Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33: Chelsea 1 - 0 Man. United (18.04. sub) [3]

Matchday 33: Chelsea vs. Manchester United (18.04. sub) [18:30h] 14 člana su glasala

1. 1.

• Pobjeda, za početak proslave titule
      57%
      8
    • Podjela bodova, "Mourinho efekat" Ä?e uraditi svoje
      21%
      3
    • Poraz, kada se pogledaju forme poraz nije iznenaÄ?enje
      21%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 124
  • Pregledi 8,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Moramo imati vise loptu u svojim nogama i bilo bi lijepo da sacuvamo ovu prednost.
  • Autor

HAHAHAHAHAHA pa jel moguće da kod kuće trpa Zoumu u sredinu terena, pa zemljo otvori se, i onda neko kaže da nama znače nešto njihove povrede, pa oni da igraju u kolicima mi bi igrali bunker. :((

Umjesto da igraju Willian ili Cuadrado igra Oscar koji je mrtav još od Swanseja :((

Zaslužili smo da nas nakantaju da nas od života rastave, koji je ovo kurac :((

Moram sam sebe citirati, jer moram sam sebi nabiti u facu ovaj post što sam napisao prije utakmice, jer su me igrači svojom borbom i Mourinho svojim odlukama natjerali na to, i baš mi je drago kada me ovako iznenade.

Prije utakmice sam bio razočaran odlukom da Zouma igra u sredini terena jer uopšte nisam razmišljao o pravoj taktičkoj zamisli koju je Mourinho imao za Zoumu, Zouma je otkucao utakmicu i Fellainia koji je stub dobrih rezultat Uniteda stavio u lijevu kopačku. Oscar me takođe pozitivno iznenadio, ne samo zbog odlične asistencije već i zbog ogromne borbe, svaka čast. Odbrana je takođe konačno odigrala odličnu utakmicu, Kurta bez ozbiljnih odbrana, to volim, znači nemam ništa protiv bunkera ali da odbrana ovako odigra. Jeste da su držali posjed lopte, ali ono što je otišlo na našu stranu je borba, odavno nismo ovako borbeno odigrali. Mourinhu takođe kapa do poda jer me je prvo razočarao odlukom da Zouma igra u sredini ali me je onda oduševio kada sam vidio kakva je uloga Zoume i kakvu je utakmicu odigrao.

:sal:

Moram sam sebe citirati, jer moram san sebi nabiti u facu ovaj post što sam napisao prije utakmice, jer su me igrači svojom borbom i Mourinho svojim odlukama natjerali na to, i baš mi je drago kada me ovako iznenade.

Prije utakmice sam bio razočaran odlukom da Zouma igra u sredini terena jer uopšte nisam razmišljao o pravoj taktičkoj zamisli koju je Mourinho imao za Zoumu, Zouma je otkucao utakmicu i Fellainia koji je stub dobrih rezultat Uniteda stavio u lijevu kopačku. Oscar me takođe pozitivno iznenadio, ne samo zbog odlične asistencije već i zbog ogromne borbe, svaka čast. Odbrana je takođe konačno odigrala odličnu utakmicu, Kurta bez ozbiljnih odbrana, to volim, znači nemam ništa protiv bunkera ali da odbrana ovako odigra. Jeste da su držali posjed lopte, ali ono što je otišlo na našu stranu je borba, odavno nismo ovako borbeno odigrali. Mourinhu takođe kapa do poda jer me je prvo razočarao odlukom da Zouma igra u sredini ali me je onda oduševio kada sam vidio kakva je uloga Zoume i kakvu je utakmicu odigrao.

:sal:

Prijatelju moj jesi ti video kako je Azpi bio zalepljen za Matu totalno ga izbacio iz utakmice,Zouma isto fantastican posao.Totalna kontrola utakmice iako nismo imali posed lopte uvek smo mi bili ti koji kontrolisemo utakmicu.

