15. februar 2016.10 god. comment_250823 Golemo tako dobro igra u Njemačkoj, tko bi rekao. A na ljeto šaljemo Matta Miazgu, pa će i on briljirati. Prijavi
15. februar 2016.10 god. comment_250826 Sad kad ispadne da je Emenalo ubo s transferom, nastaće haos ovde :D Prijavi
16. februar 2016.10 god. comment_250936 Ništa čudno, nama je svako smiješan ko nije ime, a pogriješili smo s mnogima (ismijavanjem, nevjerovanjem i sl) i griješit ćemo. Papy je jedan od njih sigurno. Upravo to. To je po meni najveći problem modernog Chelseaja. Samo je važno za igrača da je neko veliko ime, kod nas nije mogao stasati Lukaku (za kojim ne žalim ali samo konstatujem), nije mogao De Bruyne, i mnogi drugi isto tako samo zato što nisu velika fudbalska imena. Zato dolazi patak Pato koji je nesposoban da igra i trči i sigurno neće biti uskoro. Falcao takodje dolazi koji je postao vrlo limitiran igrač i uz to sklon povredama, dovodili smo i još puno takvih igrača. Umjesto da se da šansa mladima, zato sam ja broj jedan za Poketina, broj dva za ostanak Hiddinka. Isto je i s trenerima, mora biti ime pa da nog kaže, zato je odlepršao Grant nakon finala Lp i zato je otišao Di Mateo nakon osvajanja iste. Ko zna šta bi bilo da je ovaj Djilobolji odigrao par utakmica. Prijavi
16. februar 2016.10 god. comment_250942 Sad kad ispadne da je Emenalo ubo s transferom, nastaće haos ovde :D Bolje da ispadnemo magarci mi na forumu nego da se dokaze da je Emenalo provereni idiot. Za sada samo spekulisemo o Emenalu. Prijavi
19. mart 2016.10 god. comment_254239 http://www.goal.com/en/news/725/bundesliga/2016/03/19/21496122/on-loan-chelsea-defender-papy-djilobodji-in-slit-throat?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=enfb bodji je kraljina :D Prijavi
7. august 2016.10 god. comment_258440 -> Doveden poslednjeg dana prelaznog roka za dva i po miliona funti. -> Odigrao 30 sekundi protiv Walsalla u Liga kupu -> Godinu dana kasnije prodat za 8 miliona. BIG MIKE! Prijavi
7. august 2016.10 god. comment_258442 HHaHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA NAJJACI POST U ISTORIJI FORUMA. Prijavi
7. august 2016.10 god. comment_258453 bio jedan spreman za diabla, al posto je papy napustio chelsea, otkazana narudžba Prijavi
7. august 2016.10 god. comment_258454 Ko Cae kad je tek kupio dres Schurlea i ovaj odmah otisao iz kluba, hajmo kupiti dresove od Oscara mozda i on ode u drugi klub. Prijavi
17. juni 2017.9 god. comment_272005 https://www.youtube.com/watch?v=8VBhPObvkH0 Kakva bi bila atmosfera da se ovo pusti na Stamfodu, a Djilobodji kapiten kluba Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.