Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Papy Djilobodji (2015-2016, 1 nastup)

Istaknuti odgovori

Papy Djilobodji

CNu3MQyUwAETe2v.jpg

According to RMC, Chelsea & Nantes have reached an agreement for defender Djilobodji, who will head to London to pass his medicals. #CFCcfc.png

FC Nantes have confirmed to @francefootball an agreement exists with #CFCcfc.png for Senegalese defender Papy Djilobodji.

https://twitter.com/F8Piraux/status/638297003085201408

A, sta kazete???
  • Odgovori 162
  • Pregledi 17,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Hahahha od stonesa i pogbe na nekom random igraču, dok ostali dovode zvijezde. Vjerujem da je ovakvog mogao naći i u chelseajevoj omladinskoj školi...

Kažem sa smo trenutno na dnu, od forme naše ekipe do transfer politike..

Pretvaramo se u prosjek ekipu.

Ovi naši su se baš zaigrali FFP-a dok ekipe oko nas to ne jebu ni 2 %.

Baba Rahman i Papy Djilobodji to je trenutno naš nivo.

Ovaj igrač je samo za sezonu, vjerovatno ćemo opet pokušati dovesti Stonesa na ljeto.
Ne znam kakav je ovaj Đilobođi niti sam ranije čuo za njega.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

brate krenuo si da smaraš i truješ forum opasno,bolje izadji popi neko pivce sa društvom ako si tolko nervozan,nije forum danas za tebe bez uvrede

Ne nego je za tebe..

To što tebe smaram ili trujem forum me je baš potreslo, ako forum do sada nije otrovan raznim troll doktorima i raznim "Dnevnik 3 likovima" teško da ću ga ja otrovati.

Gotovo nikada ne trollam to inače rade priznati stručnjaci, ali situacija je takva da jedino što ostaje to je da se baca troll na poteze uprave.

JEDAN JE PAPI DŽILOBODŽI!

PS. Nije mi jasno zašto konstantno imamo prijelazna rješenja???????????

Mourinho je došao u klub prije dvije godine. Mogao je vala do sada skonckati švicarski sat. A on uvijek "prijelazno rješenje", pa i dalje u klubu igrači kao što su Mikel i Ramires. A da se bar nešto radi s omladincima. Evo Mourinho je u ove dvije godine mogao dati istinsku pravu priliku trojici omladinaca, pa jedan da se pokaže ja happy.

http://chelseabalkan.com/index.php/201508315408/vijesti/transferi/zamjena-za-stonesa-chelsea-kupio-papy-djilobodjija.html

To je znači to. Dobrodošao. Gledajte koji su ga klubovi htjeli jadna nam majka.

Ovog Senegalca pratili su Celtic, Southampton, Newcastle, Leicester i Sunderland, a Chelsea ga dovodi kao zamjenu za Johna Stonesa, kojeg nisu uspjeli kupiti od Everton
Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201508315408/vijesti/transferi/zamjena-za-stonesa-chelsea-kupio-papy-djilobodjija.html

26 godina ima i 3 nastupa za Senegal. Do prije pet godina igrao u amaterskoj ligi ccc. Jadni mi.

Zar nijedan igrač u našoj akamediji nije bilo bolje rješenje? Npr. CHALOBAH!

Mogli smo da uzmemo Mbodja iz Zvezda... isto Senegalc samo mladji. Nastupao za mladu reprezentaciju. Buducnost senegalskog fudbala, napusta Zvezdu verovatno.

Sto je relo napisao 6, kada je 3.5 miliona ?

Chalo je defanzivni vezni cae, ali npr. Kalas je mogao tu igrati bez problema.

Pa gledaj ove tuge. Kalas i više nego solidan stoper, pokazivao znake da bi mogao biti i odličan. Još naš igrač, mislim mladog smo ga pravo kupili. Gledaj mu samo LOAN listu hahahahahahahahaha, ovo nisu istine. Grob te jebo, igrač je više od POLA DESETLJEĆA na posudbama zaredom. Pa gdje to ima na ovom jebenom svijetu osim u nas debila u Chelseaju?

BckrcNH.jpg

Zar nije bilo bolje da on nije poslan na posudbu ove sezone pa da imamo tog četvrtog stopera. Pa od ovog Senegalca koji na pragu 27 godina ima nastupa za reprezentaciju koliko se na prste jedne ruke može izbrojati, koji je u trenucima kada je Kalas potpisivao za CFC igrao u amaterskom klubu, ne možeš očekivati više nego od Kalasa. Ovo su bačene pare, promašena politika.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.