Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Baba Rahman (2015-2023, 15 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1. Jeste li zadovoljni njegovim dolaskom u Chelsea?

• Da
      78%
      22
    • Ne
      21%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Iskreno nikada nisam gledao momka kako igra tako da ne mogu ništa reći. Samo se nadam da će opravdati uloženi novac. Ako se pokaže dobar onda on na lijevi bek, azpi desno a ivanović na poziciju stopera i tako da se može rotirati sa ostatkom ekipe (terry, cahill, zouma).

• Odgovori 304
  • Pregledi 29,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ovog nitko ni na playstationu nije koristio. Haj zdravo

• Evo i ovog se napokon riješismo. Nezaboravni prelazni rok kad smo u odbranu titule krenuli sa njim, Djilabodjijem i Kenedyem.

• Otišao u PAOK, besplatan transfer.

Ja sam ga pomno pratio prošle sezone. Nakon 60-te minute kada se pregrije počne šepati na desnu i ima odličan felš lijevom. Odličan je koordinator igre sa svoje strane.

Nadamo se da su stvarno videli nešto vrhunsko u ovome, mada je to za mene previše napredovanja za par godina, pre 2 godine igrao cvajtu u nemačkoj, danas da igra premijer ligu. Preplaćen iskreno, za te pare je mogo da se dovede recimo Rikardo Rodrigez iz Wolfsburga ili Alex Sandro iz Porta, ali nećemo da prenagljujemo čekamo da vidimo šta će se desiti. Mada prvi Murinjo ne voli da daje šansu igračima nego uvek forsira provereno, sada se nadamo da će dati šansu Babi jer Aspili baš ne može da igra desnom nogom na levom beku, nismo imali u prva dva kola 3 upotrebljiva centaršuta...

Opet kažem nisam ga pratio kako je igrao u Augsburgu al očito su naÅ¡i neÅ¡to vidjeli u njemu. 
Nadam se da će dobiti priliku Å¡to prije kako bi napokon lijevi bek zaigrao na toj poziciji. 

Ma ekipa je u banani, stari Mourinho bi u ovakvim slucajevima mijenjao i po 3-4 igraca, ubacivao svjezu krv. To se jednostavno mora uraditi.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Teško da su njih dvojica isti nivo. Sandro već duže vreme igra izuzetno dobro, zapažen i u Ligi Šampiona, jedan od ključnih igrača Porta par godina unazad.

Rahman je neko ko je tek isplivao, odigrao jednu dobru sezonu... On mora tek da se dokaže.

A Sandro košta toliko jer je u poslednjoj godini ugovora.

Verujem i ja u Babu, gledao sam ga nekoliko puta, ima potencijala, ali malo prizemljenja nije na odmet.

Naš novi Babayaro

Samo da ne slomi nogu prilikom proslave prvog gola. :D 

Ne znam gdje akona nadje, ali usher je ovo :D

Kakav Usher usho ti Usher u neku stvar. :D :D

Win-win situacija, ili ce Baba biti levi bek a Aspi desni, ili ce dolazak Babe naterati Baneta da potvrdi svoje mesto u timu boljom igrom.

Dobrodosao BABA!

Danas treba da dobije radnu dozvolu.

Eto vam odgovora zašto nije bio ni na klupi. Pedro je građanin EU, a pošto su i Španjolska i Ujedinjeno Kraljevstvo dio Unije onda mu radna dozvola ne treba. Ovaj je Afrikanac i postupak za dobivanje radne dozvole traje par dana.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.