Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 30: Hull City 2 - 3 Chelsea (22.03. ned) [3]

Matchday 30: Hull City vs. Chelsea ( 22.03. ned) [17:00h] 16 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda, valjda je vrijeme za pobjedu
      78%
      11
    • Podjela bodova, nadati se da rivali za titulu neÄ?e kazniti naÅ¡e prosipanje bodova
      7%
      1
    • Poraz, kao "Å¡lag na tortu"
      14%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 113
  • Pregledi 7,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ne treba ih nipošto napasti, povuci se Mou cuvaj bod, ako ofrlje iz neke poluprilike uvalimo gol odma ubacuj jos dvojicu odbrana da se pojaca. Na terenu nek nas izdominira mrtvi Hull city

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Tako će i biti

Al serete da valja.Ne sjecam se kad smo zadnji put osvojili 2 titule i vi opet nesto seruckate.Nevjerovatno zaista ali djelujete kao da bi voljeli da igramo lijepo i za oko dopadljivo a da bodove prosipamo jer nista drugo nije vazno osim te ljepote.Pocinjete smarati sa tim omalovazavanjem Murinja i njegove taktike.

Al serete da valja.Ne sjecam se kad smo zadnji put osvojili 2 titule i vi opet nesto seruckate.Nevjerovatno zaista ali djelujete kao da bi voljeli da igramo lijepo i za oko dopadljivo a da bodove prosipamo jer nista drugo nije vazno osim te ljepote.Pocinjete smarati sa tim omalovazavanjem Murinja i njegove taktike.

jebi ga braca moram malo kad mi u zadnjih mjesec dana priusti 4 nervna sloma i dva mozdana udara.

ne treba ih nipošto napasti, povuci se Mou cuvaj bod, ako ofrlje iz neke poluprilike uvalimo gol odma ubacuj jos dvojicu odbrana da se pojaca. Na terenu nek nas izdominira mrtvi Hull city

Pa normalno, nismo ludi da napadnemo ekipu koja se bori za opstanak, bi nas naguzili da se otvorimo.

• Autor

Iskreno nemam pojma šta da očekujem, očekivao sam i protiv Southamptona neko "buđenje" neki inat, ali na kraju ništa osim boda koji smo osvojili, mi već dva mjeseca u ligi nismo odigrali komotnu utakmicu, utakmicu koju smo kontrolisali uz neku bar solidnu igru, znači još od Swansea nismo odigrali utakmicu kako možemo. Utakmica protiv Hulla je bitna kao i sve ostale do kraja, u igri su 3 boda, a na igračima je da razmisle da li će prosipanjem bodova dati šansu ostalim konkurentima za titulu. Mislim, glupo mi je govoriti da je ovo 100% pobjeda jer mi smo počeli prosipati bodove i na Bridgeu tako da sa gostovanja ne treba ništa upisivati prije utakmice, posebno što Hullu gori pod nogama. Ponovo sve zavisi od nas, bolji smo od Hulla samo je pitanje da li ćemo odlučiti da to pokažemo, Hull igra formaciju 3-5-2, igrač na kojeg se mnogo oslonjaju u takvoj formaciji je Elmohamady koji često probija tu desnu stranu tako da će Azpilicueta imati ozbiljan zadatak, njihova formacija 3-5-2 se u fazi defanzive pretvara u 5-3-2, znači biće ih teško probiti na postavljen napad jer znamo da nam ideja i kreacija nisu jača strana u posljednje vrijeme, ono što nam treba je brz protok lopte i pokušati sa što manje dodavanja i komplikovanja doći u u prilike za gol. Kod njih neće igrati jedan od najvažnih igrača na sredini a to je Huddlestone, a neće igrati ni njihov najbolji strijelac Jelavić, očekuje se povratak Diamea, igrača koji je bio odličan na početku i postigao 4 gola ali onda je se povrijedio, on je svakako igrač koji će njima mnogo značiti, zbog izostanka Jelavića u napadu će vjerovatno igrati Abel Hernandez i N'Doye igrač koji je se sjajno uklopio i već je postigao 3 gola. Što se nas tiče, to je svima jasno, potrebno je više želje i ideje u igri, bolji pristup utakmici, a ne da pristup mjenjamo ko vremenska prognoza, potrebna nam je bilo kakva pobjeda, posebno zato što nam nakon ove utakmice dolazi reprezentativna pauza, a ako će nekom pauza dobro doći onda smo to mi. Znači pokušati konačno odigrati utakmicu u kojoj nećemo strepiti 90 minuta, odbrana se mora popraviti jer gotovo svaki protivnik napravi bar 2-3 ozbiljne prilike, ka što sam već rekao u napadu odigrati brzo i konkretno jer će se oni braniti sa 8-9 igrača duboko na svojoj polovini. Nadam se će ekipa konačno pokazati zašto su cijelu sezonu lideri..

