Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Arda Turan (Turska, 1987)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 165
  • Pregledi 11,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Chelsea have been offered the chance to sign Arda Turan from Atletico Madrid, according to The Guardian.

Od jutros vjestii

A nije ti ovo sad neki da možeš reć kako baš i zna

https://twitter.com/LucaMattiacci/status/616620640381050880

neznam jel taj LucaMattiacci povljerljiv a taj @ChelseaBih tvrdi kako je Enis priljatelj nekom Bullu i da je Arda potpiso.

Writing on his Twitter account on Thursday, he said: “There has been a lot of talk about me but the information which has been published is false. I am on holiday, relaxing”.

Jebo ga otac

Bit cu na aparatima ako dodje ovaj klocko :( Idi u barcu molim te!

Dobar je Arda i još bolje bi se uklopio u naš sistem igre tako da malo pretjeruješ.

Dobar je Arda i još bolje bi se uklopio u naš sistem igre tako da malo pretjeruješ.

Moze se kurcu uklapati sa 3 gola i nesto malo asistencija i to u spanskoj ligi :O

I da napomenem, molim vas prestanite suditi o igracu kojeg pogledate samo kada je liga sampiona. Lik pojma nema i to je cinjenica.

Moze se kurcu uklapati sa 3 gola i nesto malo asistencija i to u spanskoj ligi :o

I da napomenem, molim vas prestanite suditi o igracu kojeg pogledate samo kada je liga sampiona. Lik pojma nema i to je cinjenica.

Može on igrat na više pozicija tako da bi bio veoma koristan igrač a koda je Willian nešto bolji kad su u pitanju golovi.

Ispade sad da je Mourinho budala što ga želi, i da ga je Mourinho gledao samo u Ligi prvaka :D

Jebote vi bi da svaki igrač kojeg dovedemo bude Ronaldo ili Messi. A takav se potrefi jednom u 10 transfera.

Upravo sam to reko, upravo. Svi igraci kurcine jarane. Recimo samo laca7 valja da dodje i bio bi nas cr7, a ostali su smece obicno...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Pa i ja se donekle slazem za ardu, nije konkretno ti... Al nebitno sad

Meni je dobar igrac, predobar. Al ga ocito jebe ucinak, sto vec imamo u willianu. Moguce da mu ne odgovara sistem, al bas zato mi je cudno da sredinu mijenja s nasom. Isti kurac samo drugo pakovanje. Imao bi mozda i jos vise defanzive, taktike itd itd

Otom potom

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Poduvacemo mi karinu sledece sezone zbog te njegove mjere. Prosle smo se pojacali sa Costom i Fabregasom, dok ove, svi se pojacavaju, a mi kupujemo neke "po mjeri", bitno je da znaju trcati i udarati kad im kazes da udaraju, a to sto je ofanzivni igrac, a daje gol svake zadusnice nema veze. Nama ne trebaju golovi, dosta su golovi sto daju Hazard, Costa i dva defanzivca, daj molim te.

Sterling, Reus, Griezmann, Di Maria (iz Reala), pa i Isco (ako vec kupujemo centralnog, a ne krilo) i slicni su ofanzivni igraci koji mogu da naprave razliku, ovo su sve neke polu seme, kad nas ispale za sve sto iole valja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.