne primimo gol. Clean sheet nam vise treba nego nekakva leprsava igra... U napadu sta bude, ionako napad je posledica dobre odbrane i sigurnosti sopstvenog gola. Odbrana je temelj igre.

Pobjeda jedina dolazi u obzir, moramo pobijediti. Nije da bi nas remi pokopao ili da bi bio loš, ali jednostavno radi cijele situacije i dizanja morala moramo pobijediti.

Ovo se čeka ko ozeblo sunce!

...šala mala, stalo mi je do ove tekme ko do lanjskog snijega kakva nam je situacija u klub. Ali ću gledati da lakše zaspem.

Očekujem ne baš tako laku pobjedu ali pobjedu.
Rutinski 0:2 ili 1:3 za nas uz pogodak Coste. 

S obzirom da njihov najbolji igrac igra na desnom krilu ocekujem Azpia lijevo a desno ce vjerovatno Zouma.Takodjer ocekujem i povratak Azara tako da mislim da ce ova postava igrati sutra:

Bega

Zouma,Cahil,Terry,Azpi

Ramo,Matic,Cesc

Willian           Hazard

Costa

Citam mu misli.

To nema nigdje prenos??

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Odavno mi nije bilo ovako krivo poslije nekog lošeg rezultata.

Igrom možemo biti zadovoljni nakon dugo vremena.

Ovo govedo sto pre najuriti,raznece nas West Hem i Liverpul u naredna dva kola...Celzi se protiv prosecnih ekipa brani imali smo manje pasova od dinam Kjev veceras.

Kakvu igru da hvalimo, protiv Dinama? Nemojte me sprdati.. ovo je katastrofa, trebali bi ispasti iz grupe LS.. koji idioti. Sta ti Mourinho radis nije mi jasno.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.