Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Dynamo Kyiv 0 - 0 Chelsea (20.10. uto) [D]

6 članova je glasalo

1. 1.

• 1 bod
      66%
      4
    • 0 bodova
      16%
      1
    • 3 boda
      16%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 65
  • Pregledi 6,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Eno dynamo ispade los tim, ljudi finalisti lige europe.

Za nivo koji bi trebalo da drži Chelsea Dynamo je tim kojeg bi trebali pobjediti u svako doba dana ili noći.

Bilo ko od ovih jačih ekipa da je otišao tamo pobjedio bi rutinski ali mi u Kijev idemo po bod koji donosi stabilnost u grupi u kojoj su još Maccabi i Porto, toliko o tome, i onda kao treba da pričamo o nekoj osminifinala i da se možda nadamo da će Olympiakos proći pa da njih dobijemo čisto da imamo šanse da prođemo dalje.

Kod Dynama idemo po bod za stabilost, po šta ćemo ići na Nou Camp ili Allianz Arenu možda po burek.

Dynamo ne treba da bude mjerilo bilo čega, ali je nama i Dynamo svemirski brod, kao što je već neko rekao, mi treba da držimo nivo Barcelone, Bayerna i Reala, klubova koji sebi neće dozvoliti ovo što Chelsea sebi dozvoljava, a ne da se brukamo iz sedmice u sedmicu.

Daj nemoj srati boga ti, nismo mi kiksali samo protiv Dinama mi smo kiksali tokom čitave sezone. K A R I N A  S M O!

Da, hajde sada da se tješimo tako što ćemo govoriti da je Barcelona kiksala protiv Rome, eh pošto je Barcelona kiksala protiv Rome mi možemo i iz grupe ispasti.

Ne brinem se ja za Barcelonu, mislim da du prvi u Primeri, grupnu fazu prolaze 100%, čim im se vrati Messi oni su duplo jača ekipa, a šta mi da radimo, da pišemo Mourinhove izjave i ljepimo ih na zid.

Samo ovi Mourinhovi uvlakači bivaju naÅ¡amarani u apsolutno svakoj raspravi u koju počnu da ulaze, jebo majku pa ja bih se zapitao malo da sam na njihovom mjestu :D Nadam se da će preći navijati za Inter kad Portugalac ode voditi svoj voljeni tim i mani nas patetike 'one of us'. 

One of us je bio samo Robbie, čovjek koji je sa suznim očima dočekao kraj finala LŠ, živio za klub od prvog do zadnjeg dana.

Al većina sere i ne prestaje, jebo majku jedna od boljih odogranih tekmi ove sezone, al opet sve je crno, onaj tamo bi pardewa za trenera, drugi nadje manu u svakom sastavu, trećem nikad vrijeme ne odgovara itd...

Je li moguće da ste toliko da kažem razmaženi pa toliko redovno serete? Ko da nikad prije kriza nije bilo, to bi odma rastjeralo ekipu, onaj tamo andera bi doveo da mijenja cesca i sl., pa ovo gore nego forumska djecurlija zelje/Sarajeva koja nakon svake malo lošije tekme bi novu upravu/trenera/ igrače itd...

Haj kad ae lose odigra OK, al kad pristojnu tekmu odigras koju si trebao dobit e onda paiziraj to sranje bar

Pozz

ne places i ne pizdis protiv murinja?

ovo je za psihijatriju. poyy

PS

Dobro je za pocetak, nemojte srati. Vrlo malo je falilo da pobedimo. A u kakvoj smo situaciji, ja sam zadovoljan prikazanim. Polako izlazimo iz krize, ne mozemo odmah nasamarati Dinamo u gostima 6-0... Preterujete protiv murinja u svakoj situaciji, zato i ja moram da po malo preterujem u suprotnom smeru, da pravim balans (pitajte Murinja sta je to).

