Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals: Liverpool 1 - 1 Chelsea (20.01. uto) [D]

Semi-finals : Liverpool vs. Chelsea (20.01.uto) [20:45h] 15 članova je glasalo

1. 1.

• Treba izvesti najjači sastav i pokuÅ¡ati rjeÅ¡iti pitanje finaliste
      50%
      7
    • Maksimalno tri promjene u sastavu, jer za vikend nemamo težak zadatak
      35%
      5
    • Treba Å¡to viÅ¡e "izmjeÅ¡ati" sastav, gdje Ä?e pojedinci dobit priliku ako ne u Kupu
      14%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 66
  • Pregledi 5,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Loše prvo skroz,u drugom moramo biti dosta bolji,imam neki feeling da bi Haz mog'o još još jedan uvaljat. :D

Kontrolirana igra, imamo prednost, oni nam ne mogu niÅ¡ta ovako, a sjetite se da se igraju 2 utakmice tako da vas ne mora čudit nimalo ova igra 

Ostavljam ovaj komentar u 66. minuti.

Najgora tekma sezone. Bez konkurencije. Ivanović i Mikel u 1. poluvremenu uniÅ¡tili svaku pomisao da se ritam tekme smiri i da se poveže 30 sekundi bilo kakvog posjeda. Konstantno smo držali domaćina u ritmu očajnim pasovima jer oni u mrtvoj tekmi nemaju Å¡anse. 

U nastavku je i ostatak zadnje linije počeo odigravati pasove 10 metara od saigrača.

Treba momentalno šutnuti Schurrlea i Salaha a Mikela na ljeto. Ovo više nema smisla nikakvog. Nemam energije ni da opšiem količinu gađenja prema Mikelu.

1:1 bi bio odličan rezultat.

Hocu Ramiresa u revansu od prve minute.

[spoiler]Zamisli kad moras ovo napisati :/[/spoiler]

Šta tek reći o domaćinu? Svaka normalna ekipa bi nam u ovakvom danu stavila 3 komada i razmijenila dresove.

Ja uopće nisam zgrožen, nisam ni trenutka bojao da ćemo izgubit, igra je za kurac, ali je s namjerom za kurac, naravno da Mou nije htio da baš ovako loše igramo, ali je htio X, očigledno, na gostovanju pozitivno, kod kuće gaženje, vidit ćete, kući ćemo ih rastavit.. Nismo uopće išli na pobjedu, niti smo napadali, ali nije ni namjera bila danas se potrošiti i gaziti jer Liverpool kakav je da je kod kuće ga je teško dobit i to Mou zna

Imam utisak da bismo i protiv jebenog Å efild Junajteda odigrali ultradefanzivno.

Jebote, pa jedan šut u devedeset minuta i to IZ PENALA protiv ekipe iz sredine tabele. Alo, nisu nam pretili Suarez/Messi/Neymar ili Ronaldo/Benzema/Bale, nego jebeni Sterling, Kutinjo i Marković. Još na kraju kad sam video da ulazi Azpi, flipnuo sam...

Ne razumem svrhu Mikela u ekipi osim da popuni broj na terenu, mada je nekad bolje i da ga nema. Kako taj uopšte igra? Verovatno mu odbijaju od plate za svaki nastup. Bolje da je Ramires igrao.

Sta fali valja nekad i smirit igru bolje iz 2 suta dati go nego iz 19 dati samo 1 hahahaha glupi luzerpul stalno suta a ne daje golove isto ko krava kad ju pomuzes a ona sutne i prospe sta ima od toga?

Sta fali valja nekad i smirit igru bolje iz 2 suta dati go nego iz 19 dati samo 1 hahahaha glupi luzerpul stalno suta a ne daje golove isto ko krava kad ju pomuzes a ona sutne i prospe sta ima od toga?

hahahahhahahah sad cu se upucati u nogu. Ova izjava je luda,samo cu to reci.

• Autor

Ovaj rezultat je vrh u odnosu na igru, znači ostvarili smo i više nego aktivan rezultat za revanš..

Ne bi više komentarisao igru i igrače iz ove utakmice, jer nema potrebe, svako koje gledao utakmicu jasno mu je kako smo odigrali.

