Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

otvaram ovu temu u cilju da se prisjetimo svih svjetskih mundijala kao i europskih u proslosti. Vasa misljenja koja su vam se dojmila,koja nisu i zanimljivosti
p.s nadlezni prebacite ovu temu di triba

proteklo svj prvensvo u juznoj africi
prvak- španjolska kojoj je to ujedno bio i prvi naslov kao i finale
drugoplasirani-nizozemska
treceplasirani-njemacka kojoj je to ponavljanje istog rezultata od 2006
cetvrtoplasirani-urugvaj
[media]http://www.youtube.com/watch?v=HhpOVNOcHaQ[/media]

moje misljenje: to svj prvenstvo mi se svidjelo najvise, lose je pocelo,a onda je eksplodiralo i bilo odlicnih partija
urugvaj me nakon prve utakmice protiv francuske svidia kao i doti jedne njihove do kraja
gana veliko iznenadenje i svidjeli su mi se
nizozemska-moja vjecna ljubav,navija za njih od pocetka pa do kraja,odusevili me
argentina-za njih navija al su me ipak malo razocarali
  • Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

na SP u JARu sam navijao za Srbiju, naravno, ali posle njenog nesretnog ispadanja počeo sam simpatisati Urugvaj.. svideli su mi se i oni i Suarez tada..
Ocito nisi gledao prvenstva prije, ovo je bilo nesto najgore sto sam gledao u svom zivotu, 2006. je bilo odlicno svjetsko a pogotovo ono 2002., a ovo zadnje je za zaborav.
2002 godine mi je najdraže svjetsko prvenstvo. Tih godina sam gledao Digimone i bio zaljubljen u Japan pa zato haha. 2006 isto nije bilo loše, a ovo 2010 užas u odnosnu na prethodna dva.
Pošto sam 1994. godište, prvenstva 98. se sjećam kroz maglu i neke utakmice s njega sam gledao mnogo kasnije, prije 5-6 godina.

Samo mogu reći da bi želio da se nikad ne ponovi onakvo prvenstvo kako je bilo ono prije 2 godine u Južnoafričkoj republici. Svjetska prvenstva 2002. i 2006. su pojam za ono 2010. godine - što se tiče kvalitete utakmica i zanimljivosti.
Najdraze svetsko prvenstvo mi je bilo Italija 1990.Gledao sam sve utakmice,a i Jugoslavija je ispala u cetvrtfinalu na penale od Argentine.Finale Nemacka-Argentina uz dva crvena kartona gaucosa i penal na kraju za pancere.
A najdraze evropsko je ono 1988 kada je Holandija pobedila SSSR nezaboravnim volejem van Bastena.
.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1342618907' post='65104']
Ma nijedno se ne moze porediti sa 98om...
[/quote]
jbg nisan gleda 98 uzivo bia san malen, 2002 nisan isto mnogo gleda jer je bila razlika u vremenu, 2006 mi je bilo zanimljivo i pojam,ali 2010 mi je ostavilo neki dojam.. ne znam zasto,a od europskih prvenstvava ne mogu izdvojit favorite
Meni je najjače bilo finale 2002. ;) Ronaldo is the fucking boss...

A od europskih, 2004. mi se jako, jako svidjelo. Navijao sam za Francusku :D nzm što..

2008. me Rusija oduševila, Aršavin i Pavličenko kidali, Quaresmu sam zavolio tad ono baš :D
Za bivšu Jugu tad igrali Džajić, Oblak, Šurjak, Pižon, Veležov BMV trio i mnoge drugi sjajni igrači. Digla se velika pompa oko repke, svrstavali se u red favorita a pogotovo poslije pobjede nad Zairom (Kongo) od 9:0. Pucali hvalospjevi na sve strane kod naših, prije toga protiv bivših svjetskih prvaka Brazilaca odigrali 0:0. Međutim, nisu znali ondašnji mediji da je bio ramazan i da su svi igrači Zaira postili, a igralo se na velikoj vrućini i predvečer. Na kraju Princ s Neretve dao hattrick a ta pobjeda upisana kao jedna od najvećih ikada na SP. :- Poslije su u drugoj grupnoj fazi otišli i izgubili sve tri utakmice.

http://www.youtube.com/watch?v=7nmYdsXsSCU
Nice one Henry ;)

[url="http://www.youtube.com/watch?v=KwDQffh4DyU&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=KwDQffh4DyU&feature=player_embedded[/url]
Grčki velikan Panathinaikos postao je prvi veliki klub u vlasništvu vlastitih navijača, nakon što je njihova u tu svrhu osnovana investicijska grupa ‘Panathinaikos Alliance’ otkupila većinski paket dionica.
[quote name='Brane' timestamp='1342694407' post='65321']
Nice one Henry ;)

[media]http://www.youtube.com/watch?v=KwDQffh4DyU&feature=player_embedded[/media]
[/quote]
Class is permanent
  • Autor
Ruska Premier Liga počinje ovog vikenda, i CSKA ide u pohod na trofej ove sezone. U odnosu na prošlu sezonu, jači smo za Maria Fernandesa, bivšeg igrača Gremia, dok se konkurentski Zenit pojačao jedino Keniom iz Schalkea. Spartak je doveo brazilca Romula iz Vasca, a Marcosa Roju je prodao Sportingu iz Lisabona. Rubina je uz odlaske određenih igrača pojačao Ivan Marcano iz Villareala, a Anzhi je platio 16 milijuna za Traorea iz Kubana. Moskovski Dinamo je doveo Otmana Bakkala iz PSV-a i Gordona Schildenfelda, a morali su prodati Aleksandra Samedova Lokomotivu, koji je uz Samedova doveo i Ćorluku nakon prodaje Smolnikova i Ignatjeva.
Haha pa šta je toliko teško pričat na engleskom il hrvatskom ako već ne znaš ruski, a ne se prosipat i postat predmetom sprdnje :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.