Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Valencia (A) 28.9. @ 20:45

Istaknuti odgovori

Na kraju dobro smo i prosli, mada smo imali i previse dobrih prilika.. Al moje vidjenje vecerasnje utakmice je sljedece:

Cech- dokazao da je najbolji golman na svijetu i da ima nevjerovatne reflekse i neki osjecaj za opasnost po svoj gol.. Ocjena 8

A Cole -Nije imao previse posla u defanzivi, vecina napada Valensije je isla preko Bosingwe, tako da je Cole mogao da malo odahne u defanzivi i da se pokaze u napadu, ucinio je kolko je mogao.Mada mislim da bi onu jednu mogao bolje naciljat i pogodit mrezu simsira.. Ocjena 7

J Terry - Majstor ostaje majstor, sve sto mu je doslo pod noge pokupio je, igrao na svom nivou, i odlicno odradio posao veceras.. Ocjena 7

D Luiz- Ovaj momak bi trebao da bude glavni stoper uz JT-a i da je njegovo mjesto na toj poziciji zacementirano. Momak je zmaj, sve sto mu se nadje na putu, on pokupi. Ima tehniku bolju od nekih centralnih i ofanzivnijih igraca. Dakle momak me pravo iznenadio, ugodno.Svaka cast..Ocjena 8

J Bosingwa - Meni je veceras djelovao malo ne zainteresirano pogotovu u drugom poluvremenu, previse je cekao igrace da mu se priblice, morao je malo cvrsce i zesce ic na protivnicke igrace. Imao je puno problema na svom djelu terena, i mogao je bolje to obavit, i nije bas bio na svom nivou u defanzivi, U napadu je uradio sto je mogao, mada nije previse ni prelazio u protivnicu polovinu..Ocjena 6

J Mikel - Momak je pokazao da zna da igra na poziciji zadnjeg, glavni zadaci cu mu bili da zaustavi protivnika, odigrava kratke pasove do kreativnijih igraca, usresredjen na odbranu rijekto kad izlazio na protivnicku polovicu,odradio ono sto je mu je bio i zadatak, da je to bilo malo brze i efektnije bilo bi jos i bolje..Ocjena 7

F Lampard- Poceo utakmicu, odigrao na svom nivou, zabio gol, bio opet onaj stari Lampard, kojeg se svi sjecamo, i dokazuje da ne treba da ga pljujemo, jer on je i dalje pokretacka snaga Chelsea. Ocjena 9

Ramires - Onu je trebao zabit,al eto golman Diego Alves je imao svojih 5 min. Sve u svemu solidna utakmica, idobro odradjen posao u napadu, a u defanzivi jos treba radit..Ocjena 7

J Mata- Po meni veceras nije bas puno pokazao, jest da su emocije bile velike, al treba da buse profesionalac i emotivni zivot odvojit od poslovnog, osim par finih prodora i dobrih dodavanja nista specijalno..Ocjena 6

F Malouda- Svaki potez mu je veceras bio na mjestu, mozda da malo brze igra i da je malo kreativniji bili bi jos opasniji, al sve u svemu zadovoljavajuca igra..Ocjena 7

F Torres - Trudio se, pokusavao, nudio se, imao priliku koju je morao zabit, al eto nije se dalo, nije frka, bice jos utakmica i golova.Zadovoljavajuce..Ocjena 7

R Meireles- Mozda bi trebao od pocetka igrat, ono sto je igrao fino odradjen posao..

N Anelka- nije pokazao nista posebno..

S Kalou - Faca veceri, ma kakve veceri, faca sezone, i mozda par sezona unazad, momak je gori od Alexa, jel on udje na tren,odmah na krene lose, pa bolan gdje ce ti ruka gore, nije bilo potrebe,mogao si to izbaci bez muke. Al izgleda 'glupson' nanjetio da ide na kraju sezone, a volio bih mu vidjet ledja i u januaru, i vise mu se ne igra..

AVB- Odlicno odradjen posao, mada je moje smisljenje da nije trebao toliku inicijativu prepustit domacinima,ma ko god oni bili, Najbolji potez Luiz u prvoj..A najgori potez je Kalou u igri, sto bolan njega kad imas, sto je vec neko ovdje rekao 'instituciju nogometa' Drogbu, ako si vec htio zatvorit igru,bilo je drugih igraca. Nadam se da neces vise racunat na njeg.

