Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Valencia (A) 28.9. @ 20:45

Istaknuti odgovori

Valencia je sigurno dobra momcad.. pa skoro su nadigrali barcu i tribali su ih dobit ali jbga soldado promasio nemoguce.. :DD ja ocekujem pobjedu ali me ne bi razocara ni izjednacen rezultat ako bi bila dobra igra... prije dobra igra i remi nego pobjeda i uzasna igra.. :)

• Odgovori 82
  • Pregledi 8,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

dobra je stvar sta je chelsea tipicna ngleska momcad i toga se treba drzat protiv valencije da ih probamo na snagu pa onda da pokazemo raskos talenta

Pustiti im loptu, nek se zajebavaju na 30-40m od našeg gola i na brze protunapade prijetiti. Torres je stvoren za to. ;)

Bit ce ovo danas vrlo zanimljiva tekma... Makar svi ocekujemo pobjedu naseg nam voljenog Chelsea mislim da bi i bod bio jako dobar... ipak Valencija je ove sezone u formi i jos k tome igraju kod kuce (ovu utakmicu s sevilla-om ne trebamo uzet u obzir jer su se ocigledno stedili za danas)... kao sto sam rekao bit ce vrlo zanimljivo... i molim Boga da mi Torres zabije gol i da odigra fantasticno tekmu kao sto je pokazao da moze u zadnje tri tekme... :D naravno dok je bio na terenu... :D :)

Jedva cekam da pocne..i opet imam onaj osjecaj da ce Torrke zabit..:D Kao i svaki put kad je zabio..pisao sam o tome prije..:D

Veceras ocekujem dinamicnu utakmicu, sa dosta prilika (nadam se da ce vise biti nasih prilika). Valencia je odlicna ekipa, ove sezone su u sjjnoj formi i bice tesko. Mozda ce Mata osjecati neku vrstu pritiska, jer ipak je tu proveo veliki dio dosadasnje karijere, ali ocekujem od njega odlicnu partiju kao i do sada. Torres ce biti silno motivisan da izgine na terenu i da se iskupi, zbog onog crvenog kartona u mecu sa Swansea-jem.

Na kraju krajeva, bod bi bio sasvim pristojan. I ide nam i statistika u nasu korist, jer Chelsea u posljednjih 6. gostovanja u Spaniji nije bio porazen.

Idemo hrabro!!!

Idemo hrabro!!!

Dobrodošao prvo, a drugo svojim postom si pogodio u sridu i sve reko. Nema se više šta dodati ni oduzeti, nego samo zaželiti sreću našim momcima večeras. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=rIxoKN1e6VA

Laganini se zagrijavamo pred tekmu ...

PS. možeš si predstaviti u podforumu predviđenom za to ako već nisi

Ocekujem prije svega dobru igru, Valencija je veliku klub i protv Barce su pokazali da nisu za odbaciti... Iako je statistika na nasoj strani ne treba uzeti to za ozbiljno nije lahko igrati protiv jakog tima i to na njihovom terenu....

Ocekujem odbranu na visini zadatka i volio bih vidjeti Baneta na desnom boku, ali nebitno i ko igra samo da dobro odigramo...

Malouda je odigrao jako dobro zadnje dvije tekme (Carling Cup i ovu sa Swanseajem kad je ušao), ali moram priznati da sam i ja očekivao Nicu na tom mjestu.

SUBS: Turnbull, Ivanović, Romeu, Raul Meireles, Drogba, Kalou, Anelka.

Sturridge vjerovatno odmara i ovo zbog one povrede protiv Fulhama. Nadam se da će biti spreman za dalje.

Ocekujem dosta bolju igru u drugom poluvremenu, ovo do sada nije bilo ciljano pustanje protivnika da se igraju, nego nemoc da se napravi nesto konkretno u napadu

Slabo, ali nadam se boljem. Malouda ništa dopbrog ne donese u ovom poluvremenu. Tamo gdje je Bozzy propuh žešći. Luiz dosta dobar. Uglavnom mora bolje.

Ma ovo dosad je totalno bezidejno.. Prilika nema, Obrana zasad dobra iako mi se čini da ćemo najprije preko Bosingwe gol primit jer mi je on najnesigurniji.. ( valjda griješim :D) Torres nista posebno, ocekiva sam vise pogotovo nakon zadnje 3 tekme. Ramires dobar, Lampard skoro neprimjetan. Reka sam da mi ne bi bilo ža da ostane izjednačeno ali da je dobra igra a ovdje igre nema.. :/ možda bi to sve meireles promijenio. :)

Neutralisali su nam Matu i zbog toga imamo problema prema naprijed. Zadovoljan sam s defanzivom gdje stojimo blizu igrača i čvrsto igramo. Jedino puše preko Bozzyeve strane kao što ste već i rekli gore. Al nije to ništa novo za njega. :D

Uglavnom, čekamo svoje šanse jer će oni morati napasti u drugom poluvremenu malo jače. Torres sljedeću priliku mora iskoristiti. ;)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.