Relativno dobro smo prosli ovo, iako igra nije bila na nivou pocetka sezone ne moze se se reci da smo lose odigrali. Jeste mozda glupo sto igramo bunker kuci protiv velikih rivala ali who cares kad OSVAJAMO TITULU !!
Azar nas po kozna koji put spasio i svi smo mu veoma zahvalni ali pravljenje prevage na terenu, davanje najvaznijih golova, vadjenje ekipe iz govana i slicne stavri su njegov posao i to se stalno ocekuje od njega. Ne treba sad posle svake losije utakmice koju smo lose odigrali koju on resi u nasu korist dolaziti ovde sa pricama kako samo on vredi i da nije bilo njega... On ako hoce da postigne vrh vrhova u fudbalu treba svaki dan to da radi.
Odbrana vise nego dobra, Kurtoa bez teskog posla, Bane vec par tekmi ispod nivoa isto ovako je popustio na samom kraju prosle sezone ali i danas je imao svoje momente kad je Janga otreso par puta. Shaw nas unistio po levoj strani 3-4 puta, sreca da ga je dr. LVG izvadio i ubacio oog crnog :D. Zuma odlican pojeo Felainija, Matic malo losiji nego obicno ali dobar. Sesk onaaako dobro ali moze dosta bolje, Azar standardno odlican, Oskar iznenadjujuce solidan lepa asistencija i par puta pomogao u odbrani. Didi se borio kao lav kao i uvek nije sjajno ali za svoje godine savrseno.
Steta sto nismo dobili Njukasl ili Totenhem ili pobedili na nekom od remija pa da slavimo titulu ispred nasih neprijatelja na sred Emirejtsa da se Murinjo krunise ko Hitler u Versaju :D i da se jos nabije kompleksa topcicima

• Autor

Kako je samo bilo lijepo gledati atmosferu odmah nakon utakmice, igrači proslavljaju pobjedu, navijači u transu, Abramovich skače i prima čestitke, stvarno dobar osjećaj, dugo ga nije bilo, tačno se vidi da se sprema nešto veliko tj, osvajanje titule nakon 5 godina.

https://twitter.com/ChelsOnly/status/589505365189890048

HAHAHAHAHA

LJUDI LUDUJU ŠTO ĆEMO BIT PRVACI

• Autor
Kad skontam da sam krenuo u srednju školu kada smo posljednji put bili prvaci, a od tada do danas se mnogo toga promjenilo, završio školu, oženio se, napravio dijete, zaradio prvi milion i evo na kraju titula, pa kako čovjek da ne bude sretan. :P
Kad igras protiv Manchester Utd i kad pobijedis je nevjerovatan osjecaj bez obzira kako pobjeda dosla, idemo utakmicu po utakmicu i blizu je titula.

Evo malo slavlja nasih na terenu po samom zavrsetku utakmice,ako je bilo oprostite.

https://www.facebook.com/manchesterunited/videos/10152906651972746/

Koja frustracija bokte mazo,pa dugo nisam vidio da je neko ovoliko jako frustriran.Fazon je sto covjek misli da je dominirao njegov tim a u stvari daleko je to od istine.
Samo cu ponoviti Murinjovu famoznu nakon osvojene Lige prvaka sa Interom na pitanje novinara sta misli o posjedu lopte Bayerna,na sta je ovaj odgvorio,nek oni nose posjed kuci a mi cemo trofej.(Mislio sam na Van Galov razgovor sa novinarom nakon utakmice)

Skontaj Fabregasa koliko slavi kao da navija za nas cijeli zivot jebote 

United je razvio poseban sistem za pobedu protiv Plavaca, zuti faktor. U poslednjih 5 utakmica bilo je barem toliko odluka na stranu Uniteda koje su direktno uticale na rezultate istih. 

Kao sto sam ranije rekao 11 na 11, bez gore pomenutog, Utd nema sanse da dobije mec.

Kao sto rekoh, on equal terms mogu samo da nas sisaju falus.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.