Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: Chelsea 2 - 0 Arsenal (19.09. sub) [3]

10 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjedom Arsenala
      0%
      0
    • Remijem
      0%
      0
    • Pobjedom Chelsea
      100%
      10

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ako ivanovic bude igrao,razmisljam da ne gledam tekme uopstw -.-
  • Odgovori 103
  • Pregledi 6,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

voleo bih da se Ivanovic vrati u formu i zapusi usta kriticarima, a to bi bilo vise nego korisno za sam klub pre svega.

Ivanovic ako ce se vracati nek se vrati na poziciju stopera…treba i tu opciju ispitati…za beka vise nije,ako cemo realno..

Voljeli bi svi, ali kako igra nece se to desiti, ako ga Mou stavi, podrzavat cu ga sve do prve greske, koja ce vjerovatno uzrokovati primljeni gol.

to je bolje nego da se vredja i pre nego sto je pocela tekma

jose može dobit otkaz samo ako je ona marina pošuntavila. jedino da on pristane da raskinu ugovor za jedno 10ak miliona nečega

Begovic, Azpi, Zouma, Cahill, Baba, Matic, Loftus, Oscar, Remy, Hazard, Costa. (4-3-3)

Mozda cak i Traore umjesto Remija, ali svi znamo da od toga nema nista. 

Ja mislim da će biti neko iznenađenje u sastavu, da neće biti naših klasičnih prvih 11, mogao bi upast ili Baba, Bertrand ili možda čak Djilobodji i Terry zaigraju u paru, sad su igrali Cahill i Zouma tako da bar ima opravdanje poslije utakmice zašto je njih dvojicu upario jer zadnjih utakmica ga stalno pitaju zašto se baš za tu dvojicu odlučio

Kaki crni bertrand. Ocekujem standardan sastav, s ramiresom maticem i fabregasom u veznom. Naprijed oscar hazz i costa. Bane cahill terry azpi

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ako će iznenađenje u sastavu biti onaj Papy, onda se nadam da će sastav proći bez iznenađenja.

Čuj da Papy kojeg nije ni želio Mourinho igra u kriznom periodu i to protiv Arsenala.

Nadam se da će Pedro biti spreman.

Kaki crni bertrand. Ocekujem standardan sastav, s ramiresom maticem i fabregasom u veznom. Naprijed oscar hazz i costa. Bane cahill terry azpi

Šta si rasist, ne moraš naglašavat da je tamnoput!

Ako će iznenađenje u sastavu biti onaj Papy, onda se nadam da će sastav proći bez iznenađenja.

Čuj da Papy kojeg nije ni želio Mourinho igra u kriznom periodu i to protiv Arsenala.

Nadam se da će Pedro biti spreman.

Ne lupetaj, nitko nije rekao da ga Mou nije želio nego da ga je kupio na preporuku osobe koja mu je također preporučila Zoumu, ti ili si pročitao samo naslov medija ili ne želiš reći kako je.

Dobitna kombinacija :lol: :D

Bolestan covek,ozbiljan PSIHOPATA na klupi Celzija,iskreno se nadam da ce Arsenal da nas nakanta da ovo govne jednom za svagda napusti Celzi.

Ne podržavam ovaj sastav, najbiše zbog Ivanovića al ajd idemo vidjet kako će biti pa onda kritizirat ako bude loše

Ma odličan sastav, drago mi je da se vratio standardnim bekovima, Bane desno Azpi lijevo, odbrani koja je takav bedem da još gola nismo primili..  Onda tu je disciplinovana dvojka na sredini Matić Fabregas koja igra fantastično u oba pravca, dokaz tome rezultati u dosadašnjem dijelu sezone.  Bravo Mou, samo naprijed, jbm ti kćerku u pizdu...

Ne lupetaj, nitko nije rekao da ga Mou nije želio nego da ga je kupio na preporuku osobe koja mu je također preporučila Zoumu, ti ili si pročitao samo naslov medija ili ne želiš reći kako je.

Taj isti Papy nije bio ni u malom mozgu Mourinha, već kad su nas svi ispalili i kad je počelo goriti pod nogama onda hajde daj nekog anonimusa, lupetanje je reći da ga je Mourinho želio u ekipi, znači nije ga želio već je bilo daj šta daš.

btw. opet isto sranje i opet mrtvi Ivanović igra, pa jebem te logiko kad su te izmislili, Baba ni na klupi, na osnovu kojeg kurca igra Ivanović u prvom sastavu nije mi jasno. Samo da je Baba u početnom sastavu a Ivanović na klupi bilo bi idealno..

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.