Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1337548699' post='50750']
Jos 5 minuta samo da izdrze

Gotovo je Montepeller je prvak Francuske !

Vode 1:2
[/quote]
drago mi je radi njih, zasluzili su gg Monpelje :)
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1337607527' post='50979']Vitesse osigurao Europsku Ligu, mogli bismo od iduce sezone gledati tamo neke nase pomladke :)[/quote]
valjda se Davila prikaze :)
[quote name='razbijach' timestamp='1337609781' post='51005']i jel onda Montepeller prvak ili što? zašto je prekinuta tekma?[/quote]
Montpellier je prvak :)
Evo pobjednika godine, oplakah http://www.source.ba/clanak/558977193130/sport/%C5%BDelio%20biti%20kao%20Neymar,%20pa%20postao%20predmet%20ismijavanja/?ref=najcitaniji
Posto u naslovu pise i nogometne aktuelnosti odlucio sam da ovdje zalijepim sljedecu stranicu..

[url="http://www.klix.ba/sport/nogomet/blatter-se-zalaze-za-ukidanje-penala/120525082"]http://www.klix.ba/s...enala/120525082[/url]

Gospodin Blatter, Bekenbauer i ostala gospoda iz vrha nogometa su nakon sto je Chelsea osvojio ligu sampiona odlucili da izbace "penale" i uvedu "nesto drugo." Oni pametni nasli da mijenjaju tradiciju. Sto je meni najzanimljivije niko o toj promjeni nije pricao 2008 kada smo izgubili na penale nego eto bas ove godine kada smo na penale pobjedili upravo mi, veliki CHELSEA... Uostalom sta to moze zamjeniti penale, ne vidim nikakvo drugo rjesenje.. Ako za 120 minuta nema pobjednika u igri, onda se to mora rjesiti na penale jer sve drugacije bi bilo smijesno i nemoguce. Vise igre od 120 minuta je previse.. Sumnjam da ce im ovaj pokusaj ikada uspjeti.

[b]Volim sto smo trn u oku svima, mogu nam se svi i FIFI i UEFI od predsjednika pa do cistacice da napuse, znate vec cega...[/b]
Što mislite o financijskom fair playu koji će se uvesti u naredne tri godine?
Osobno jedva cekam jer nogomet postaje igra kojom upravlja par ljudi sada, mali broj igraca ima ljubav prema klubu, svi bjeze k onome koji mu ponudi vise, izgubila se ona car otprije.

http://www.uefa.com/uefa/footballfirst/protectingthegame/financialfairplay/index.html
ja sam citao da od ovih "vecih evropskih klubova" bi jedino Bayern trenutno mogao izpostovati taj financial fair play. ostali su svi u minusu , a najvise Real i Barca
[quote name='EdvinTB' timestamp='1338398341' post='53901']
ja sam citao da od ovih "vecih evropskih klubova" bi jedino Bayern trenutno mogao izpostovati taj financial fair play. ostali su svi u minusu , a najvise Real i Barca
[/quote]
Bayern jedini može izpostovati fair play zato jer dobivaju najviše pare od sponzora (T-Coma), mislim da bi ga i Chelsea mogao izpostovati jer narednih godina nema smisla kupovati igrače jer imamo: Feruza, Davillu, Piazona, Courtoisa, Blackmana, Mc Eahrena, Romea, Sturridge, Matu, Marina, Hazarda, Kakutu, De Bruyna te još par mladića stoga nema razloga strahovati. Za par godina će svi željeti kupiti od Chelseaja, a mi ćemo ih fino odjebati :)
Ovaj FFP je komedija, ali ona losa.
Nece uspeti,a predvidjam dva scenarija za to.Prvi je da se na neki nacin,na primer sponzorskim ugovorima od strane vlasnika,pokriju dugovi kluba,a drugi nacin je da se sami vrhunski klubovi organizuju i osnuju svoje takmicenje.Ko ne bi gledao ligu sa par timova iz Engleske,Nemacke,Spanije,Italije...
Druga je nemoguca jer su svi pod okriljem UEFE.
Dugovi klubova se daju rijesit, dio otpisat, dio platit kreditima, i slicno.
Ono interesantno su place i kupnje igrace. Nece biti moguce toliko trositi kao do sada i vise ce se klubovi oslanjati na vlastitu skolu zato smo u posljednjih nekoliko godina i ulagali dosta u akademiju.
Prije koji mjesec je iz kluba izjavljeno da smo spremni za fair play(ima na sluzbenim stranicama vijest negdje).
[quote name='stifmeister' timestamp='1338409585' post='53988']
Druga je nemoguca jer su svi pod okriljem UEFE.
Dugovi klubova se daju rijesit, dio otpisat, dio platit kreditima, i slicno.
Ono interesantno su place i kupnje igrace. Nece biti moguce toliko trositi kao do sada i vise ce se klubovi oslanjati na vlastitu skolu zato smo u posljednjih nekoliko godina i ulagali dosta u akademiju.
Prije koji mjesec je iz kluba izjavljeno da smo spremni za fair play(ima na sluzbenim stranicama vijest negdje).
[/quote]
[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1472-chelsea-apsolutno-spreman-na-financijski-fair-play-tvrde-iz-kluba.html"]http://chelseabalkan.com/index.php/item/1472-chelsea-apsolutno-spreman-na-financijski-fair-play-tvrde-iz-kluba.html[/url]
Zasto nemoguca?Pa ako klubovi zaprete osnivanjem svoje profesionalne lige,mislis li da ce ih UEFA iskljuciti?Pa,ko bi gledao takvu LS?
Lep je to pokusaj da se izjednace klubovi u kvalitetu,ali nece uspeti.Sve vise klubova ima prebogate vlasnike,koji ce naci nacina da zaobidju propise da bi ostvarili svoje interese.
Iskreno ja bih voleo da vidim ovako nesto sprovedeno do najsitnijeg detalja. Makar to znacilo izbacivanje 90% elite iz UEFA takmicenja.
FFP bi priblizio fudbal korenima i prvobitnoj svrsi njegovog postojanja - dobroj zabavi, uzivanju u najlepsoj sportskoj igri.
Ponekad mi se gadi kad vidim koliko je fudbal komercijalizovan, i kako su kod 80% igraca na prvom mestu pare, pa tri mesta prazno, pa tek onda takmicarski duh i zelja za sportskim nadmetanjem.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1338414066' post='54054']
Iskreno ja bih voleo da vidim ovako nesto sprovedeno do najsitnijeg detalja. Makar to znacilo izbacivanje 90% elite iz UEFA takmicenja.
FFP bi priblizio fudbal korenima i prvobitnoj svrsi njegovog postojanja - dobroj zabavi, uzivanju u najlepsoj sportskoj igri.
Ponekad mi se gadi kad vidim koliko je fudbal komercijalizovan, i kako su kod 80% igraca na prvom mestu pare, pa tri mesta prazno, pa tek onda takmicarski duh i zelja za sportskim nadmetanjem.
[/quote]

ništa od toga...tako je kako je i neće se vratiti na ono kako je bilo prije
[quote name='chelseathebest' timestamp='1338414353' post='54058']
ništa od toga...tako je kako je i neće se vratiti na ono kako je bilo prije
[/quote]

Znam da nece, al eto, napisah sta mi je na srcu :D
Previse je nogomet zaglibio, vise to nije nogomet nego jedan veliki biznis i sve dok budu prevladavali oni s parama FFP nece zaživjeti. Čitaj: teško da će ikako zaživjeti!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.