Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33: Chelsea 1 - 0 Man. United (18.04. sub) [3]

Matchday 33: Chelsea vs. Manchester United (18.04. sub) [18:30h] 14 člana su glasala

1. 1.

• Pobjeda, za početak proslave titule
      57%
      8
    • Podjela bodova, "Mourinho efekat" Ä?e uraditi svoje
      21%
      3
    • Poraz, kada se pogledaju forme poraz nije iznenaÄ?enje
      21%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Šta drugo da očekujem nego pokušaj naših da odigraju uspavanku, da smire protivnika i to je to, previše je Chelsea u dobroj situaciji da bi se Mourinho odlučio nadigravati sa Unitedom. United je u velikoj formi, jednostavno ih je sve krenulo, imaju mnogo individualnog kvaliteta, ali im je kroz cijelu sezonu falilo da se povežu kao kolektiv i ekipa, sada im je i to pošlo za rukom, dosta su se sredili i taktički i kada je forma u pitanju, pronašli su dobitnu kombinaciju. Derbi utakmice su igrali dobro od samog početka sezone ali sada su upravo na tim derbi utakmicama posebno dobri, izdominirali su na Anfieldu i rastavili City na proste faktore kod kuće. Vidim da imaju problema sa povredama, nedostaju im igrači iz defanzivne linije, ali mislim da je za njih ubjedljivo najveći udarac izostanak Carricka, iako je već bio otpisan on igra u odličnoj formi, on im donosi tu ravnotežu, mislim da su ove sezone izgubili samo jednom kada je Carrick bio starter, tako da im on mnogo znači, takođe i Blind je igrač koji će im dosta faliti, očekujem njihovu sredinu terena u sastavu Fellaini-Herrera-Young-Mata-Rooney. Vidim da su neki već oduševljeni povredama Uniteda, da su sada gotovo pa ubjeđeni u pobjedu, da ako ne pobjedimo da će to biti sramota itd, mislim da opet pravimo istu grešku kao i prije prve utakmice protiv PSG-a, i tada je bila ista priča da su oni uništeni poredama pa smo na kraju jedva živu glavu izvukli, sada se ponovo zanosimo povredama protivnika jer mi od toga nećemo imati koristi dok ne promjenimo pristup derbi utakmicama. Nemam ništa protiv da igramo defanzivno derbi utakmice, prosto to je naš DNK, ali da se to odigra sa beton odbranom i paklenim kontrama, a ne da se vučemo po terenu ko babe u čekaonici posle infuzije, ne sviđa mi se sekunde naše shvatanje derbi utakmica i ponašanje na njima, jer izgledamo uplašeno kao da ne vjerujemo u svoj kvalitet. Nekada smo bili poznati kao doktori za velike utakmice, koliko smo samo puta jebački pobjeđivali Arsenal u gostima kada su oni napadali a mi davali golove, sada toga nema, ne pamtim kada smo u derbi utakmici odigrali jednu dobru kontru, ako se već oslanjamo na defanzivnu igru. Zato mislim da ove njihove povrede ne znače ništa dok se mi ne promjenimo u pristupu, onda su povrede imali igrači PSG sada je to United, ali to su jaki klubovi koji mogu da nadoknade izostanke. Da mi "grizemo zemlju" u derbi mečevima, da smo u takvim utakmicama agresivni u pravom smisli, da smo sigurni u sebe pa bi ja rekao da nam njihove povrede nešto znače, a pošto svi znamo kako igramo ovakve utakmice ne treba niko da se zanosi da nam njiove povrede nešto znače i da nam daju neku veliku korist. Znači treba njihove povrede ostaviti njima, a mi da pokušamo ako je nekako moguće da konačno odigramo jedan derbi sa stilom, niko me ne može ubjediti da mi igrački nismo u stanju Arsenal, United, ili City sabit u njihovi kazneni prostor bar 5 minuta, ali prosto i se toga plašimo. Neka naši odigraju hrabro i pametno, jer imamo protivnika koji ima kvalitet da nas pobjedi ako ne budemo na nivou, pokušati povezati redove da to liči na nešto, mislim da Hazard treba što više da ide na desnu stranu na ovoj utakmice, tamo biti puno lakše probiti njihovu odbranu iako će igrati Shaw, jer Hazard se nikada nije naigrao protiv Valencie, prosto ne odgovora mu takav bek koji je eksplozivan i jak fizički, ne kažem da se Hazard neće vidjeti od Valencie ali mislim da mu ne odgovara kao protivnik. Nadam se da će igrači odigrati jednu dobru utakmicu da konačno pokažu zašto smo prvi na tabeli..

Što se sastava tiče, jedino mi je Oscar pod upitnikom, jer znamo da je baš u kurcu kada je forma u pitanju, tako da ne znam kako Mourinho razmišlja kada je Oscar u pitanju, mene lično ne bi iznenadilo da Ramires igra umjesto njega. Remy je takođe upitan, valjda će biti spreman, jer nam je potreban.

Vilian kljuc za kontere, kad napici prosto ga ne moš zaustaviti, onda usledi centaršut u stilu Bekama, lopta pogađa napadaca u trepavicu i eto nam golaaaaaaa, yes!

Nzm sta Murinjo vidi, al ja vidim da u ovakvim utakmicama,( a i velikoj vecini posle decembra) treba igrati sa Vilianom na pleju, (jbg boljeg nemamo) a sa Kuadrado na krilu i njegovom brzinom bi imali te paklene kontre o kojima pričaš.