Utakmica. U prvom poluvremenu bila kao da su ubacili 22-je djece od 10 do 15 godina i da igraju nogomet. Nije niko mogo sastavit dva-tri pasa kako treba..Uglavnom prvo poluvrijeme totalno nezanimnjivo, i predlazem Lampardu ako bude stavljao utakmicu da stavi samo drugo polvrijeme..:DA drugo polu vrijeme je pokazalo nasu snagu i nasu motiviranost i zelju za pobjedom, bar se tako cinilo prvih 15-ak minuta.A onda je poceo brz tempo,malo domacini su igrali, malo mi, uglavnom zadovoljan remijem i bodom. I odlicnom predstavom nasih miljenika na Mestalji..Toliko od mene..:D

COME ON CHELSEA.... :D :D

• Odgovori 82
  • Pregledi 8,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja to nisam vidio @how yes no, a nisu vidjeli ni ostali svjetski mediji. Dali su mu dobre ocjene kad god je igrao, samo ga vi pljujete! Btw. samo kalou treba da ide, i mislio sam da ce ubaciti anelku umjesto malouda-e, a ne torresa :o

Jeste da smo imali mnogo zicera, ali ljudi su zasluzili bod igrom, i drago mi je zbog njih. Imamo priliku da ubijemo Genk dva puta i da rijesimo to pitanje prvog mjesta, pa se nadam i da cemo tako i uraditi...

• Autor

@Lukaku - sve sto si reko je na mjestu, jedino bih ja osobno dao vecu ocjenu Mati jer je pruzio dosta dobru igru, barem sam ja tako vidio, AVB-u bih dao puno manju.

@Wisey - veceras mi se lampard posrao tocno na glavu, al dobro nije mi zao da me iznenadio :D

Lampard je odigrao dobro i vidjelo se da je zeljan dokazivanja da nije za odbaciti.. AVB dobro radi svoj posao stavljajuci igrace na klupu da se zna da nikome mjesto nije zagarantovano... slazem se sa @how yes no da Lampard nije bio na nivou u nekim prethodnim utakmicama, pa zasto bi inace bio na klupi.

Svidja mi se ovo rotiranje igraca kod AVB-a neka svi osjete cari igre i svako ima svojih 5 minuta da pokaze ono sta zna..

Mislio sam da ce Torres ostati a uci Anelka umjesto Maloude jer Torres je po meni odigrao dobru utakmicu ali mu zamjeram sto nije vise isao napred kada su bili centarsutevi i ona prilika na pocetku tekme je morala biti gol ali jbg... ugl meni se svidja, bez gresaka igra, trudio se... Ramires solidan, imao je onu jednu priliku koju je morao pospremiti u mrezu, ne znam kako ono nije pogodio.. Obi Mikel me iznenadio u zadnje dvije utakmice, igra dobro i bez gresaka..

Mata je igrao na poziciji koja mu i ne lezi bas najbolje stoga i nije bas bio primijecen ali smo vidjeli da na lijevoj strani itekako zna da napravi probleme i mislim da je tu trebao odigreati cijelu utakmicu a ne Malouda..

Terry i Luiz neprikosnoveni tandem, Bosingwa rupa zesca.. Niti je u napadu sta uradio, trci napred i onda zaustavi loptu i vrati je niti u odbrani gdje su ga nerijetko prolazili ko´ nekog amatera... Ocekujem da ce AVB dati sansu Banetu u narednim utakmicama da pokaze sta zna na toj poziciji...

Trebamo jos popraviti pas igru, vise pasova odigravati, igrati brze i ne cuvati loptu dugo u nogama...

Meni se svidja da je Torres opet pokazao da zna igrat nogomet i da spada u najbolje napadace svijeta... samo sto golman valencieu mu se je jucer definitivno isprijecio i dva puta fenomenalno obranio...

jedino sto zamjeram chelseau jucer je taj sto je valencia uspjela odsjeci torresa od ostatka ekipa... neznam kako vi ali ja sam imao osjecaj koda da je on sam naprijed... vezni red je bio prespor i pretrom... lopta je presporo isla i to se je vidlo... jedino onih 10-15 min u drugom poluvremenu su igrali na nivou ostalo nista...

AVB je jucer napravio dvije greske... 1. izvadio Torresa i stavio anelku... mislim da je Torresa trebao ostavit jer je on bio u stanju napravit jos jako puno problema valenciji... ali zato je trebao stavit anelku u igru i izbacit maloudu... jer decko nije bio na razini

2. druga pogreska... stavljat Kalou u igru potpuni promasaj... taj nebi ni u slaven belupu igro... :S :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.