30. juni 2015.11 god. comment_222342 Mundo Deportivo citing Catalunya Radio when confirming negotiations this evening are advanced between Barcelona and Arda himself. A danas su javili da Äe potpisat za Chelsea Prijavi
30. juni 2015.11 god. comment_222345 ma kakvi,dva top krila ti je top ekipa,ono,nije u sustini to bitno tolko,može i AM i LW i ST bitno je samo da ekipa nije jednodimenzionalna o Äemu smo pisalo kolko puta u temi Vilijan al da ne davim mnogo,pogledajte Barsu Mesi navlaÄi na sebe po par igraÄa al ima jebanog zubu i onog padaviÄara i eto ti sexa fali ÄŒelziju to desno krilo a usudjujem se da napiÅ¡em i da bi možda sa njim bili 30 % jaÄa ekipa,jbg al to je ponovo povezano sa formacijom jer danas nemaÅ¡ ti nekih prodornih krila koji bi igrali i odbranu,zato je možda bolje da predjemo na 4-3-3 u svakom trenutku bi menjao Oskara za jednog dobrog igraÄa uz desnu aut liniju Prijavi
30. juni 2015.11 god. comment_222352 Ni ja nisam baš nešto oduševljen puno vše bi volio Griezmanna. Prijavi
30. juni 2015.11 god. comment_222362 PoÄele su novinarske priÄe, navodno sad je barsa bliža njemu, a mi se tuÄemo sa city-em oko lakazeta izgleda i idemo po pogbu uz oskara i nadoplatu Mada ove Å¡uplje priÄe novinara su smijeÅ¡ne, neki dan Äitam, lafo, Pogba, City nudi 100 milki, barsa 80, mi oskar + 45-50 milki, pa jebo te led, nisu ni oni maloumni da je stigla takva ponuda tutnuli bi ga u city uzeli 100 milki i nama dali 30 za oskara ako ga već žele i eto ih dobri 20 milja Prijavi
30. juni 2015.11 god. comment_222369 Ja imam neki feeling da bi ga tata gurao na AMC, naravno ako dodje... Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222393 Pu, pu, daleko bilo. Kakav crni Arda, pa Willian je za ovoga Dragoljub Sevo Sreto Danic. Ako mislimo uzimati krilo, brate Griezmann, Reus ili cak mozda Moura iz Pariza, uz to da se njima uvali Oscar. Ali za ovog dati tolike pare, pa nisam pasao travu. Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222396 Schurrle, Willian, Salah njih trojica su igrali na desnoj strani i nismo dobili konkretan uÄinak, frka, galama, dajte nam golove sa desnog krila ne može Hazard sam, onda je doÅ¡ao Cuadrado koji se nije vidio, ponovo niÅ¡ta ni od golova ni od asistencija, i na cijelu tu sterilnost u napadu sa desnog krila kao sad treba dovesti Turana koji je proÅ¡le sezone dao 3 gola. Nije mi uopÅ¡te jasno Å¡ta mi hoćemo, ako želimo krilo koje puno radi i krilo koje zatvara dobro u defanzivi a oÄigledno želimo Äim hoćemo Turana onda ne znam Å¡ta je problem sa Willianom, ako želimo krilo koje će uvaliti 10+ golova onda treba da se manemo Turana.. Ja ne znam kada smo posljednji put imali konkretan uÄinak sa desnog krila i koji je to igraÄ bio, pokuÅ¡avam da se sjetim ali ne ide, znaÄi to nam je rak rana, i mi konstantno pravimo greÅ¡ke u pokrivanju te pozicije, ali konstantno, umjesto da to rjeÅ¡imo jednom kao ozbiljan klub. Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222403 Schurrle, Willian, Salah njih trojica su igrali na desnoj strani i nismo dobili konkretan uÄinak, frka, galama, dajte nam golove sa desnog krila ne može Hazard sam, onda je doÅ¡ao Cuadrado koji se nije vidio, ponovo niÅ¡ta ni od golova ni od asistencija, i na cijelu tu sterilnost u napadu sa desnog krila kao sad treba dovesti Turana koji je proÅ¡le sezone dao 3 gola. Nije mi uopÅ¡te jasno Å¡ta mi hoćemo, ako želimo krilo koje puno radi i krilo koje zatvara dobro u defanzivi a oÄigledno želimo Äim hoćemo Turana onda ne znam Å¡ta je problem sa Willianom, ako želimo krilo koje će uvaliti 10+ golova onda treba da se manemo Turana.. Ja ne znam kada smo posljednji put imali konkretan uÄinak sa desnog krila i koji je to igraÄ bio, pokuÅ¡avam da se sjetim ali ne ide, znaÄi to nam je rak rana, i mi konstantno pravimo greÅ¡ke u pokrivanju te pozicije, ali konstantno, umjesto da to rjeÅ¡imo jednom kao ozbiljan klub. Joe Cole, a prije njega Arjen Robben. Ali oni su WC igraÄi. Prijavi
1. juli 2015.11 god. Autor comment_222416 :- https://twitter.com/1RobBeasley/status/616185317519945730 Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222418 NE NE NE NE NE NE , bolje NIhata dovest, kakav Arda iTuran, ne može on van Španije igrat. Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222433 ATL za Ardu traži 35-40m :-O bolje dat 50m za Sterlinga il Griezmana ovo se ne isplati. Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222515 Muzzi Ozcan:Arda Turan won't be going to Barcelona Sad jedino ostade Chelsea i Man utd Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222544 Mozzart Sport prenosi...PUÄŒE BOMBA NA IBICI: Arda Turan potpisao za Barselonu! Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222548 Mozzart Sport prenosi...PUÄŒE BOMBA NA IBICI: Arda Turan potpisao za Barselonu! Kad bih ti rekao da su Daily Star i sportske.net pouzdaniji i ozbiljniji portali od tog mozzartsporta, da li bi mi vjerovao? Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222557 Arda Turan has reached an agreement with Chelsea. No posibilities for other clubs. Atletico-Barcelona have agreed a price.(Luca Mattiacci) Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222566 ZnaÄi Turan se dogovorio s nama a Atletico se dogovorio s Barcom. Blowmind :D Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222567 Neeee moze se dogovarati sa igracem prije nego se dogovori sa timooooooommmmmm !!!!!!!!! Ide covjek u barcu. Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222569 ma to su ziva sranja, ja neznam sta nasi Äelnici stoje ko drva na mjestu i sute, treba plunut pare i nas je. tak cemo izgubiti sve igrace velike kvalitete koji se mogu kupiti, na kraju ce nam ostati samo poluzdrav Falcao!! Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222572 Neeee moze se dogovarati sa igracem prije nego se dogovori sa timooooooommmmmm !!!!!!!!! Ide covjek u barcu. Moram te razoÄarati diablo i reći da se može dogovoriti klub s igraÄem al' ne smije niÅ¡ta potpisati :D Jednostavno ne možeÅ¡ dokazati na sudu da se neko s nekim dogovorio ako nema pisanog traga :D Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222577 Nista dok ja ne pregledam turske portale. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.