Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Papy Djilobodji (2015-2016, 1 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 162
  • Pregledi 17,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Karijeru je počeo u gradu Kaolocku, gdje je bio dio mladog tima Saloum Rivera. No, nije se uspio progurati u prvi tim, sve dok nije lažirao papire na ime igrača kojem je fizički bio jako sličan. Odigrao je dvije sezone u Senegalu prije nego je, sa 19 godina, odlučio okušati sreću u Europi. Nije prošao probe u Laziu i Lilleu, ali ga je zapazio četveroligaški klub, Moissy-Cramayel. Upravo tada je odlučio da će igrati stopera. Na početku karijere je bio veznjak, ali je shvatio da bi sa 1.93 metara visine ipak bolji bio kao stoper.
Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201508315409/vijesti/zanimljivosti/ko-je-papy-djilobodji-lazirao-papire-da-bi-postao-profesionalni-fudbaler.html

Realno nema se šta reći, ne znamo ni ko je ni šta je, sad da nas neko pita da li smo 100% sigurni da je profesionalni fudbaler niko ne bi mogao potvrditi, kupili smo nekog i to je opis ovog transfera.

Da nas je juče neko pitao, šta mislite ko je Papy Dilobodji, niko ne bi imao pojma, a danas je taj isti Papa u podforumu "Prvi tim" i mi kao treba da nešto napišemo.

Spali smo sa Stonesa na anonimusa iz osrednjeg francuskog klub toliko o tome.

Mourinho i Chelsea su još jednom igračima iz akademije poručili da odjebu od prvog tima, umjesto da kupimo ili pojačanje za prvih 11 ili da gurnemo u vatru našeg mladog igrača pa neka je kakav hoće, mi radimo ovo.

• Autor

hahahahahahhahahahhahahhahhahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahhahhahaahhahahaha kako ce biti ovo zanimljiva, a uz to i nezaboravna sezona, iskreno ja se i ne nerviram zbog loseg starta, nisam rec opsovao(osim jednom Wilianu), ovaj prelazni rok mi je prava komedija, bice ovo jedna zanimljiva i duga sezona, i voleo bih najvise da i ako budemo ocajno igrali i gubili da Murinjo bude tu, pa nek njega malo prca engleska javnost,novinari, CP, Svonsi, KDB i svi ostali, nek vidi kako je nama.

Inace, imamo jos jednu babu u ekipi, puno ime i prezime Papiss Mison Mbouba Mbwiwa Abu Fuongo Baba Djilobodji, podseca me na Idi Amina i ono njegovo "Njegova ekselencija, doživotni predsednik, general armije, Hadžija, doktor Idi Amin Dada, nosilac ordenja Viktorijinog Krsta, ordena za izuzetne zasluge i vojničkog krsta, Gospodar svih životinja na zemlji i svih riba u moru, Osvajač Britanske imperije u Africi uopšte, a posebno u Ugandi!"

hahahhahahahahhahahahha najjaci smo klub na svetu!!!!!!!!  =))  =))  =)) cim se setim ovog transfera ja se smejem ko lud.

Papiss Mison Mbouba Mbwiwa Abu Fuongo Baba Djilobodji 

hahahahahahahhahahahhahahahahahahahhahahahhahahahaha ja imena, zahtjevam da naslov teme nosi puno ime hahahahahha

A dobro je i ovo valjda on je tu da popuni eventualne rupe u ubrani ništa više. Mou izgleda nije planirao nikoga dovodit i onda popušimo 3 utakmice i sad kad je ostalo 10 dana mi uzimamo neke polu proizvode.

Prjelazni rok je čista 0 dobro da smo Pedra nekako uhvatili a i to ide na račun Mančestera jer su oni 3 puta gori od nas.

Kada treba odraditi neki ovako retardiran potez mi to završavamo 200 na sat, kada ćemo dočekati da ovako završimo nekog igrača koji se može nazvati pojačanjem.

Zašto ovako žurimo da uradimo glupost.

Da mi je neko rekao da ce igrac po imenu Papiss Mison Mbouba Mbwiwa Abu Fuongo Baba Djilobodji, koji je lazirao pocetak karijere igrati za Chelsea.. mislim da bi ga pljunuo posred face.

Nadam se da je ovo samo san i da sutra ova tema nece ni postojati, ni u istoriji foruma, a ne u prvom timu.

hahahahahahhahahahhahahhahhahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahhahhahaahhahahaha kako ce biti ovo zanimljiva, a uz to i nezaboravna sezona, iskreno ja se i ne nerviram zbog loseg starta, nisam rec opsovao(osim jednom Wilianu), ovaj prelazni rok mi je prava komedija, bice ovo jedna zanimljiva i duga sezona, i voleo bih najvise da i ako budemo ocajno igrali i gubili da Murinjo bude tu, pa nek njega malo prca engleska javnost,novinari, CP, Svonsi, KDB i svi ostali, nek vidi kako je nama.

Inace, imamo jos jednu babu u ekipi, puno ime i prezime Papiss Mison Mbouba Mbwiwa Abu Fuongo Baba Djilobodji, podseca me na Idi Amina i ono njegovo "Njegova ekselencija, doživotni predsednik, general armije, Hadžija, doktor Idi Amin Dada, nosilac ordenja Viktorijinog Krsta, ordena za izuzetne zasluge i vojničkog krsta, Gospodar svih životinja na zemlji i svih riba u moru, Osvajač Britanske imperije u Africi uopšte, a posebno u Ugandi!"

hahahhahahahahhahahahha najjaci smo klub na svetu!!!!!!!!  =))  =))  =)) cim se setim ovog transfera ja se smejem ko lud.

Da mi nisi šta god?Hlib te evo konto spavat uđem na forum pročitam ime ovog mrmka valjam se po krevetu od smijeha zamisli liga prvaka četvrtina finale dođe nam barselona đilobodži štoper messi ide na njega kad je boatenga izvalio ovom bi kičmu slomio hahah,al najjače od svega lažiro dokumente da postane profesionalni fudbaler koji kralj hahahaha

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.