Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33: Chelsea 1 - 0 Man. United (18.04. sub) [3]

Matchday 33: Chelsea vs. Manchester United (18.04. sub) [18:30h] 14 člana su glasala

1. 1.

• Pobjeda, za početak proslave titule
      57%
      8
    • Podjela bodova, "Mourinho efekat" Ä?e uraditi svoje
      21%
      3
    • Poraz, kada se pogledaju forme poraz nije iznenaÄ?enje
      21%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

CRUyDUu.png

ProÅ¡lo kolo je obilježila pobjeda Manchester Uniteda u gradskom derbiju protiv Manchester Citya Å¡to je ugasilo sve nade aktuelnog Å¡ampiona da može do titule, dok su Manchester United i Arsenal nastavili da bar malo stavljaju pritisak na Chelsea koji je pobjedio na nezgodnom gostovanju protiv Queens Park Rangersa. 33. kolo Premier Lige donosi veliki derbi izmeÄ‘u Chelseaja i Machester Uniteda na Stamford Bridgeu, susret ova dva velika rivala je uvijek u centru pažnje i sve prije toga “pada u vodu”, zaboravlja se forma, pozicija na tabeli, tradicija jer  se sastaju rivali koji su odigrali gomilu meÄ‘usobnih utakmica od velike važnosti. Chelsea od početka sezone drži tempo, od početka sezone drže prvu poziciju, mnogi kod Chelseaja vide osobinu Å¡ampionske ekipe jer su mnogo puta dokazali da im ne treba dobra partija da bi osvojili bodove, igra nije na nivou sa početka sezone, ali rezulatati nisu izostali, to su dokazli i u proÅ¡lom kolu kada su jednim Å¡utem na gol pobjedili Queens Park Rangersa. Jose Mourinho i njegovi igrači znaju da je titula blizu, utisak je da Mourinho u svakom trenutku ima kontrolu u Premier Ligi i da uvijek zna koji je sljedeći korak. Forma Chelseaja u Premier Ligi nikada nije dolazila u pitanje, poraženi su samo jednom od početka godine, u padu forme ostatka ekipe Eden Hazard je se pokazao kao igrač koji može Chelsea odvesti do titule. Manchester United prolazi kroz sezonu koja je u većem dijelu izgledala kao sezona u kojoj će najveći uspjeh biti osvajanje 4. pozicije i plasman  u Ligu Prvaka, nikako nisu uspjevali doći do dobitne formule, Van Gaal je pokuÅ¡avao sa mnogo kombinacija, neki igrači su igrali pozicije koje su im totalno nepoznate. Nakon svih razočarenja  sve je doÅ¡lo na svoje, komplet ekipa je uÅ¡la u formu a igrači koji su u većem dijelu sezone imali prosječnu sezonu  su uÅ¡li u fantastičnu formu, Manchester United je uÅ¡ao sjajnu formu i na posljednjih 10 utakmica Premier Lige ostvario 8 pobjeda, a kao vrhunac doÅ¡le su pobjede protiv Tottenhama, Liverpoola i Manchester Citya. Van Gaal koji je pretrpio dosta kritika zbog svojih odluka konačno je definisao prvu postavu i sada sve izgleda kao dobro organizovan sistem igre, od trenera kojem su mnogi prognozirali otkaz doveo je ekipu do borbe za drugu poziciju a neki optimistični navijači nisu odustali ni od titule. Naravno, ovaj susret ima veliku istoriju, Manchester United je u proÅ¡losti bio uspjeÅ¡ni dok je Chelsea uglavnom omjer protiv Manchester Uniteda popravljao u posljednjih 10 godina. Chelsea u posljednjih 7 meÄ‘usobnih utakmca ne zna za poraz, dok je Manchester United u posljednjih 10 godina 6 puta pobjedio Chelsea u Premier Ligi od toga samo jednom na Stamford Bridgeu. Očekuje nas derbi izmeÄ‘u rivala izmeÄ‘u kojih nema tajni, očekuje nas susret dva trenera koji se odlično poznaju, očekuje nas utakmica koja može mnogo da donese i Chelseaju i Manchester Unitedu. Chelsea želi da Å¡to prije obezbijedi osvajanje titule dok sa druge strane gosti iz Manchestera izgledaju kao ekipa koje je se tek počela dokazivati i vjerovatno će dati sve od sebe da nakon pobjeda protiv Liverpoola i Manchester Citya slave protiv joÅ¡ jednog velikog rivala.

>MEĐUSOBNE UTAKMICE<

ZwBa9yf.png

7ajHoEt.png

>FORMA<

4FWzRFW.png

ajlaSHP.png

>POSLJEDNJA MEĐUSOBNA UTAKMICA NA STAMFORD BRIDGEU<

rA6SoqW.png

>TIMSKA STATISTIKA<

DCyPIAZ.png

IfPfMtU.png

>CHELSEA<

rKtbMO0.png

eQoqwmL.png

>MANCHESTER UNITED<

aDA0g3n.png

psbsFx2.png

>OÄŒEKIVANI POÄŒETNI SASTAVI<

vOgstJl.png

>POVREDE/SUSPENZIJE/IZOSTANCI<

iEmDapF.png

>SUDIJA<

Mike Dean

2KTVFUr.jpg

U posljednjih 5 utakmica kada je Dean bio sudija Chelsea ima 2 pobjede 2 poraza i 1 neriješen rezultat.

