Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Arda Turan (Turska, 1987)

Istaknuti odgovori

Mundo Deportivo citing Catalunya Radio when confirming negotiations this evening are advanced between Barcelona and Arda himself.

A danas su javili da če potpisat za Chelsea

• Odgovori 165
  • Pregledi 11,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

ma kakvi,dva top krila ti je top ekipa,ono,nije u sustini to bitno tolko,može i AM i LW i ST bitno je samo da ekipa nije jednodimenzionalna o čemu smo pisalo kolko puta u temi Vilijan

al da ne davim mnogo,pogledajte Barsu

Mesi navlači na sebe po par igrača al ima jebanog zubu i onog padavičara i eto ti sexa

fali Čelziju to desno krilo a usudjujem se da napišem i da bi možda sa njim bili 30 % jača ekipa,jbg al to je ponovo povezano sa formacijom jer danas nemaš ti nekih prodornih krila koji bi igrali i odbranu,zato je možda bolje da predjemo na 4-3-3

u svakom trenutku bi menjao Oskara za jednog dobrog igrača uz desnu aut liniju

Počele su novinarske priče, navodno sad je barsa bliža njemu, a mi se tučemo sa city-em oko lakazeta izgleda i idemo po pogbu uz oskara i nadoplatu

Mada ove šuplje priče novinara su smiješne, neki dan čitam, lafo, Pogba, City nudi 100 milki, barsa 80, mi oskar + 45-50 milki, pa jebo te led, nisu ni oni maloumni da je stigla takva ponuda tutnuli bi ga u city uzeli 100 milki i nama dali 30 za oskara ako ga već žele i eto ih dobri 20 milja

Pu, pu, daleko bilo. Kakav crni Arda, pa Willian je za ovoga Dragoljub Sevo Sreto Danic. Ako mislimo uzimati krilo, brate Griezmann, Reus ili cak mozda Moura iz Pariza, uz to da se njima uvali Oscar. Ali za ovog dati tolike pare, pa nisam pasao travu. 

Schurrle, Willian, Salah njih trojica su igrali na desnoj strani i nismo dobili konkretan učinak, frka, galama, dajte nam golove sa desnog krila ne može Hazard sam, onda je došao Cuadrado koji se nije vidio, ponovo ništa ni od golova ni od asistencija, i na cijelu tu sterilnost u napadu sa desnog krila kao sad treba dovesti Turana koji je prošle sezone dao 3 gola. Nije mi uopšte jasno šta mi hoćemo, ako želimo krilo koje puno radi i krilo koje zatvara dobro u defanzivi a očigledno želimo čim hoćemo Turana onda ne znam šta je problem sa Willianom, ako želimo krilo koje će uvaliti 10+ golova onda treba da se manemo Turana..

Ja ne znam kada smo posljednji put imali konkretan učinak sa desnog krila i koji je to igrač bio, pokušavam da se sjetim ali ne ide, znači to nam je rak rana, i mi konstantno pravimo greške u pokrivanju te pozicije, ali konstantno, umjesto da to rješimo jednom kao ozbiljan klub.

Schurrle, Willian, Salah njih trojica su igrali na desnoj strani i nismo dobili konkretan učinak, frka, galama, dajte nam golove sa desnog krila ne može Hazard sam, onda je došao Cuadrado koji se nije vidio, ponovo ništa ni od golova ni od asistencija, i na cijelu tu sterilnost u napadu sa desnog krila kao sad treba dovesti Turana koji je prošle sezone dao 3 gola. Nije mi uopšte jasno šta mi hoćemo, ako želimo krilo koje puno radi i krilo koje zatvara dobro u defanzivi a očigledno želimo čim hoćemo Turana onda ne znam šta je problem sa Willianom, ako želimo krilo koje će uvaliti 10+ golova onda treba da se manemo Turana..

Ja ne znam kada smo posljednji put imali konkretan učinak sa desnog krila i koji je to igrač bio, pokušavam da se sjetim ali ne ide, znači to nam je rak rana, i mi konstantno pravimo greške u pokrivanju te pozicije, ali konstantno, umjesto da to rješimo jednom kao ozbiljan klub.

Joe Cole, a prije njega Arjen Robben. Ali oni su WC igrači.

NE NE NE NE NE NE , bolje NIhata dovest, kakav Arda iTuran, ne može on van Španije igrat.

Arda Turan has reached an agreement with Chelsea. No posibilities for other clubs. Atletico-Barcelona have agreed a price.(Luca Mattiacci)

ma to su ziva sranja, ja neznam sta nasi čelnici stoje ko drva na mjestu i sute, treba plunut pare i nas je. tak cemo izgubiti sve igrace velike kvalitete koji se mogu kupiti, na kraju ce nam ostati samo poluzdrav Falcao!!

Neeee moze se dogovarati sa igracem prije nego se dogovori sa timooooooommmmmm !!!!!!!!!
Ide covjek u barcu.

Moram te razočarati diablo i reći da se može dogovoriti klub s igračem al' ne smije ništa potpisati :D Jednostavno ne možeš dokazati na sudu da se neko s nekim dogovorio ako nema pisanog traga :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.