Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Valencia (A) 28.9. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 82
  • Pregledi 8,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ovo će biti najveći test u grupnoj fazi. Valencia je kvalitetna ekipa, fino igraju i ne boje se nikoga. OÄekujem da naši zaigraju kako znaju i uknjiže tri boda.

PS. Essienov gol u zadnjoj minuti na Mestalli :D

PS2. Posebna noć za Juana Matu

Valencija je u sjajnoj formi , imaju nekoliko kvalitetnih igraca , nadigrali su Barcu (iako sui osvojili samo 1 bod)

Sve u svemu teska utakmica jos na gostovanju :)

Nadam se pobjedi i 3 boda ;)

Ovdje prije svega ocekujem jednu odlicnu utakmicu, Valencia je solidan tim koji igra napadacki nogomet, a imaju i barem jednog odlicnog igraca na svakoj poziciji ( Rami, Banega, Canales, Piatti, Soldado) i nadam se pobjedi od 0-1/0-2

Valencia iz sezone u sezonu prodaje svoje najbolje igrace ali opet ima dobar tim, protiv njih ce biti tesko izvuci pobjedu na njihovom terenu, ali mislim da to Chelsea moze uciniti. :)

Teška utakmica, predviÄ‘am pobjedu od 1-2. Torres poslije ove utakmice neće igrati do 19.10. kada je naša slijedeća utakmica u LP, znaÄi tri tjedna (ako mu suspenzija bude trajala 3 utakmice), i baš on bi trebao briljirati u toj utakmici i pokušati ne napraviti neko sr*nje tipa iskljuÄenje ili promašen prazan gol.

Valencia je izgubila danas od seville, nadam se da će i od nas. hehehe

sigurno su se cuvali za nas...

Bit ce dobra utakmica 0 2 za nas :)

ja mislim da nece biti tako lagano... ovekujem odbranu na visini zadatka, i bez greski nakon prekida i volio bih da Luiz zaigra umjesto Ivanovica a da Ivanovic predje na desni bek umjesto Bosingwe...

taka

Moja zelja za pocetni sastav:

chelseasquadvalenciaa.th.jpg

takav će sastav vjerojatno i biti, možda jedino stavi lamparda, umjesto mikela(pošto je odmorniji) ,a meirelesa na zadnjeg veznog, i oÄekujem da drogba dobije barem pola sata :D

Idemo Che bar 3 komada-..:D

Gledao sam sinoć Sevilla vs Valencia. Dobra je to ekipa ali sinoć se nisu baš pokazali iako su u jednom trenutku utakmice imali i dva igrača više. Mislim da sa ozbiljnim ulaskom u utakmicu i laganim početkom možemo do sigurne pobjede. Samo ne treba srljati jer znaju dobro na kontre igrati, pa se toga treba paziti.

Bio bih zadovoljan i s bodom, ako ćemo iskreno. Mada puca me neka lagana euforija i moglo bi biti što Vugdalić s OBN-a kaže 'spašavaj se ko može...' :lol:

bit će vrlo teška utakmica, minimalna pobjeda mislim da će biti za nas :)

i napokon, prijenos na tv-u, nema muÄenja sa srteamovima ovaj put

Valencia je fantastiÄna ekipa. Meni najdraži u Španiji. Igraju lijepo, bit će teško. Ali i naši se dižu, tako da sve je moguće.

Bio bih zadovoljan i s bodom, ako ćemo iskreno. Mada puca me neka lagana euforija i moglo bi biti što Vugdalić s OBN-a kaže 'spašavaj se ko može...' :lol:

najjaci je... kralj

Moram prvo da kazem, da m ije jako drago, sto vec na startu LS imamo jake utakmice, jer ce takvi protivnici drzati tim koncentrisanijim na igru i rezultat.

Valenciu nisam gledao dugo vremena, tako da ne znam kako igraju... Imace prednost domaceg terena ali i pritisak, jer su protiv Genka uzeli samo bod... Ovo drugo mozemo iskoristiti u svoju korist... Treba samo igrati strpljivo cuvati loptu, razvlaciti im odbranu i loptama u prostor stvarati sanse... Voleo bih videti Ramiresa u startnoj, dao je dva gola Swonsiju, i treba ga pustiti da razvija formu. Bosingva koliko je dobar u napadu, toliko je los u odbrani, tako da bih voleo videti Baneta u startnih 11...

Nemam predvidjanja, sto se rezultata tice...

Nadam se dobroj igri Celsija...

Ne bih bio nesrecan i ako uzmemo samo bod, ali samo jer posle toga imamo 2 vezane utakmice sa Genkom, tj sansu za popravni.

Idemo to rasturit na Mestalji..Mata i Torres ucinit ce svoje..:D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.