Sto se tice povreda protivnika i nacinu naseg pristupa u takvim situacijama (bar ove sezone) tu se u potpunosti slazem.

Da i Hazzi kao sto kazes mora da se preseli ovaj mec na desnu stranu, jer im ni Blind, ni Roho nisu spremni a oni u 70% slucajeva pokrivaju tu stranu terena, a naravno to Vilian nece umeti iskoristiti, dzaba i povrede i sve kad on to nece iskoristiti zato ili Hazz desno, ili 

Hazz-Vilian-Kuadrado.

Al ko da gledam:

Kurto

Bane Kejhil Teri Azpi

Rami Matic

Vilian  Sesk  Hazz

Remi(ako je spreman, ako nije kuku nama)

E tu ja vidim problem, jednostavno nekim igracima date pozicije ili ti uloge na terenu ne odgovaraju, a za to je kriv ko drugi no Murinjo, igraci imaju muda, mislis da se Bane, Teri, AZpi, Matic, Kosta nekog plase, pa Bane je prosli mec bio u stanju da se pobije sa citavom tribinom, razlog je jasan, postavljaju se onako kako im je receno, od strane Spešl 1-a.

• Odgovori 124
  • Pregledi 8,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ako budemo igrali bunker ja bih Murinju urucio otkaz pa i neka je titulu uzeo. Zna se kako se igra na svom terenu i to protiv slabijih.

• Autor
Za neki učinak u napadu ključno je da Hazard više nego inače ide na desnu stranu, znači da bar podjeli minutažu na desnoj i lijevoj strani, mnogo veće šanse su da po desnoj strani napravi nešto nego po lijevoj strani, kao što sam rekao, Valencia je tip igrača koji može značajno smanjiti djelovanje Hazarda, jer Hazardu ne odgovara tip protivnika kao što je Valencia.

Mnogo toga zavisi i od toga ko bude igrao u napadu, ako to bude Remy bićemo u mogućnosti da napadamo više taj prazan prostor iza štopera, takođe Remy je u stanju da se izvlači na stranu, da odigra neki dupli pass sa krilnim igračima i da stigne biti u završnici, baš kao što to radi Costa, dok ako bude igrao Drogba onda nećemo dobiti nešto posebno u presingu na njihovu zadnju liniju, niti ćemo biti u stanju igrati u prostor prema Drogbi, ali dobit ćemo dosta u vazduhu, jer mislim da nema štopera Uniteda koji može da izađe na kraj sa Drogbom u vazduhu, tako da će mislim biti dosta prilika da se odigravaju duge lopte na Drogbu koji će u ovoj situaciji biti u stanju da zadrži loptu i odigra nekom od veznih igrača.

Buna napisao post, citam i mislim chiba pisao. Kad ispod chiba nesto drugo pise. Sjebo sam se u sekundi. Dobri vam avatari :D

Za kontre treba imati i mozga da bi brze odluke bile i dobre odluke. Ne samo brzina. A nisam siguran da Willian donosi brze odluke, a kamoli dobre...

Najbolje bi bilo da je Mou dobio mali potres mozga i da je zaboravio na bunker, pa da ih razmontiramo sa tri komada.

Murinjo kakva je to picketina od coveka,Romane daj Klopaaaaaaaaaaaaaaa!

Paklo cega ? 

Pa joÅ¡ kod kuće, pa jbm mu pleme viÅ¡e..   Nevjerovatno majke mi.. Ne gledah ja ovu utakmicu, piÅ¡am ga pička jedna

• Autor

HAHAHAHAHAHA pa jel moguće da kod kuće trpa Zoumu u sredinu terena, pa zemljo otvori se, i onda neko kaže da nama znače nešto njihove povrede, pa oni da igraju u kolicima mi bi igrali bunker. :((

Umjesto da igraju Willian ili Cuadrado igra Oscar koji je mrtav još od Swanseja :((

Zaslužili smo da nas nakantaju da nas od života rastave, koji je ovo kurac :((

10155375_899573260110282_191291769866152

Nema ekipe u Evropi u Ligama PETICE,da igraju kao kukavice vece od Celzija koji je kao klub ponizen i zrtva ovog bolesnika Murinja.

Bolje da je posle Reala i Spanije otisao na lecenje,nego sto  se vratio nazad u Celzi!

Sto posto sam siguran, da Murinjo sutra kaze : ,,Ocu nazad u Porto" . Lagano bi ga odjebala uprava Porta i rekla mu mozes jedino bit prevodioc :D 

HAHAHAHAHAHA pa jel moguće da kod kuće trpa Zoumu u sredinu terena, pa zemljo otvori se, i onda neko kaže da nama znače nešto njihove povrede, pa oni da igraju u kolicima mi bi igrali bunker. :((

Umjesto da igraju Willian ili Cuadrado igra Oscar koji je mrtav još od Swanseja :((

Zaslužili smo da nas nakantaju da nas od života rastave, koji je ovo kurac :((

Brate pogledaj kako smo igrali sa PSG kao da je Hajnkesov Bajern,a Barselona odradi sa njima laksi trening...Toliko o' Murinju.

Jeste vecina nadrkana djecurlija kojima sve smeta kao i prve dlake po mudima koje su vam počele rast pa serete vidim sto je zalosno, al evo ako kome treba link za gledanje ima na sk2 u HD-u i na još nekim kanalima

Www.hqsport.tk
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.