Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 30: Hull City 2 - 3 Chelsea (22.03. ned) [3]

Matchday 30: Hull City vs. Chelsea ( 22.03. ned) [17:00h] 16 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda, valjda je vrijeme za pobjedu
      78%
      11
    • Podjela bodova, nadati se da rivali za titulu neÄ?e kazniti naÅ¡e prosipanje bodova
      7%
      1
    • Poraz, kao "Å¡lag na tortu"
      14%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Samo amaterska ekipa moze primati onakve golove kakve smo mi primili, vazno je da smo pobijedili i ako nemamo igre vec nekoliko utakmica.

• Odgovori 113
  • Pregledi 7,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zamor materijala.. Morao je doći kad-tad. Nitko ne može igrati cijelu sezonu na onakvom nivou kakav smo imali u prvom dijelu sezone. Pa i Real je pao, padala je Barca, padali su i ostali veliki klubovi.
Igru briši, bodove piši. 3 boda su tu, to je najbitnije. Igra nije bila dobra, prvenstveno mislim na obranu, napad je odradio svoje. Čestitke Thibaut što nije pao nakon onog kiksa i kasnije se iskupio s one 3 fantastične obrane, a i s onom prije gola 1 na 1.

Uvijek sam mrzio reprezentativne stanke, ali ovoj se tako veselim. Nije mogla doći u bolje vrijeme. Možda je došlo do malog zasićenja klupskih utakmica, uđeš u kolotečinu, ovako će ovo malo promijeniti tu neku ligašku monotoniju ako se mogu tako izraziti. Vjerujem da se poslije reprezentativnih utakmica vraćamo jači.

:sal1:

TAKO JE MOMCI SVAKA CAST

Ne znam koji kurac se desava sa Fabregasom, gori je bio od svih Caetovih Brazilaca. Osim one asistencije na pocetku, nista nije uradio. Izgubio je 10 lopti, sjebao 50 kornera. Gore nego Oscar.

Zamor materijala.. Morao je doći kad-tad. Nitko ne može igrati cijelu sezonu na onakvom nivou kakav smo imali u prvom dijelu sezone. Pa i Real je pao, padala je Barca, padali su i ostali veliki klubovi.
Igru briši, bodove piši. 3 boda su tu, to je najbitnije. Igra nije bila dobra, prvenstveno mislim na obranu, napad je odradio svoje. Čestitke Thibaut što nije pao nakon onog kiksa i kasnije se iskupio s one 3 fantastične obrane, a i s onom prije gola 1 na 1.

Uvijek sam mrzio reprezentativne stanke, ali ovoj se tako veselim. Nije mogla doći u bolje vrijeme. Možda je došlo do malog zasićenja klupskih utakmica, uđeš u kolotečinu, ovako će ovo malo promijeniti tu neku ligašku monotoniju ako se mogu tako izraziti. Vjerujem da se poslije reprezentativnih utakmica vraćamo jači.

:sal1:

Apsolutno se sa svime slazem sto si rekao.

Zamor materijala.. odmarali su oni nedelju dana, toliko nisu odmarali u 3 sezone izmedju 2 utakmice. 

Ja ne znam do kada cemo nalaziti izgovore za lose partije, stvarno ne znam.

Fabregas kao da trci sa 2 tega od po 10 kila na nogama. 

Bane bio los,

Cahill i Terry katastrofa.

Courtois se sprda, izvadio nas je, ali ono mu nije trebalo, drugii put to radi u 2-3 utakmice. 

Remy majstorcina, svaki jebeni put iskoristi priliku. 

Horor od utakmice.

Kurta opet spasavao stvar. Jeste da je pogresio za gol, ali one tri odbrane, plus onaj zicer s pocetka meca su vise nego prolazna ocena. Tim ima luksuz da on presedi sledecu na klupi, samo da se opet nastima dok gleda Cecha kako terorise...

Iako je malo verovatno da ce se to desiti, Bane mora na pauzu. Igrao je svaki mec ove sezone, sam je na najosetljivijoj poziciji u timu, umoran je, ne moze vise... U redu je dati mu ugovor, ali vise ne moze sam da gura sezonu, mora dobiti podrsku. 

Cahil nikako da se1 podigne... Mou mu konstantno pruza sansu, ali on je ne koristi. I njega treba na hladjenje.

Fabregas mora to mnogo bolje.

Ramo se ne snalazi kad mu protivnik izvrsi presing(Zouma to bolje radi),

Cupavac kao i obicno, da nije asistencije, nije morao ni da se pojavljuje na terenu. 

Hazard najbolji igrac lige, toliko.

Costa opet dao gol, jako bitna stvar. Nije imao mnogo sansi da promasuje, ne krivim ga ni za sta. 

Nasli su nam slabu tacku,ne samoo Hull danas... Izbegavaju Matica, i napadaju dugim loptama i to preko krila. Zato i imamo toliko problema.

Remy samo uradio ono zbog cega je dosao. Valjda je Mou protrljao oci. 

Sad mora da se radi sa igracima na psihi, ovakve greske svesti na minimum, i najvaznije od svega, rotirati kad god je moguce.

Zamor materijala.. odmarali su oni nedelju dana, toliko nisu odmarali u 3 sezone izmedju 2 utakmice. 

Ja ne znam do kada cemo nalaziti izgovore za lose partije, stvarno ne znam.

Grena ne mislim samo na ovu utakmicu nego na ovaj dio sezone. Pa jebemu i sam pratiš nogomet i sam znaš da do te faze uvijek dolazi, a moramo priznati da mi to zasad sjajno podnosimo rezultatski

Nasli su nam slabu tacku,ne samoo Hull danas... Izbegavaju Matica, i napadaju dugim loptama i to preko krila. Zato i imamo toliko problema.

