Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Baba Rahman (2015-2023, 15 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1. Jeste li zadovoljni njegovim dolaskom u Chelsea?

• Da
      78%
      22
    • Ne
      21%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 304
  • Pregledi 29,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ovog nitko ni na playstationu nije koristio. Haj zdravo

• Evo i ovog se napokon riješismo. Nezaboravni prelazni rok kad smo u odbranu titule krenuli sa njim, Djilabodjijem i Kenedyem.

• Otišao u PAOK, besplatan transfer.

rahman_.jpg

Vidi Babe hadžije :D

mašAllah vidi brata po vjeri

reLo eto imena za novi dres, Abdul Baba Rahman, trebalo bi sve stati, taman kad ode Hazard da uzmeš novi dres

Šteta za onu grešku. Baš mi ga je žao bilo kad je prekrio dresom lice, ko da je znao da će ga vaditi na poluvremenu. Bojim se da neće puno terena vidjeti do kraja sezone.

greske se desavaju, a ako ce neko ici na klupu povratkom terrya, to su ili cahill ili bane.
bekovi rahman-dave zasad dobro funkcionisu, ne vidim zasto bi hiddink sad izbacivao rahamana.

Danas je bio katastrofa, onako ležerno da igra, da ne potrči kako treba, ma nebi on meni dugo zaigrao. Onako odigrati protiv PSGa, a danas npr hladit muda na terenu je nedopustivo.

To što je mlad mene ne zanima, dobije šansu, ne koristi je, vozdra.

ko radi taj i grijesi, sad ga zakucati na klupu ne bi ni doceg dovelo, pa protiv citya je i dave skrivio gol, zasto njega onda hiddink nije tad izveo.naravno nije bila identicna situacija, ali cesar je ono mogao lagano pocistiti i jos se igralo protiv treceg tima.

Ne bih se složio da je bio toliko loš niti da nije imao želju. Pogriješio kod gola jeste, ali to se dešava i puno boljim i iskusnijim od njega. Valjda ga neće Hiddink prekrižiti zbog toga. Momak itekako ima talenta i može naći svoje mjesto u ekipi, pogotovo jer smo sa bekovskim parom Bane-Dave hendikepirani u oba pravca, posebno napadački.

Koliko god da je bio los sigurno nije bio gori nego Bane kad igra beka.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ma nije bio loš, pričaju gluposti. Grešku je napravio, ali pored toga vrlo dobar nastup, bila je jako zahtjevna utakmica taktički i nije se bilo lako nametnuti prema naprijed, ali pored te greške sve je odradio ok.

okej napravio je grešku i nije odigrao općenito nešto dobro, ali nema veze to je jedna utakmica, naravno da se događa i puno iskusnijim od njega.. Nema veze, mislim kako je dobra odluka hiddinka što ga je zamijenio da ne bi srljao i dalje, ali nadalje očekujem i dalje dobre igre od njega, ne treba ga križati zbog jedne lošije predstave..

Kad se sjetim Marcela u mlađim danima kad je direktno napadačima protivničkih ekipa u noge davao lopte, sjekli su mu lopte na svakoj drugoj utakmici :D. Solidno je odigrao

Ovo otprilike svi meni govorite, kao ne treba ga odmah napadati.  Ne napadam ga ja zbog toga Å¡to je dao nekome loptu u noge, ne napadam ga zato to Å¡to se negdje možda slabo postavio, ali hodanje i lagano trčkaranje na terenu je nedopustivo, a on je upravo to radio. Pa jbt Fabregas najviÅ¡e pretrči skoro u svakoj utakmici, najviÅ¡e intervencija ima, pa ga opet skoro nakon svake utakmice pljujete jer ne može pretrčati nekoga, jer je spor, jer ne sprinta mnogo,a Babu branite, zaÅ¡to?

Protiv PSGa je "orao" teren, nije stao i bio je fenomenalan, protiv Citya slično neÅ¡to, ali jučer je bio nula, nula u nuli. Ja nikad neći igraču zamjeriti ako grijeÅ¡i, a trudi se, bori se mnogo za ekipu, pokazuje želju, ali ako je on ležeran i time Å¡kodi ekipi, zamjerit ću mu pa makar mi bio brat roÄ‘eni, a ne samo jedan mladi igrač kojeg eto svi žele da gledaju u prvoj postavi.  

Ovo otprilike svi meni govorite, kao ne treba ga odmah napadati.  Ne napadam ga ja zbog toga Å¡to je dao nekome loptu u noge, ne napadam ga zato to Å¡to se negdje možda slabo postavio, ali hodanje i lagano trčkaranje na terenu je nedopustivo, a on je upravo to radio. Pa jbt Fabregas najviÅ¡e pretrči skoro u svakoj utakmici, najviÅ¡e intervencija ima, pa ga opet skoro nakon svake utakmice pljujete jer ne može pretrčati nekoga, jer je spor, jer ne sprinta mnogo,a Babu branite, zaÅ¡to?

Protiv PSGa je "orao" teren, nije stao i bio je fenomenalan, protiv Citya slično neÅ¡to, ali jučer je bio nula, nula u nuli. Ja nikad neći igraču zamjeriti ako grijeÅ¡i, a trudi se, bori se mnogo za ekipu, pokazuje želju, ali ako je on ležeran i time Å¡kodi ekipi, zamjerit ću mu pa makar mi bio brat roÄ‘eni, a ne samo jedan mladi igrač kojeg eto svi žele da gledaju u prvoj postavi.  

pa ako cemo tako, sta rade onda oscar i ivanovic u ekipi? pa i fabregas je bio katastrofalan u prvom dijelu sezone, sad se popravio.

treba biti ravnopravan prema svima, rahman po mom misljenju nije trebao izlaziti van, ova izmjena ga je vjerujem jos vise sjebala

u trenutku kad treba da mu igracu daju podrsku, nije da se ne desavaju ove greske, a njega hiddink odmah mjenja u drugom poluvremenu.

A oscar udje i promasi penal, jel mu ovo vec drugi promaseni penal? a koliko je ivanovic grijesio pa se trpio.

ako rahman ne zapocne iducu, jebat ga onda, prodaj ga, što će nam

Spaha neću niÅ¡ta odgovarat, samo mi reci jesi li ti ravnopravan prema svima?   A kritikovao sam ja i Baneta i Mikela i svakog koga je trebalo i ubuduće ću kritikovat.

• 10 mjeseci kasnije...

Loše mu se piše...

Ghana FA say tests found an ACL tear & ruptured meniscus.

Dakle 90% da je out do kraja sezone, šteta za ovog momka igrao je dobro u Schalkeu, jebo ih AKN svakakva stoka igra i polome pola igrača, takmičenje treba ograničiti da se igra svake 4 godine i ko ih jebe.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.