Odbrana nam se vraca u formu, to je sigurno. A to je temelj nase igre. Bice bolje uskoro.

Pocinjete neku pricu o stilu igre i slicnim sranjima, u ovakvom trenutku, ee kad to vidim smuci mi se....

Koliko vremena Uzice treba da se obistini to sto pises? Jos mesec, dva ili?

A sad ces videti kada te vrati WH i Liverpool u stvarnost, posle slucajne pobede nad Aston Vilom i sigurne utakmice protiv Dinama... i pomisli da izlazimo iz krize.

prva dva podvucena dela, ako se zadovoljavamo da odigramo dobro malo manje od jednog poluvremena, otisli smo u k***c, ustvari vec smo tamo.

A ovo je jos zanimljivije, cim je Mourinho krenuo sa taktikom, odmah smo izgledali ocajno lose. - Uzrok svih problema, uzrok situacije gde se klub nalazi, uzrok ocajne sezone, ne sezone, nego godine cele se ogleda u toj recenici.

Kako Mourinho pocne da pametuje sa svojim taktikama, tada izgledamo ocajno. Mislim da je ovo ta recenica, ona sto pogadja u centar.

Nisam se zadovoljio time, skroz naprotiv. Al izgledali smo dobro i onako kako zelim da igramo. Cvrsto s presingom i konkretno prema naprijed. Vidio se pomak, ali nakratko jebiga...

Kod Dynama idemo po bod za stabilost, po šta ćemo ići na Nou Camp ili Allianz Arenu možda po burek.

Dynamo ne treba da bude mjerilo bilo čega, ali je nama i Dynamo svemirski brod, kao što je već neko rekao, mi treba da držimo nivo Barcelone, Bayerna i Reala, klubova koji sebi neće dozvoliti ovo što Chelsea sebi dozvoljava, a ne da se brukamo iz sedmice u sedmicu.

Kazes ovo :D

Da, hajde sada da se tješimo tako što ćemo govoriti da je Barcelona kiksala protiv Rome, eh pošto je Barcelona kiksala protiv Rome mi možemo i iz grupe ispasti.

Ne brinem se ja za Barcelonu, mislim da du prvi u Primeri, grupnu fazu prolaze 100%, čim im se vrati Messi oni su duplo jača ekipa, a šta mi da radimo, da pišemo Mourinhove izjave i ljepimo ih na zid.

Pa kazes ovo :D Takva Barca je sa punim sastavom bila tada :D Prvi ako budu, bit ce samo, jer je debeli konobar retardiran. I mi mozemo cekati na Hazarda da udje u formu i bit cemo duplo jaci.

Gluposti pricate, te ugledajmo se na ove, na one, a nikome nije bajno :D

Pa diablo treba da razlikuješ.

NIJE BAJNO - imam dva poraza u sezoni, izgubim po nekad 

NIJE BAJNO - ne mogu pobijediti ni FK Karanovac

Po toj logici ni nama ni Barci NIJE BAJNO. 

Haha, čuj pomak. E svašta...

Mos birat, mancho i mata, barsa i messi ili city i de bruyne? Ili ako zelis totalno ofanzivno eno ti bayern. Imaces i posjed lopte.

Ionako, kolko vidim slabo pratis tekme. Navijaj za lpool i kloppa, subota il nedjelja nisam siguran.

Trola bez kontrolora i to je to

Kazes ovo :D

Pa kazes ovo :D Takva Barca je sa punim sastavom bila tada :D Prvi ako budu, bit ce samo, jer je debeli konobar retardiran. I mi mozemo cekati na Hazarda da udje u formu i bit cemo duplo jaci.

Gluposti pricate, te ugledajmo se na ove, na one, a nikome nije bajno :D

Čekaj, jel ti stvarno trenutno možeš porediti nas i Barcelonu?

Ako ti za Barcelonu možeš reći da "nije bajno" koji onda termin koristiš za našu situaciju?

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.