Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: Chelsea 2 - 0 Arsenal (19.09. sub) [3]

10 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjedom Arsenala
      0%
      0
    • Remijem
      0%
      0
    • Pobjedom Chelsea
      100%
      10

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 103
  • Pregledi 6,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

0 - Diego Costa did not commit a single foul against Arsenal in today's match. Zero.

Slazem sa se Wisom, ali sto krivite Mikela po defaultu. Mikel je usao u 90. minuti, i sta se moglo uraditi za 5 min sudijske nadoknade kad vec imas 2-0. Trebalo ih se nakantati prije toga, a bilo je mnogo sansi. Ovako prakticno nismo dali go iz igre.

Vrlo bitna pobjeda i nadam se da će se ekipa probuditi i početi bolje igrati.
Rezultat nije stvarna slika naše igre i forme jer smo imali dva igrača više i za očekivati je da ekipa pobijedi.
Ključan trenutak je bilo isključenje Gabriela (koji je amaterski i glupo nasjeo na Costine provokacije) nakon kojeg se Arsenalova igra raspala. Mogli smo zabiti još golova ali smo se bukvalno htjeli prošetati do gola.

Nadam se da su loši rezultati iza nas i da ćemo konačno imati seriju pobjeda.
Mi smo još uvijek ekipa sa najviše primljenih golova u ligi i na to treba obratiti pažnju.

Ja sam zadovoljan iako sam bio skeptican kada sam vidjeo startnu postavu,ali evo mogu reci obrana dobra,veza rastrcana,godilo mi je vidjeti i costu da se bori,trci,razigrava sve u svemu dobra utakmica danas..

Slazem sa se Wisom, ali sto krivite Mikela po defaultu. Mikel je usao u 90. minuti, i sta se moglo uraditi za 5 min sudijske nadoknade kad vec imas 2-0. Trebalo ih se nakantati prije toga, a bilo je mnogo sansi. Ovako prakticno nismo dali go iz igre.

Kad je usao Mikel bilo je 1:0

Ugodno iznenadjenje odbrane…begovic imao 2-3 intervencije…zatvorili smo ovaj put sve…par puta je ivanovic ostao pa je bila tu rupa po desnoj strani,sreca pa ne znaju arsenalovci :p matic trebao malo vise pomagati odbrani,solidna partija fabregasa..pedro odlican,hazard cini se polako hvata tu svoju formu,oscar bio pokriven citavo vrijeme u sredini,izvlacio se po strani par puta,costa trcao vise nego u proslim utakmicama,sve u svemu…jos se tu treba poraditi…mislim da nisu crveni dobili da bi se dobro napatili da damo gol..

Odlicno smo igrali i pre zasluzenog crvenog kartona. Costa nije zasluzio crveni jer je on bio gazen a nije gazio onog bezmozgovica. Prethodno su dobili po zuti sto je i bilo realno. Dobili bismo ih i bez ijednog crvenog ali bi bilo bas gusto.

Bane je odigrao vrlo dobro, u inat kriticarima. Oscar je odlicno odigrao, pogotovo u odbrani. Zuma odradio posao, svaka cast.

Za mene je Oscar igrac utakmice zbog svoje borbenosti.

PS

Nije Costa nimalo glup, ctb. Nije dobio crveni jos od 2010. Zna on dokle treba da ide i dokle sme sa provokacijama. Jedino je ono bila mala glupost pred kraj, ali ponela ga igra. Zna on sta radi, kao i Murinjo sto zna sta radi. Siguran sam u to.

Komenator govno, mrs. Anti-Celsi nastrojen. Kenjao je o Costi pola sata kao da je prekinuta utakmica i da se ne igra fudbal. Kao "nema pravde na ovom svetu" i otvoreno navijao da Arsenal izjednaci. To cini ovu pobedu jos sladjom. :)

Meni je ono njihovo međusobno lupanje (Koste i Gabriela) bilo za žuti, ne za crveni.

To da, Ali ja kažem za situaciju kada je Koscielnog po glavi lupio. Jasno se vidi namjera i to je čist crveni. Mada moram reći da me iskreno boli kurac trenutno. Čak i volim čitati kmečanje crvenih klošara. :D

Kad je usao Mikel bilo je 1:0

Svejedno, ostatak teksta stoji.

Mikel se krivi za sta nije kriv. Vrlo vjerovatno da ima udjela u danasnjem duelu izmedju Koste i gabriela, a i imigranti idu njemu na dusu....

Sto bi rekao onaj gore dobitna kombinacija, nastaviti dalje, stvoriti niz pobjeda i polagano izaci iz krize. Individualno ne racunam poslednje 2 pobjede kao izlazak iz krize.

Ne odgovara ti pobjeda? Ovaj je napisao gomilu gluposti. Kakav bunker on spominje? Pa Chelsea je od prve minute konstantno napadao. I do crvenog kartona Chelsea je pokazao bolju igru i veću želju za pobjedom. Normalno je da igrač bude van forme i da nekada ne ide po planu. Navijači drugih klubova bi najradije da vide Murinja što dalje od Chelsea a svi oni bi ga rado vidjeli u klubovima za koje navijaju.

A Arsena ne želim komentirati, ne zanima me kako radi.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Meni npr. odgovara pobjeda (kome ne?). Međutim ovaj kukavičluk Murinjov mi smeta tako da bih lupao šakama sve što imam oko sebe dok gledam utakmicu. 

Teško ćemo mi išta osvojiti sa ovakvom igrom. Nećemo protiv svakoga imati igrača ili dva više i to na domaćem terenu. 

Promijeniće on filozofiju bar malo ili će ga Roman naprašiti. 

Prvu sezonu nije osvojio trofej i Roman je razumio jer je prva sezona, sad će biti gusto i bolje da već počne sa planiranjem.

Meni npr. odgovara pobjeda (kome ne?). Međutim ovaj kukavičluk Murinjov mi smeta tako da bih lupao šakama sve što imam oko sebe dok gledam utakmicu.

Jbg Mourinho se neće mjenjati dok opet teško da će dobiti u toku sezone otkaz, Roman prelazi preko nekih stvari preko kojih inače nije prelazio, takva je situacija da je igra u drugom planu, nadati se samo da možemo do nekih pozitivnih rezultata. Nije u pitanju ni Mourinho ni jedan igrač već Chelsea kao klub, ne smijemo sebi dozvoliti sezonu bez LP zato je rezultat jedino bitan.

Prvu sezonu nije osvojio trofej i Roman je razumio jer je prva sezona, sad će biti gusto i bolje da već počne sa planiranjem.

Nije imao sta Roman da razume i da oprasta u prvoj sezoni. Prva sezona je bila uspesna, izboren je top3 kao sto je i obecano na pocetku. Samo to sam morao da prokomentarisem.

Sada igramo protiv Valšala u Capital kupu. Ova utakmica bi nam mogla donijeti podstrek za nastavak sezone. Vidjet ćemo. Dobili smo Arsenala, ali i ManU je pobjedio.

Ma jebo te takvo uigravanje. Mi moramo u ligi povezat dobre tekme i to je sve

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ma jebo te takvo uigravanje. Mi moramo u ligi povezat dobre tekme i to je sve

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

I to iz igre da dajemo golove protiv 11 protivničkih igrača što je realno još uvijek za nas viša matematika i nešto nedostižno.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.