Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Valencia (A) 28.9. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 82
  • Pregledi 8,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Na kraju mozda i najrealniji rezultat, mada je Chelsea mogao do pobjede da je iskoristio one odlicne sanse, ali Alves je branio maestralno imao odbrana kao u rukometu, Canales je bio jedan od najboljih igraca na utakmici, kakve samo lopte djeli, potezi odlicni, Spanija ce sa njim i Thiagom iz Barcelone imati predobar vezni red i za 3-4 godine, sada je najvaznije dobiti Genk u obje utakmice i ustaliti se na prvom mjestu

mislim na ovo na kraju sta nije pustio slobodni udarac i podijelio bzvz 2,3 zuta

AVB je pogrijesio sto je ubacio Kalou a ne Drogbu .

Ako je mislio zavtvoriti utakmicu sto nije ubacio Ivanovica ?

Ali et' malo mi je zao sad jer smo bezveze primi go ali sta je tu je !

KTBFFH

Napravit cu feštu kad debil Kalou bude odlazio iz kluba...

vjeruj mi da cu i ja hahaha :D :D :D

Koji mrtvac majko moja, volio bih vidjeti onoga ko je preporucio Kaloua da se dovede, da mu platim lijeÄenje kod psihijatra :D

AVB je pogrijesio sto je ubacio Kalou a ne Drogbu .

Ako je mislio zavtvoriti utakmicu sto nije ubacio Ivanovica ?

Ali et' malo mi je zao sad jer smo bezveze primi go ali sta je tu je !

KTBFFH

slazem se

jos jedna utakmica bez drogbe, ulaze razni kaloui dok institucija nogometa sjedi na klupi.... nazalost opet nas je sudac zeznio. Cini mi se da je penal bio jer se kalou nije previse bunio, ali smo zakinuti za dva penala i crveni karton na pocetku utakmice kod prodora ramiresa... Igra je bila onako, solidno, koliko je trebalo.... imali smo odlicnih 15-ak minuta na pocetku drugog poluvremena kada smo imali nekoliko odlicnih prilika, ali ih je danas odlicni golman valencie sve obranio.

Obrana je bili na visini zadatka, odigrali su bez greske

Ovaj Kalou niÄemu ne služi, samo štetu donosi. Nadam se da NA ZIMU ide i da će AVB poÄeti piti neke lijekove za pamet da mu se razbistri um i da progleda, tj. da ubaci u igru Drogbu (koji je i dan danas naš najbolji napadaÄ) i McEachrana (koji ima šta pokazati itekako).

Ako je ovo dominacija ja sam slon. Igrali smo većinu susreta oÄajno. Protiv Bayera je to puno bolje izgledalo.

Ovo je već smiješno, ljut sam kao pas. ÄŒisti crveni na Ramiresu, nepostojeći penal za Valenciu, Äisti penal na Maloudi. Ma jebeš tu smrdljivu Ligu Prvaka, katastrofa.

avb je isa onoliko koliko je mislia da mu treba, prevaria se, valjda ce sad igrat non stop napadacki nogomet jer ipak ne bi volia da mu abramovic da nogu

ja cekam presskonferenciju da cujem kako kalou vise nije igrac chelsea !

HAhahahhahahah

Jesi se "nafurao" na Kalou-a xDDDDD :D :D :D :D :D :D

Ne znam kako neki mogu reći da penal nije bio. Ma Äist penal k'o suza. Mislim da je ovim i naš dragi Salomon završio karijeu u plavom dresu. Malouda i bosingwa još katastrofalni. I da, ne znam Kako je AVB mogao ubaciti kaloua a ostaviti Drogbu. Vjerovatno je on nešto drugo zamislio, ali šta ćeš kad konji kao Salomon ne znaju...

Po meni realan rezultat, mada sam volio da je ostalo 0:1.

I još neštA, Torres nikad neće dati gol, dok igra Malouda (stoka sebiÄna) pored njega...

Mogao je vcrs sacuvati da nije bilo Kalou-a

Odbrana doobra dns osim Bosingwe (u prvom poluvremenu je Valencija imala nekoliko prodora na toj strani)

Chelsea je saÄuvao mrežu samo jednom u zadnjih 11 meÄeva..

Baš sam pomislio da će veÄeras biti clean sheet kad naš Salomon uleti... :lol:

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.