Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Arda Turan (Turska, 1987)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 165
  • Pregledi 11,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Stara je to vijest Champion, ima joj barem 3 dana.

Uglavnom, situacija se sad zakomplikovala da se više apsolutno ne zna gdje će.

Danas su to oni objavili ali ova vijest je kao prije 3 dana skoro da se ništa nije ni promijenilo.

AS ni sam ne zna sta ce prije reci. Nece kod nas, jebem mu majku :D

Koji tvoj problem? Stvarno pretjeruš Arda je odličan igrač koji može igrat na više pozicija i koji bi se uklopio u naš sistem igre.

E nije bolji oscar da ga jebes, nemoj kenjat. Al mojne nam dolazit...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Hoće li neko biti tako ljubazan i objasniti u čemu je to Turan bolji od Oscara i Williana?

Ja tebi da pokušam objasnit ti bi meni reko a kolko je dao golova i kolko ima asistencija ako po tom gledate onda je Griezman bolji i od Hazarda.

Ja tebi da pokušam objasnit ti bi meni reko a kolko je dao golova i kolko ima asistencija ako po tom gledate onda je Griezman bolji i od Hazarda.

Pa hajde zanemari golove i asistencije što kod Turana nema ni na mapi, i objasni mi u kojem segmentu igre je on bolji od Williana i Oscara, bolji je samo u laktanju, to je moje mišljenje, ali eto ti misliš drugačije..

U primeri se daje vise golova i asistencija, i tu ako si dobar igrac moras imati po 12+ golova i 15+ asistencija ako si u ofanzivnom dijelu. Ovaj klocko ne moze ni to, jeste borben, borben je i Willian, borben je i Oscar. Sigurno i Willian i Oscar su bolji defanzivno nego ovaj majmunko koji baca kopacku na sudiju.

Borben,dobar i u napadu i  u odbrani,ima dobar dribling,može igrat na viÅ¡e pozicija,konstantan a ne kao Oscar, Samo kad ga gledaÅ¡ u ATM vidiÅ¡ kolko je važan za ekipu i kolko toga doprinosi a ko niÅ¡ta drugo imat ćemo veći izbor na klupi.

No dobro poÅ¡tujem i vaÅ¡e miÅ¡ljenje ako ga Mourinho želi onda ne sumnjam da če Arda bit odličan kod nas. 

Konstantno pruža dobre partije tebi je ako neko da gol dobar ako je tako onda je Griezman bolji od Hazarda a Henderson bolji od Fabregasa.Ni Willian nedaje puno golova ili asistira ali jako važan igrač. Pogledaj neku utakmicu ATM pa češ znat.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.