Sastav malo promjeniti i prodrmati, ne zbog protivnika već zbog sebe, treba nam neke nove ideje.

Zouma treba da se vrati u početni sastav, Luis bi takođe mogao dobiti šansu, ali mislim da je Azpilicueta bolje rješenje da se juri sa Elmohamadyem, Cuardado neka dobije priliku od početka da vidimo šta on može.

Courtois, Ivanović, Zouma, Terry, Azpilicueta, Matić, Fabregas, Hazard, Cuadrado, Willian, Costa.

Mislim da je Torres dao gol, uz Hazarda, prošli put.. Idemo Hazard i Diego, Diego, Diego, Diego trpaj 

Idealno bi bilo kad bi Manchester City razbio WBA jer nasi bi samo tada isli na pobjedu a kiks nebi znali iskoristiti.

Ajmo po 3 boda, pod pritiskom :D

Nek su malo pod pritiskom, dosta je onog luzerskog mentaliteta da se zadovoljavamo bodom.

Jedino kaj priznam iz ove utakmice su 3 boda. I bilo bi lijepo napokon dobiti nekoga s hendikepom..

Stvar je da ako ne dobijemo u određenoj dozi ćemo ostaviti nadu Cityu i Arsenalu, a pošto su oni sve pogubili ove sezone (Arsenalu je otsao FA Cup, ali koliko čekaju bilo kakvu priliku za EPL sumnjam da će ravnodušno posmatrati sve) to će im biti jedina slamka da se hvataju. Ne mogu reći da ćemo biti pod pritiskom, ali isto tako nećemo biti ni opušteni, uzimajući i to da imamo poprilično nezgodan raspored (ne po imenima, već po samim timovima kojima je takođe ostala jedina nada i radiće sve da se dočepaju bilo kog boda), a na taj raspored dolazi i loša forma koja mora de se mijenja.

Mou mora da rotira igrače jer se par zadnjih utakmica vidjelo da je sve izlizano, od konstatno iste prve postave, preko istih akcija svo vrijeme, istih grešaka i slično. Dosta igrača je u padu forme i to mora da se nadomjesti nekako, probati mijenjanjem ili nečim drugim ne znam, tu je Mou da radi nešto.

Utakmicu treba krenuti kao protiv Southamptona, tj. do vremena dok nismo dali gol. Tada smo krenuli snažno, direktno i sa jasnim namjerama, ali nakon toga tipična Mouova taktika, tj. svaki put nakon datog gola umjesto da mi ostanemo ti koji pravimo pritisak, mi bukvalno dajemo loptu protivničkim igračima, ne znam da li to rade namjerno ili slučajno, ali to je nešto što mora da se mijenja. Jer branjenje jednog gola nam je došlo glave jako često, pogotovo prošle sezone, ove sezone smo ispali iz LŠ tako što smo tri puta protiv PSGa primili gol tako što smo se pogubili nakon što smo dali isti.

Neću više da dužim, uglavnom ovo mora da se dobije, mora da se izrotira par igrača i mora da se jasno da do znanja protivniku po šta smo došli, a to nije pobjeda od jednog gola razlike i branjenje, već pobjeda kojom ćemo im pokazati ko je ko.

Po meni prva bi trebala da istrči ovako: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry, Luis; Matic, Ramires (Fabregas je trenutno katastrofa i mora malo da odahne, ali od tog nema ništa pretpostavljam); Cuadrado (ili Remy koji isto može poslužiti na krilu, ubacivao bi se unutra, jer se Costa često izvlači na krila, a i zna dati gol za razliku od Cuadrada i Williana), Willian (Oscara neću ni komentarisati), Hazard; Costa;

Uglavnom, vidjećemo šta će biti. #KTBFFH

Ako ne dobijemo Hull odma katanac na klub. Ocekujem ubedljivu pobjedu, 45 suteva, golove Baneta, Zume, Terija i Ramiresa.

• Autor

Ja ovu utakmicu vidim kao neku prekretnicu, ako ne odigraju danas odlicno i ako ne stisnu muda i napune Hal, nek prepuste titulu i nek se nose u tripickematerine!!!

Baš tako, ako opet odigraju mrtvo i ako to opet bude 90 minuta gubljenja živaca, onda ga jebi.

Slažem se, možda čak i prekretnica sezone.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.