Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

[font="TAHOMA"][size="1"][font="TAHOMA"][size="5"][font="TAHOMA"][size="1"][font="Tahoma"][size="2"][b]Chad Evans, 23-godišnji velški nogometaš i napadač engleskog trećeligaša Sheffield Uniteda, osuÄ‘en je zbog silovanja na pet godina zatvorske kazne...[/b]

U svibnju 2011. godine se dogodio nemili događaj zbog kojeg se sudilo ove sezone drugom najboljem strijelcu engleske treće lige. Evans je ove sezone zabio čak 29 pogodaka u 36 prvenstvenih nastupa.

Optužen je u tom slučaju, uz Evansa, bio još jedan mladić, no njega je velški sud oslobodio optužbi.

Evans je u karijeri trinaest puta nastupio za velšku reprezentaciju, te je postigao dva pogotka. [/size][/font][/size][/font][/size][/font][/size][/font]

[font="TAHOMA"][size="1"][font="TAHOMA"][size="5"][font="TAHOMA"][size="1"][font="Tahoma"][size="2"]cc sta napravi od svog zivota...[/size][/font][/size][/font][/size][/font][/size][/font]
  • Autor
Lyonovi dresovi za iduću sezonu, kao i uvijek predobro izgledaju a još su i 3D dresovi:

[img]http://media.zenfs.com/en/blogs/sptussowexperts/Adidas-New-Lyon-3D-Kit-2012-2013.jpeg[/img]

Jebeš mi mater ako ne kupim jedan!
[quote name='Caeruleus' timestamp='1335789095' post='44617']
[url="http://www.klix.ba/sport/nogomet/samuel-eto-o-prilikom-proslave-gola-opljackao-policajca/120430079"]http://www.klix.ba/s...cajca/120430079[/url]
[/quote]

strašan igrač!
Ako PSG dobije večeras mislim da će biti prvaci:

http://www.index.hr/sport/clanak/kaos-na-mossonu--cetiri-crvena-kartona-u-dvije-minute-montpellier-u-99-minuti-promasio-naslov-prvaka/612808.aspx
Novi dresovi:

[b]CORINTHIAS[/b]

[img]http://i312.photobucket.com/albums/ll349/Todosobrecamisetas/ESTRENOS CLUBS 2011/Timao121mas.jpg[/img]

[img]http://i312.photobucket.com/albums/ll349/Todosobrecamisetas/ESTRENOS CLUBS 2011/Timao122mas.jpg[/img]

Premoćni su.
  • Autor
U Francuskoj danas izravna borba za naslov između Montpelliera i Lillea, dok bi PSG mogao to učiniti beskorisnim pobjedom na Parku Prinčeva.

Što se Rusije tiče, 3 kluba u zadnjem kolu pokušavaju izboriti Ligu Prvaka, i to 3 moskovska (CSKA, Dinamo, Spartak). CSKA je u najboljoj poziciji, te bi pobjedom u zajebanom Kazanu otpisao ostala 2 kluba. Ako CSKA kiksa, u najboljoj poziciji je Spartak.
ODLAZAK VETERANA
Odlazi jedna velika nogometna scena igrača koji su pisali historiju sa svojim klubovima

Alessandro Del Piero simbol Juventusa nakon provedena dva desetljeća u klubu, Alessandro Del Piero sedam je puta bio nominirat za Zlatnu loptu, osvojio je šest scudetta, i pokoji više ako se ubroje oni koji su Juventusu oduzeti, može se pohvaliti i naslovom Lige prvaka, UEFA Superkupa, Internacionalnog i Intertoto kupa, ali i naslovom Svjetskog prvaka s talijanskom reprezentacijom. Dva je puta proglašen najboljim igračem Serie A, a European Sports Magazine tri ga je sezone za redom uvrstio u idealnu momčad. Grande Aleksandro

Pipo Inzagi o njemu se zna sve ova rečenica ga opisuje.
Linijaa između ofsajda i regularnosti jednom riječi Pipo Inzagi Grande Inzagi

Klarens Sedorf
Sedorf (36) igrao je za Ajaks, Sampdoriju, Real i Inter iz kojeg je pre tačno 10 godina došao u Milan. Ove sezone je u svim takmičenjima odigrao 29 utakmica, a za reprezentaciju Holandije ima 87 nastupa. Grande Sedorf

Zambrota
Zambrota (35) je ove sezone u svim takmičenjima odigrao 15 mečeva dok je za selekciju Italije nastupao u čak 98 susreta (dva gola). Igrao je za Komo i Bari pre nego što je u dresu Juventusa proveo čak sedam sezona. Potom je bio dve godine u Barseloni dok je u Milan stigao u julu 2008. Grande Zambrota

Alesandro Nesta
Jedan od najboljih odbrambenih igrača svih vremena, Grande Nesta

Genaro Gatuso što reći za njega ZVIJER. Grande Gatuso
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1337545365' post='50723']
Ocekujem da Montepeller uzme titulu veceras !
[/quote]

Uzeo je. Remi je bio dovoljan u zadnjem kolu za naslov.

Montpeller 1 - 1 Auxerre
Lorient 1 - 2 PSG
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1337547348' post='50737']

Utakmica je prekinuta, bodovi nisu upisani.
[/quote]

Vidim sad, malo sam bio pozurio. Nego, sta je bilo, sto je prekinuta?; nisam gledao nego vidio na rezultatima

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.