PREVIEW: King Chelsea

• Odgovori 124
  • Pregledi 8,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Igramo ekstremno lose u PL poslednja dobra utakmica bila protiv Svonzija,stvarno ne znam sta da ocekujem od ove utakmice sa Junajtedom!

Spremite se, naravno, na neki polubunker. Neće Mou rizikovati ovdje ništa, njemu je puno draži bod od nula.

Polubunker, da si ti meni ziv i zdrav ovo ti je bunkerica na kvadrat ni jedne akcije kako Bog zapovjeda nece biti.

0:0
Naravno igra ravna Famosu, jos ako se Remy ne vrati moš ga jebat

Jedva cekam utakmicu, ali znam sta uvek bude kada se tako radujem duelu :D 

Mada, sada je malo drugacija situacija, ovo nam treba za titulu. 

Kune sve ok, al nikako ne vidim da ce ovo bit 0:0. Mancho u odlicnoj formi, igraju dobro, rade dobar pritisak, Young pravi dosta problema nadam se da Banetu nece. Bane ce da jede to. Matu cemo normalno neutralisat skroz, pojescemo ga. Felaini ce igrat dobru tekmu, znam to. I u Evertonu je uvijek dobre tekme pruzao protiv nas. Znamo svi da bi ih rasuli po terenu kad bi izasli i igrali bez taktiziranja, za gol vise. Primili bi 2 vise zivotom garantujem. Oni. Al isto tako znamo da od toga nema nista, ma ni 1% sanse. Tako da ocekujem standardan derbi, imacemo mi svojih prilika sigurno, ako budemo skoncentrisani dovoljno mogu se uzeti i 3 boda. Nek nas sreca prati i dalje. Idemo lagano u zavrsnicu, bez opustanja momci !

Nama odgovara da primimo prvi gol i onda se pokazuje prava snaga tima i sta mogu. I onda da ih odrobijamo, uvek je tako.

• Autor

Ne treba očekivati neko nadigravanje i neki spektakl bez obzira što igramo kod kuće, Mourinho ima situaciju koja mu odgovara, dobra bodovna prednost i sve će to donijeti rezervisanu utakmicu sa naše strane, jedino će biti bitno da se ne izgubi. Očekujem agresivan United, u naletu su forme..

Mislim da ce ovo biti sablonska utakmica i ima 2 moguca scenarija koja su se desila i prosle sezone.
1. Kao u prvoj tekmi prosle sezone sa njima bez sansi i za njih i za nas, 0 od fudbala i 0-0
2. Da ih otresemo kao kad im je Eto munuo 3 komada
Ne verujem da ce Murinjo da pukne od ovih, osecam :D
I ne bi bilo dobro da Fabregas igra AMF jer ce da ga uniste Felaini-Kerik-Erera, tu ocekujem Vilijana koji nije majstor kao Fabbregas ali je osetno brzi i to bi pravilo probleme najvise Keriku koji je najdefanzivniji od njihovih vezista a i najsporiji je. Oskara nisam ni razmatrao tu. Ostatak ekipe standradno verovatno sa Remijem u spicu ako se oporavi. Mozda Zuma na CB. Pored svega najrealnije je da vidimo Oskara ili Fabregasa na AMF, jer ne verujem da ce Murinjo u ovako teskoj utakmici dati sansu Kvadradu kad vec nije na mnogo laksim.

Trebali bi ih otrest spustit ih na zemlju malo.Ali po obicaju bit ce vjerovatno bunkerica.Nadat se pobjedi nekom individualnom majstorstvu Edena tako igramo od one utakmice sa Swanseom

Ako se zatvorimo protiv ovih busnih, treba Murinju urucit otkaz, pa sest titula da osvojimo.

Voleo bih da ih pobedimo samo zato da se malo navijaci MU prizemlje. Poleteli su previse u poslednje vreme.

Kad se vraca Diegoal?

• Autor

Voleo bih da ih pobedimo samo zato da se malo navijaci MU prizemlje. Poleteli su previse u poslednje vreme.

Kad se vraca Diegoal?

Najvjerovatnije početkom maja..

najjače što svuda čitam na netu da bio Otac bio zadovoljan i sa remijem,jbem ti takav mentalitet

ajd da u gostima kod Arsenala idemo makar na bod al kući protiv Junajteda treba igrati za čast i prestiž

čni mi se da mi nikad odvratnije prvenstvo nije bilo,eto reko sam

jbme mi se i za titule i sve kad se svaki vikend vaga oćemo li igrati kao pičke ili kao pičkice i tako iz kola u kolo

nisam počeo da navijam za ovaj klub zbog titula nego zbog mnogih drugih stvari a u poslednjih 5-6 meseci sve to je otišlo u kurac i sve mi je mučnije kad vidim kako iz utakmice u utakmicu igramo kao babe

jebo im mater svima a najviše ocu ako ne pobede junajted

nema ništa više što mrzim od tog prokletog kluba i ako izadju svi popišani nek se teraju u kurac sa sve sa titulom

*mind games*

To mi je najjace kad kazu za nase utakmice "mind games", kakve misaone igre, mi postavimo bunker i trcimo kontre, nema tu nikakvih igrica, sve se zna :D 

• Autor

Mourinho ima +7 i utakmicu manje nekoliko kola prije kraja i neko očekuje nadigravanje, ljudi nemoj te biti smješni.

Jedina šansa da mi odigramo angažovanu i napadačku utakmcu je da nam United uvali gol prvih 10 minuta.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.