Jako vazan detalj.

Primetio sam ovo danas, pogotovo u prvom poluvremenu. To moze biti i jedan od razloga nase slabe igre u poslednje vreme. Jednostavno udaraju u tvrdjavu tamo gde je zid najtanji. A Matic sigurno nije slaba tacka. 

Mou je to primetio sigurno davno pre nas, i verujem da radi na tome.

Jad i bijeda. Totalno nezaslužena 3 boda i svom srećom dolazi pauza od 14 dana do novog mučenja lopte i sljedećeg kidanja živaca...

Samo da napišem ono što sam primjetio.
Korner. To nije nikakva prednost nama.Nebitno ko da ubaci bezopasni smo.Evo i danas se to vidjela niti jednom nismo zaprijetili iz kornera čak šta više svaki jebeni put protivnik ima priliku iz tog našeg kornera , kontra nam spucaju.  Također i slobodni (sjetite se samo ubačaj Fabregasa iz dobre pozivije) preloše , jadno.

• Autor

Bez obzira na pobjedu ovo je očajno što gledamo, povedemo 0-2 i umjesto da u skladu sa liderskom pozicijom do kraja pobjedimo 0-4, mi mrtvom Hullu ekipi kojoj je svrha igre napucavanje lopte dopustimo da dođe do 2-2 i još da stvori čistih prilika za još bar dva gola. Odbrana je kriminalna, već neko vrijeme tu nešto ne štima, danas takođe jeftino primljeni golovi, kod prvog gola jebeni Robertson prolazi Ivanovića i Williana ko djecu, drugi gol pad koncentracije Kurte, nadoknadio je tu grešku, ali ne smije sebi ono dozvoliti. Toliko smo pali u odnosu na prvi dio sezone da to nije realno, kao da ne igra ista ekipa, toliko grešaka, napada bačenih u vjetar, panike u odbrani, nedostatka motiva i ideje itd.

Eto na kraju smo nekako osvojili velika 3 boda, neću da sada pišem neke komentare pune euforije i da cvjetam od sreće i optimizma, jer ovo prikazujemo je sve samo ne dobro, ne možemo se uvijek sakriti iza rečenice "igru briši bodove piši" to u suštini jeste najvažnije, ali očigledno da smo u padu i da nešto nije uredu. Nešto se mora mijenjati, ali ovako dalje ne može..

Reprezentativnoj pauzi se radujem ko školarac slobodnom času, ako će nekom to dobro doći onda smo to mi, znači idealno vrijeme da se malo sredimo, da igrači malo promjene svakodnevnicu i da se vrate napunjenih baterija za nastavak i ulazak u zadnju fazu u borbi za titulu.

Ne mogu više, odo sad pod tuš, jbt smorio sam se ko da sam ja igrao.

Pratim i pratim da vec 2 meseca igramo kao kurac (da izvinete na izrazu),

Rade ljudi i po 8,9 sati dnevno 6 dana u nedelji svake nedelje i svaki mesec, uz 3 nedelje ukupno pauze za 200e, 500e, pa nemaju tolike oscilacije u poslu.  

Ako hocemo titulu onda nam se ovi periodi ne mogu i NE SMEJU desavati, bar ne u tolikoj kolicini, 2 meseca bez posteno odigrane utakmice kakva se zahteva od sampiona? Nas je danas Hull upucao, upucao nas Soton, pre toga upucao nas PSG sa 10 igraca. Nek rotira, menja, Luis presedeo na klupi, Remy takodje, Zuma, Cuadrado, koji ga je kurac dovodio, a poslao Salaha u Fiorentinu, kada ovaj igra isto koliko i ovaj 0. 

Za zamor materijala je kriv Mourinho zato sto ne rotira igrace i niko drugi. 

Korner. To nije nikakva prednost nama.Nebitno ko da ubaci bezopasni smo.Evo i danas se to vidjela niti jednom nismo zaprijetili iz kornera čak šta više svaki jebeni put protivnik ima priliku iz tog našeg kornera , kontra nam spucaju.  Također i slobodni (sjetite se samo ubačaj Fabregasa iz dobre pozivije) preloše , jadno.

Eh da, nekad su nam korneri bili pol gola. Sad je suprotno, sad je za protivničku ekipu korner pol gola.

Nisam bio kuci pa nisam gledao utakmicu, a kako komentarisete bolje ni hajlajtse da ne gledam :D

• Autor

Nisam bio kuci pa nisam gledao utakmicu, a kako komentarisete bolje ni hajlajtse da ne gledam :D

Pogledaj samo golove i zahvali se onom ko ti je omogućio da ne budeš kod kuće u vrijeme utakmice.

Pogledaj samo golove i zahvali se onom ko ti je omogućio da ne budeš kod kuće u vrijeme utakmice.

hahahah lijepo receno :D

Ovo je žalosno. ŽA-LO-SNO.

Čovječe sjetim se prije Lampard ide centrirati, a u protivnički 16-erac ulaze Drogba, Terry, pa Ballack je znao glavom davat... a protivnicima se gaće tresu prije svakog kornera, ne znaju koga će prije čuvati. Korner pola gola bio.

A sad smo gori od Barcelone postali, još malo će iz kornera odigravati ono na kratko pa povratna.

Vala potpisujem sad odmah da na ljeto dovedemo nekog igrača koji zna pošteno nabacivat i izvoditi te prekide, ne treba ništa drugo raditi na terenu.

E moj Murinjo pa sve i vise tones. Vodimo 2-0 protiv mrtvog Hulla i umjesto da idemo da ih napunimo do vrha, mi se povukli ko picke. Zasluzio je Hull da nas otrese. A jos bijednije mi je bilo kad smo na 2-3 uveli Zumu da se zatvorimo,hahaha.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.