Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 32: QPR 0 - 1 Chelsea (12.04. ned) [3]

Matchday 32: QPR vs. Chelsea (12.04. ned) [14:30h] 7 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda, tamo je svako pobjeÄ?ivao pa Å¡to ne bi mi
      66%
      4
    • Podjela bodova, i to Ä?e biti teÅ¡kom mukom
      16%
      1
    • Poraz, tradicionalno na Loftusu nam niÅ¡ta ne ide
      16%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Teška, negledljiva pobjeda, ali slatka pobjeda. Mislio sam da ćemo ga dati samo ako bude penal, čak sam se ponadao da će rušiti Edena prije nego je dodao Cescu, ali eto, hvala Bogu, uspjeli smo, Zoro ga je ubacio i pobjeda je u džepu, titula je još jedan korak bliže! Bravo za Courtoisa! 

:sal1:  :sal1:  :sal1:  :sal1:  :sal1:  :sal1:  :sal1:  :sal1:  :sal1:

• Odgovori 78
  • Pregledi 6,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dakle, sereš po tituli.

Ovakve pobjede protiv gradskih rivala su najsladje, jos jedan korak smo blize tituli. Jesmo losi zadnjih nekoliko utakmica ali ako osvojimo titulu niko to nece spominjati, Fabregas i bez gola je bio jedan od najboljih na terenu.

najsrecniji na svijetu bih bio kad bi pobijedili arsenal na ovaj fazon, tipa damo im na samom kraju gol iz prvog suta..

Dok smo mi u prvom dijelu sezone derali guzove svim ekipama i vise nego zasluzeno,nasi rivali su pobjedjivali ko da su svaki dan u turbe ubacivali.Sve se vraca i sve se placa  i bilo bi i grehota i sramota da ne osvojimo jer smo u potpunosti vladali ovom ligom od prvog dana.Potpuno zasluzeno cemo podici pehar na kraju sezone i to nam niko ne moze osporiti.

Nisam gledao pa neću puno komentarisati igru, ali pad je očigledan i postaje zabrinjavajući bez obzira što smo korak bliže tituli.

Al nek smo lapili 3 boda ovim šupcima, marš u drugu ligu gdje vam je i mjesto.

prvenstvo se osvaja na ovakvim utakmicama,nemam nekih zamerki,branili smo se pristojno,matić i fabregas igrali oprezno

Barton odigrao super,MOTD po mom mišljenju,nema gde se nije gurao

tek sad se vidi kakav smo mi teret izneli,pobede u gostima protiv Barnlija,CP,Stouka,QPR

i posle dugo,dugo vremena da Oskar,Azar i Fabregas nešto naprave

Neko napisa poserem se na ovakva 3 boda... Smijesno, velika i krucijalna 3 boda. Sampionska 3 boda. Ko zeli pobjede od 8 0 i gledanje Unitedu u ledja on je lud. Dugo nisam sladju pobjedu dozivio. Uostalom znalo se prije tekme koliko ce ustvari bit tesko, njima su bodovi bili dosta dosta vazniji nego nama. Sretna 3 boda pa sta, koliko puta smo gubili bodove primajuci gol ili dva iz jednog ili dva suta. Pa niko ne moze ugodit jebo te hljeb kako god okrenes.

• Autor

Neko napisa poserem se na ovakva 3 boda... Smijesno, velika i krucijalna 3 boda. Sampionska 3 boda. Ko zeli pobjede od 8 0 i gledanje Unitedu u ledja on je lud. Dugo nisam sladju pobjedu dozivio. Uostalom znalo se prije tekme koliko ce ustvari bit tesko, njima su bodovi bili dosta dosta vazniji nego nama. Sretna 3 boda pa sta, koliko puta smo gubili bodove primajuci gol ili dva iz jednog ili dva suta. Pa niko ne moze ugodit jebo te hljeb kako god okrenes.

Ljudi(mislim i na sebe) očekuju bolju igru i pošto u posljednja dva mjeseca igramo očajno onda iz razočarenja svašta se napiše, mnogima nedostaju neke naše lagane pobjede kada se zavališ u fotelju i uživaš, i onda nakon gubljenja živaca piše se i što se misli i ne misli. Ja recimo koliko god da sam se danas nervirao što ne možemo protiv QPR za 87 minuta šutirat na gol, toliko sam se veselio kada smo ga dali, prosto shvatiš koliko su zapravo velika i krucijalna ta 3 boda. Realno mi prije ove utakmice nismo imali na osnovu čega očekivati lagana 3 boda, jer nas oni redovno jebu, oni su nas jebavali i kada smo bili u puno boljoj formi. Kao što kažeš, ovo su ogromna tri boda i sve ostalo je sad manje bitno, meni da je neko prije utakmice ponudio da osvojimo 3 boda i da Matić i Cesc prođu bez kartona, ja bi mu rekao da je to presavršeno da bi bilo istinito s obzirom na tradiciju protiv njih, ali eto ispalo je odlično.

Ovako se osvajaju titule, jer mi osvajamo bodove i kada smo odlični i kada smo katastrofa i to nas je zapravo dovelo u ovu situaciju, pa kad se sjetim kako je United dolazio do titule..

Mi da budemo šampioni, ovi paceri da odu u drugu ligu i da se nikad više ne vrate, odlična sezona.

Pobedili smo uz pomoć maske

Fernando_Torres.jpg

Demba%20Ba_AP.jpg

868836-EPL-1428853699-825-640x480.jpg

THE DARK KNIGHT RISES

Ja napisah, naravno to ste svi bukvalno shvatili a niko nije sagledao dublje znacenje svega toga.

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Ja napisah, naravno to ste svi bukvalno shvatili a niko nije sagledao dublje znacenje svega toga.

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Kune uvijek neko ima neku primjedbu. I kad osvojimo bodove a igramo lose i kad ne osvojimo bodove i kad ne igramo dobro i kad igramo dobro i kad guzimo nekog i kad ovo i kad ono. Uvijek je nesto. Trebali bismo bit zadovoljni ovakvim bodovima u ovakvoj situaciji i u ovoj fazi prema. Samo kad skontas sta je ova tekma znacila za QPR...

Igramo toliko lose, da me je sramota sto smo prvi.

ajoooooooj :/

Šećer su mi nabili ovom utakmicom.  Nikad se nisam nervirao kao ove sezone. Razlog je to što se borimo za titulu a loše igramo. 

Hvala Bogu pa smo pobijedili i kući odnijeli 3 boda.

Bila je ovo jedna od težih pobjeda ove sezone.

Igramo toliko lose, da me je sramota sto smo prvi.

Valjda smo zaslužili da budemo prvi. Ovaj pad pred kraj sezone ne predstavlja cjelokupan učinak i rezultat jer od svih timova imamo najbolju gol razliku, najviše postignutih, najmanje primljenih golova. Nekada je Man Utd ovako osvajao titule, nisi valjda zaboravio njihove pobjede od 1:0 u zadnjim minutama?!

Ne zanima me kako ćemo osvojiti ligu, titula je titula.

Zamisli stepen lične frustracije kad napišeš da te sramota što smo prvi a titule nema od 2010. godine ej kako jadno i neuvjerljivo.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.