Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: Chelsea 2 - 0 Arsenal (19.09. sub) [3]

10 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjedom Arsenala
      0%
      0
    • Remijem
      0%
      0
    • Pobjedom Chelsea
      100%
      10

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 103
  • Pregledi 6,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bane vec namesta dupe za Sanceza koji ce da ga siluje

Koji kurac rahmana nema ni na klupi???

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Dvoje Djece(Belerin i Gabriel) zaustavili sve nase napade. Costu treba izvatiti sto prije jer nema sanse da ne dobije drugi zuti. Duo Matic-Fabregas nisu zaustavili nista, pogotovo Matic. Moramo ih dobiti citavo poluvrijeme cemo imati igraca vise.

Jebe mi se kako cemo doc do 3 boda, jebe mi se sto je Costa ispao cigan, volim ga bas zato sto je govnarskog karaktera i sto je iskoristio Gabrielov mozak veličine muhe da dođemo do igrača više. Sad spustit tenzije, ne uvlačit se u njihove igrice i privest ovo kraju s igračem više. Samo 3 boda, ništa više nije bitno.

Po meni ovo je bilo dobro poluvrijeme,najbolji ulazak u utakmicu ove sezone,sad imamo igraca vise to moramo iskoristiti i bodove ostaviti na stamfordu..

Šta je bilo ciganski? I jedan i drugi su dobili potpuno zasluženi žuti karton, to što je Paulista glup ko kurac pa je nasjeo na provokacije i opalio ga nogom te dobio crveni nema veze s nikakvim ciganlukom nego s gluposti Pauliste, a Diego svoj posao radi vrhunski, uvijek uspije izmust prekršaj ili uspije iznervirati protivničke stopere te im smanjuje koncentraciju i povećava mogućnost da ga prekrše i to često unutar 16m, on ide ciljano na to, njemu to nije prvi put i za razliku od stopera on ostaje koncentriran.

Penal je bio, tu smo osteceni.

Crveni zasluzen za Arsenal, ali i Costa je trebao dobiti. 

Costa je trebao dobiti crveni još prije kada je rukama lupao Koscielnog po glavi. Nemojte se zavaravati da je on neki inteligentan frajer koji sve s namjerom radi. Frajer je glup ko kurac i danas je imao sreće. :D

Tooooooooo.Boli me kurac nacin,zasluzeno ili nezasluzeno,pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Pozitivna stvar takodjer su Bane i Eden.Danas odlični.

Cesc i Eden kao u stare dane odigrali! Ne znam koga bi izdvojio, svi su bili extra, stvarno vrhunska predstava! Bravo momci! :D  :sal:  :sal:

Dobro je, pobjeda, 3 bobe, super.  O igri se da raspravljat, naročito u drugom poluvremenu, kada im se nije dalo da igraju, samo prebacivali loptu sa strane na stranu, a mogli smo ih natrpat, al hajd dobro je, pobjedi ne treba gledat u zube (valjda).

I nije mi jasno, zašto Ramires i Mikel ispred Rubena, a ništa ne nude, apsolutno ništa.

I nije mi jasno, zašto Ramires i Mikel ispred Rubena, a ništa ne nude, apsolutno ništa.

Jose Mourinho.

Costa je trebao dobiti crveni još prije kada je rukama lupao Koscielnog po glavi. Nemojte se zavaravati da je on neki inteligentan frajer koji sve s namjerom radi. Frajer je glup ko kurac i danas je imao sreće. :D

Meni je ono njihovo međusobno lupanje (Koste i Gabriela) bilo za žuti, ne za crveni.

Redovno se piše da je čovek glupan, provokator, uvek na ivici crvenog i imao sreće, a komentator je rekao u jednoj situaciji da je u ligaškim utakmicama poslednji put isključen 2010. godine.

Prvo poluvrijeme nakon dugo vremena jako dobro, tecno, brzo, uz puno borbe i trcanja.. Zao mi je radi one gluposti i crvenog jer opet imaju vadionu, a uvjeren sam da bismo ih dobili bez toga. Drugi dio osjetno slabije, mogli smo i trebali ih samljeti za samopouzdanje al mora Mourinho Mikela uvesti i to ti je.
Uglavnom dobro, 3 bobe, nesto iscrpniji postovi kad se vratim iz kafica.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.