Ja bi samo dao svoj komentar na ovo omalovažavanje naših igrača komentarima na forumu nakon svake loše utakmice, pa jbt sramota je šta se sve piše, shvatam da igrač odigra loše i da imaš potrebu da to napišeš u postu/shoutboxu ali čemu onakvo vrijeđanje i čemu onakve riječi, sve se može reći na jedan normalan način. Nakon Swanseaja i nakon ostalih pobjeda svi su bili dobri, ali čim dođe remi ili poraz odmah se naši igrači vrijeđaju na sve moguće načine. Kritika je uvijek dobro došla, ali ne kritika na kafanskom nivou, mislim ne shvatam koji je cilj takvim postovima. Tema Williana je sramotna, znači odigrao je loše i sve to stoji, ali zar se ne može to napisati na dostojanstven način, zašto tolika potreba za seljačkim ponašanjem. Ponovo će ispasti da ja samo branim Williana, što nije tačno, jer sam već na poluvremenu u njegovoj temi napisao da je bio očajan, ali pogledajte nakon ove užasne igre cijele ekipe u kojoj se temi jedino izbacuju frustracije i ko se vrijeđa, jer ni jedan naš igrač ne zaslužuje da mu se u temi pišu onakvi postovi, znači niko se bi sjetio pa napisao kritiku ili uvredu u temi Ivanovića, Matića, Fabregasa, Coste, ili bilo kojeg drugog igrača, jer to ne trpi ovaj forum, znamo u kojim temama se pišu samo hvalospjevi i gdje se loša igra ne komentariše, a znamo gdje je prostor da se ukljući caps lock i gdje se ne biraju riječi. Naši igrači su nam nakon pobjede najbolji a nakon neuspjeha su najgori, i to je ono što je lako primjetiti. Ako se neko nije u stanju suzdržat nakon loše utakmice, onda neka malo ohladi glavu i napiše razuman post. Kada Mikel i Willian napuste klub, jedva čekam da vidim koji će to igrač dobiti mjesto dežurnog krivca, relo za tebe jedan prijedlog, temu Williana preimenuj u "Izbacivanje frustracija i liječenje kompleksa". Naši igrači zaslužuju puno više poštvanja i nakon poraza i nakon pobjede, jer predstavljaju klub za koji svako od nas navija.

Sada su naši igrači najgore neznalice, a već za sedam dana ako izbace Liverpool ponovo će biti na sedmom nebu, klasika..

Ovaj rezultat je vrh u odnosu na igru, znači ostvarili smo i više nego aktivan rezultat za revanš..

Ne bi više komentarisao igru i igrače iz ove utakmice, jer nema potrebe, svako koje gledao utakmicu jasno mu je kako smo odigrali.

Ja bi samo dao svoj komentar na ovo omalovažavanje naših igrača komentarima na forumu nakon svake loše utakmice, pa jbt sramota je šta se sve piše, shvatam da igrač odigra loše i da imaš potrebu da to napišeš u postu/shoutboxu ali čemu onakvo vrijeđanje i čemu onakve riječi, sve se može reći na jedan normalan način. Nakon Swanseaja i nakon ostalih pobjeda svi su bili dobri, ali čim dođe remi ili poraz odmah se naši igrači vrijeđaju na sve moguće načine. Kritika je uvijek dobro došla, ali ne kritika na kafanskom nivou, mislim ne shvatam koji je cilj takvim postovima. Tema Williana je sramotna, znači odigrao je loše i sve to stoji, ali zar se ne može to napisati na dostojanstven način, zašto tolika potreba za seljačkim ponašanjem. Ponovo će ispasti da ja samo branim Williana, što nije tačno, jer sam već na poluvremenu u njegovoj temi napisao da je bio očajan, ali pogledajte nakon ove užasne igre cijele ekipe u kojoj se temi jedino izbacuju frustracije i ko se vrijeđa, jer ni jedan naš igrač ne zaslužuje da mu se u temi pišu onakvi postovi, znači niko se bi sjetio pa napisao kritiku ili uvredu u temi Ivanovića, Matića, Fabregasa, Coste, ili bilo kojeg drugog igrača, jer to ne trpi ovaj forum, znamo u kojim temama se pišu samo hvalospjevi i gdje se loša igra ne komentariše, a znamo gdje je prostor da se ukljući caps lock i gdje se ne biraju riječi. Naši igrači su nam nakon pobjede najbolji a nakon neuspjeha su najgori, i to je ono što je lako primjetiti. Ako se neko nije u stanju suzdržat nakon loše utakmice, onda neka malo ohladi glavu i napiše razuman post. Kada Mikel i Willian napuste klub, jedva čekam da vidim koji će to igrač dobiti mjesto dežurnog krivca, relo za tebe jedan prijedlog, temu Williana preimenuj u "Izbacivanje frustracija i liječenje kompleksa". Naši igrači zaslužuju puno više poštvanja i nakon poraza i nakon pobjede, jer predstavljaju klub za koji svako od nas navija.

