Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 30: Hull City 2 - 3 Chelsea (22.03. ned) [3]

Matchday 30: Hull City vs. Chelsea ( 22.03. ned) [17:00h] 16 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda, valjda je vrijeme za pobjedu
      78%
      11
    • Podjela bodova, nadati se da rivali za titulu neÄ?e kazniti naÅ¡e prosipanje bodova
      7%
      1
    • Poraz, kao "Å¡lag na tortu"
      14%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 113
  • Pregledi 7,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma Mou mi je potpuno neshvatljiv postao, šta njemu prolazi kroz glavu, šta on zamišlja, šta želi...  Moje mišljenje je da je ekipa pala, zato što je on pao, on se definitivno pogubio, nema pojma šta radi, tako mi djeluje, a samim tim i ekipa koju vodi. Valjda ovo sve izađe na dobro, a evo vidim on je zadovoljan posle današnje utakmice, kaže zasluženo pobjedili, ma daj čovječe...

Meni je jedino Cahill iza dobro igrao, ovo ostalo, za kurac, filipe u odbrani kurcina.

Meni je Cahill izgledao kao ono što Englezi kažu accident waiting to happen. Imao je par dobrih izbijanja glavom, ali su ga nosali Hullovi napadači samo tako, samo gledaš kad će kiks napraviti. Zouma treba igrati, ubiće ga Mourinho s klupom ponovo a taman je dobio samopouzdanje.

Meni je Cahill izgledao kao ono što Englezi kažu accident waiting to happen. Imao je par dobrih izbijanja glavom, ali su ga nosali Hullovi napadači samo tako, samo gledaš kad će kiks napraviti. Zouma treba igrati, ubiće ga Mourinho s klupom ponovo a taman je dobio samopouzdanje.

I nije se desila, samo sam vidio kako ostala trojka grijese.

I nije se desila, samo sam vidio kako ostala trojka grijese.

Griješio je i on samo što nije rezultiralo golom, naša sreća. 

Ali nema veze, dovoljno je da on svojom igrom previše često unosi nemir među ostale igrače odbrane.. I dalje ne bih izbacio Terrya radi Cahilla a sljedeće godine će Terry trebati boljeg partnera sigurno.

Ovo je žalosno. ŽA-LO-SNO.

Čovječe sjetim se prije Lampard ide centrirati, a u protivnički 16-erac ulaze Drogba, Terry, pa Ballack je znao glavom davat... a protivnicima se gaće tresu prije svakog kornera, ne znaju koga će prije čuvati. Korner pola gola bio.

A sad smo gori od Barcelone postali, još malo će iz kornera odigravati ono na kratko pa povratna.

Vala potpisujem sad odmah da na ljeto dovedemo nekog igrača koji zna pošteno nabacivat i izvoditi te prekide, ne treba ništa drugo raditi na terenu.

Pa i bolje to da igraju, nego da samo uzalud trace kornere.

Imamo najubitacnije napadace medju defanzivcma u svetu, tu su jos i Matic, Costa... Cak se i Oscar zna usunjati i podmetnuti glavu, ali niko, apsolutno niko ne ume da izvede korner.... Ne znam zasto Hazard ne proba, ne gubimo nista...

Pa i bolje to da igraju, nego da samo uzalud trace kornere.

Imamo najubitacnije napadace medju defanzivcma u svetu, tu su jos i Matic, Costa... Cak se i Oscar zna usunjati i podmetnuti glavu, ali niko, apsolutno niko ne ume da izvede korner.... Ne znam zasto Hazard ne proba, ne gubimo nista...

Mora neko ostat branit kontru :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.