Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Baba Rahman (2015-2023, 15 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1. Jeste li zadovoljni njegovim dolaskom u Chelsea?

• Da
      78%
      22
    • Ne
      21%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 304
  • Pregledi 29,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ovog nitko ni na playstationu nije koristio. Haj zdravo

• Evo i ovog se napokon riješismo. Nezaboravni prelazni rok kad smo u odbranu titule krenuli sa njim, Djilabodjijem i Kenedyem.

• Otišao u PAOK, besplatan transfer.

ne vidim u njemu neki upgrade u odnosu na Alonsa na WB, možda ima za nijansu bolje fizikalije te uklizavanje ali Alonso ima sigurno bolji centaršut a i fino kombinuje sa loptom

mi smo se na neki način zarobili sad, imamo u njima dva igrača koji nose "paket iste težine" i ne vidim kakvu bi korist imali od toga

i dalje mislim da bi Kenedi doneo nešto novo, u njemu i Mozesu imali bi dve napasti po strani a pritom bi i završavali posao u odbrani

prosto ne vidim nekog igrača koji bi bio level up, ta pozicija prosto traži nekog ko je dobar u oba pravca a takvih igrača je baš malo

jedino mi Marselo pada na pamet kao sigurno reÅ¡enje ali njega Real sigurno neće pustiti a i mi ga sigurno ne bi ni tražili 

a Rodrigez kao ima znanja u odbrani :D samo se setim kako ga je ADM bacao na dupe :D 

i kolko je taj Rodrigez bolji od Alonsa, imam utisak kao da su ljudi stvorili neku ikonu od tog lika, svi ga traže zato što je na nakom FM imao 5 zvezdice

i tolko ste kontradiktorni, Alonso se kritikuje zato što ne zna da šuta a ovamo ne želite Kenedija zato što je onda bedara gledati ga tolko povučenog il šta ti ja znam

Marselo koga sam naveo samo kao primer, ne valja zato što ispada, da mi je znati kako po vama igrač može fizički da izvede to da kombinuje sa napadačima, rašigi igru i da istovremeno stigne da pokrije protivničko krilo

a i taj Real igra sa dva štopera, kod Kontea uvek imaš jednog dodatnog da ta pokrije tu rupu

Neznam šta je Mou vidio u njemu pa da je odma bacio 20milki na stol za njega. Odigro je jednu dobru iznad prosječnu sezonu kao i cijeli tim Augsburga i to je to.

Nisam ja rekao da ne valja Marcelo, ali covjek ispada, njemu bi bilo bas perfektna ova formacija nasa, jer bi ga imao ko pokrivati. Inace, jedan od najboljih, ali bih uvijek izabrao Ricarda Rodrigueza prije njega i da je moguce. Tako da ne znam koji kurac razmisljaju oko lijevog beka, ako uopste traze beka.

Nisam ja rekao da ne valja Marcelo, ali covjek ispada, njemu bi bilo bas perfektna ova formacija nasa, jer bi ga imao ko pokrivati. Inace, jedan od najboljih, ali bih uvijek izabrao Ricarda Rodrigueza prije njega i da je moguce. Tako da ne znam koji kurac razmisljaju oko lijevog beka, ako uopste traze beka.

Cekaju tebe da im objasniÅ¡ neke stvari, nabijem te <3 

A kad je taj Rodrigez vec toliko mocan igrac kako to da ga niko do sad nije pokupio ? Nije da igra za Bajern nego za ove sezone oronuli Volfsburg.

I ja to isto kazem.. eto godinama frajer igra Bundesligu, igra reprezentativne utakmice, dakle nije nepoznat igrac. Zna se cijena i ne vidim da ga je iko klepio a mnogim klubovima fali kvalitetan bek.
E sad to moze nesto znaciti mada i ne mora. Ja ga nisam dovoljno gledao da donesem sud
  • 3 mjeseca kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 4 mjeseca kasnije...
  • 3 godine kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.