Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 32: QPR 0 - 1 Chelsea (12.04. ned) [3]

Matchday 32: QPR vs. Chelsea (12.04. ned) [14:30h] 7 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda, tamo je svako pobjeÄ?ivao pa Å¡to ne bi mi
      66%
      4
    • Podjela bodova, i to Ä?e biti teÅ¡kom mukom
      16%
      1
    • Poraz, tradicionalno na Loftusu nam niÅ¡ta ne ide
      16%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 78
  • Pregledi 6,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Stvarno velika šteta što sa baš i jedan i drugi opterećeni kartonima, Matić i Fabregas će igrati rezervisano je znaju da žuti karton za bilo koga od njih pravi veliku štetu, a protiv ovih kromanjonaca šanse da dva naša vezna igrače ne dobiju kartone su gotovo ravne nuli.

• Autor

Slažem se da bi trebalo Matića ostaviti na klupi jer ako Matić dobije žuti karton danas možemo imati puno veću štetu nego što bi bio kiks protiv QPR.

nek dobiju po zuti ako cemo dns pobjedit a ne oni se sacuvaju a mi kiksamo. I opet pitanje ce bit dal cemo united dobit
  • Autor

Sastav mi se sekunde ne sviđa, mislio sam da ako budu Ramires ili Mikel u početnom sastavu da će to značiti da će se pokušati sačuvati Matić ili Mikel ali evo vidim da to nije slučaj, što se napadača tiče naravno da mi smeta što nema Remya ali pošto ne znamo razlog neću da komentarišem, Drogba koliko može to je ogromno pitanje..

Igraci nisu uspjeli povezati 2 pasa kako treba, bolji je svaki igrac iz akademije od Drogbe u napadu.

Kao sto smo i navikli igra je nula, poslije prvog poluvremena se osjecam ko da sam kopao i ti sve samu ilovaču.

Mozemo zabiti gol na dva nacina:
1. poklon njihove zadnje linije
2. penal

treceg nacina nema jer smo karina mrtva. Vidjelo se i danas da Drogba jednostavno ne moze nista, bolje da malog Browna ubaci, on barem moze potrcati.

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

• Autor

Ne mogu da vjerujem koliko grešaka pravimo, jednostavnu akciju nismo u stanju povezati, Bane napucava lopte u prazno, Drogba nam ne može pomoći to je jednostavno tako, nema više od njega hljeba, on može odraditi dobrih 15-20 minuta i to je to. Ponovo poluvrijeme u kojem nismo poštene akcije napravili niti smo mi neka prijetnja za gol.

Kad god dođemo na 30 metara od njhihovog gola tu sve prestaje..

Ono što je najveće razočarenje je igra Hazarda, od njega sam jedino očekivao da može nešto uraditi ali i on je se uklopio u sivilo.

Ja pricam ne moze da se igra bez klasicnih krila jbt njemu bekovi idu na krila,a krilni igraci cuce tu oko sesenesterca! Ziheraski cim neka ekipa izadje u presing lopta u nazad neka prica ko sta hoce Celziju treba trener napadacki orjentisan,ovo je mucno gledati.

Ne gledam utakmicu, uhvatio sam malo net par minuta u pauzi od puta, valjda cemo uvaljati jedan do kraja u pm Edit povreda Remya ipak, al nebitno za kurac smo kad se ovako mucimo protiv usranog QPR-a.. Ova ekipa ima takav mentalitet da je u stanju prosuti i ovu prednost, nista nije sigurno dok matematika ne kaze

Rudarska pobjeda na najtežem gostovanju u ovoj završnici.

Biće fino čitati pljuvače na kraju sezone kad pehar obasja Bridge.

Nismo zasluzili bodove.. ali protiv koga smo igrali, drago mi je.. daj Boze da odleprsaju u drugu ligu.
Igraci su umorni zato i jest losa igra. Nije to do taktike. I na pocetku je mou nas trenirao pa smo derali. Treba pojacat klupu malo vise rotirAt mou treba.

Nego oscar predasistencija hehe

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa raskrvario sam saku udarajuci u pod posle gola aaaaaa, bravo momci.

Iskreno ocekivao sam x, al sam se nadao pobedi. Bio bi greh onakvoj odbrani ne dati bar 1 gol.

Kurto nas opet spasio. Nemanja i Cesc bez zutih, bolje od ovog nije moglo.

• Autor

Opet su mi živce pojeli, opet smo odigrali ko babe, ali opet smo se izvukli, ne igramo gotovo ništa već dva mjeseca ali pobjeđujemo i to je neki znak. Bez obzira što se dosta živaca izgubi sa ovakvim utakmicama i što se toliko razočaram u igru ili u igrače ali ovakve pobjede su mi najdraže, nekako mi je srce puno kad da bi mogao poletiti. Realno nismo zaslužili pobjedu jer za 87 minuta nismo napravili ništa, sve je izgledalo sporo, puno grešaka, puno poteza koji nemaju veze sa životom, napadačka igra u posljednjih 30 metara je očajna, ali eto nekako uspjevamo osvajati bodove. Došli smo da te faze sezone kada je samo bitno doći do bodova..

Kada pogledam protiv koga smo igrali, kada pogledam kako smo odigrali, kada pogledam bijes koji ispoljavaju naši dragi Topnici, kada pogledam da ni Cesc ni Matić nismu dobili kartone jednostavno moram biti sretan.

Drago mi je što je baš Fabregas dao gol, to mu je trebalo da se vrati u život a naravno i zbog Wengera i družine.

Gurat ćemo dokle možemo i to je to, igra je takva kakva jeste, ali najbitnije da smo sve bliži tituli, nismo daleko od cilja samo nastaviti gurati.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.