Sada su naši igrači najgore neznalice, a već za sedam dana ako izbace Liverpool ponovo će biti na sedmom nebu, klasika..

Priznaj da ne bi napisao ovaj roman i da te ne bi to toliko zabolilo da nije u pitanju bilo psovanje tvog omiljenog lika s avatara? :D

Svi koji su popljuvani zaslužili su da budu popljuvani. I svaki navijač koji nema nikakve koristit (ni marke ni kune ni eura ni funte ni dinara ni pm) od Chelseaja, svaki navijač koji je tu srcem uz klub i koji se sekira uvijek kada ove preplaćene zvijezde loše odigraju treba ih popljuvati.

I obrnuto (pohvaliti kad pruže vrhunsku partiju).

Yikes. Užasna predstava naÅ¡ih igrača u večeraÅ¡njem duelu. Vrlo loÅ¡e prezentovana taktika Mourinha, koja nas je umalo koÅ¡tala poraza. Igrači Liverpoola su dominirali tokom čitavog meča, čak i najbolja partija u ovoj sezoni? Kako god, važno je istaći perfektan performans Courtoisa, i par WC odbrana, definitivno MOTM. icon_cool.gif

A - Važno spomena? Willian - obavio odličan posao, pa čak i u defanzivi pokrio poziciju Ivanovića, Hazard - u prvom dijelu meča odličan, dok u nastavku neprimjetan, i naravno već spomenuti Thibaut... Ostatak tima - no comment. Pomislih da smo poraženi 5-0, a ne slavili 5-0, u subotu.

B - Wtf? Koja je poenta ne iskoristiti niti jednu izmjenu tokom čitavog meča? Već sada mora planirati o izmjenama za Bradford. Courtois, Ivanović, Terry, Willian, Hazard, Costa, Fabregas, Matić; svi vani - ÄŒech, Azpi, Zouma, Schurrle, Salah, Remy, Ramires, Oscar; u prvih XI, bar mislim.

C - Cahill je odradio odličan posao u prvom dijelu meča, a nakon toga nastavak negativne serije, i repriza standardno loÅ¡ih partija... Konstantnost loÅ¡a, iz sedmice u sedmicu. coffe.gif

^

Ovakav post sam malopre pročitao na Talk Chelseaju...

aaaa nemoj me jebati haahahahha

A - José's negative tactics almost, almost cost us. They were there for the taking; their best performance of the season and they still couldn't beat us. He owes Courtois a fucking blow job for bailing him out tonight.

B - besides Willian (who basically did Ivanovic's job for him tonight), Hazard (in the first-half he was great, poor after the break) and Thibaut, the whole team was poor. You'd have thought we'd lost 5-0, not won 5-0, on Saturday.
C - what the fuck was the point of the 90th minute substitutions?! He must be planning on changing the whole fucking squad for Bradford now. Courtois, Ivanovic, Terry, Willian, Hazard, Costa, Fabregas, Matic all out - Cech, Azpi, Zouma, Schurrle, Salah, Remy, Ramires, Oscar in, you'd think.
d - Cahill had a very good first half but was back to his usual tricks in the second. Consistently poor, week in week out.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.